be mine

Publicerad 2010-10-31 14:11:30 i Bilder,

Åhh, jag älskar dig, ditt helvete, du är allt för mig Aldrig har jag sårats, som jag gjorts av dig. Du är helt otrolig, när du sopar until åh Du klyver mig på mitten vad ska jag ta mig until. Känner mig så ensam när du ej är här Jag gräver i ditt skitsnack och håller dig så kär Svartsjuk som ett åskmoln kokar jag av hat Och du som är min glädje du sviker mig så klart Dina sköna lockar bubblar until farväl Dina glitter ögoon dom skjuter mig igen Och fast jag har haft tålamod och öppnat mig för dig Så säger du att jag ljuger och du litar inte mer på mig ♥

fuck you

Publicerad 2010-10-31 09:59:00 i Bilder,

hej grabbar.
igår ringde du. jag vet inte hur många gånger. det gjorde ont. så varför ringde du?
min kväll igår spenderades hemma hos matilda på myskväll. vi såg två filmer en skräckfilm som var barnförbjuden och kick-ass. Skräckfilmen fick både mig, jojo (matildas lillebror) och matilda att skita på oss. och jaa, bra var det i alla fall tycker jag. nu ska vi fortsätta på mitt rum som vi gjorde igår. ni får bilder  sen när allting är klart. det blir nog toppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!

mhm

Publicerad 2010-10-30 18:20:51 i Bilder,

Hej.
bakis. Bakis. bakis. usch fy fan. har varit igång i tusen år och vill bara lägga mig ner och dö. nu ska jag kolla på idol. kanske äta något. sen sen sen. ska jag hem till matilda för myskväll. ååh. vad jag behöver nu verkligen. börjar ju inse att det inte är vi längre. det suger. men men stöd från en av sina närmsta vänner och en mysig film kommer göra mig gott. men men som sagt idol! ♥

lite stuff

Publicerad 2010-10-28 16:54:33 i Bilder,

Nämn något som gjorde dig glad igår: att få träffa min kärlek.
Vad gjorde du kl 08 imorse: haha. då sov jag!
Vad gjorde du för 15 min sedan: Jag kollade greys anatomy och grät
Det sista du sa högt: hej till min kära bror
Vad har du druckit idag: vatten, mjölk och en jävla massa läsk.
Vad var det senaste du åt: En toast
Vad var det senaste du köpte: Igår inhandlade jag mig en fin väska med fransar.
Vad är det för färg på din ytterdörr: typ röd brun..
Vad är det för väder hos dig nu: mysigt höstväder
Godaste glassmaken: cookie dough
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jajamensan!

Sover du tungt: nja. är ganska lättväckt
Drömmer du mardrömmar: Typ ganska sällan.
Favoritklädsel: Klänning!!!!!!!!
Favoritlåt just nu: Helt klart: Genom eld - Oskar linnros och: Fembot - Robyn
Vad ser du om du tittar till höger: En byrå med en jävla massa grejer på
Vad gör dig glad just nu: J gör mig glad. men inte nu.
Vad ska du göra härnäst: Försöka övetala dig att sova här inatt.
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Deppig, ledsen och bakis.

Favoritgodis: Äter inte gooodis..
Kläder just nu: Sptumpbyxor och ny sammetsklänning.
Spelar du något instrument: piano och gitarr
Morgon eller nattmänniska: Natt!!!!!
Vad är viktigast för dig: Josefin och mina vänner
Är du kittlig: Ibland och ibland inte. under fötterna, ALLTID!
Snarkar du: Jag hade tydligen snarkat inatt så..
Stjärntecken: Jungfruuuuuu
Äckligaste insekten: SPINDLAR!!!!!!!
Längtar du mest efter just nu: jossic

smiley

Publicerad 2010-10-28 14:08:47 i Bilder,

Hej grabbar.
försöker att överleva just nu. BAKFYLLA.
igår var awsome. fast lite jobbigt också, för slutet är nära. vi var på baba och dansade och hade extremt kul och blev jättefulla. men nu ska jag i alla fall försöka plugga lite. sen får vi se vad som händer. puss

nu blev jag ledsen igen

Publicerad 2010-10-27 17:02:18 i Bilder,

vill inte höra mer skit. vill höra sanningen. jag vill inte att du ljuger mer. jag vill bara höra de sanna orden. ja jag tycker som jag gör. och det står jag fast vid. och det kanske ligger en tanke bakom om du tänker efter? men jag vill inte ha mer lögner. inte från dig. är så jävla trött på att du håller undan sanningen för att du ska få som du vill. snälla jag ber dig. tala sanning.

some people

Publicerad 2010-10-27 16:30:26 i Bilder,

God eftermiddag alla kära och nära.
ligger i min säng och gör inte ett jävla skit. tack för inlägget nedan, det värmde. jag ska idag inte göra mycket. kanske plugga en stund men senare klockan 8 bege mig hem till my för att fixa mig litegranna och sen blir det utgång med en massa härliga människor. baba är vad som väntar oss. kommer bli awsooooome. längtar som fasiken. imorgon ska jag vara hemma hela dagen och plugga. måste måste måste felicia! sista året nu och jag ska i alla fall försöka gå ut med g i alla ämnen. med tanke på att jaag inte har någon närvaro liksom.. men nu ska jag chilla vidare. pus pus.

Mulan

Publicerad 2010-10-27 16:01:56 i dagens outfit,

Hej grabbar! (Japp jag är lika cool som Felicia fast jag skriver med stor bokstav och utropstecken, vilket gör mig unset coolare.. ja, de brukar ju kalla mig Cool-Olle.)
Jag tittar på Felicia som försöker spela en Anastasia-låt på piano. Hon vill köpa en pedal. Det ska hon kanske göra imorgon. Innan jag hinner skriva något så har hon flugit iväg och vill läsa upp sin lönespec för mig. Jag har förstått att hon är hyper. Hon sa det, så jag anser mig själv som en väldigt snabbt kopplande person som förstår vad folk säger. Jag önskar att jag filmade henne nu, hon har rivit ut hela sitt skåp och plockar fram en bild på sitt marsvin. "Vill du hälsa på mitt marsvin? Fläckis. Hon har dött. En tragisk död.."
När jag ändå är här så kan jag säga hej hej jag har också en blogg. Fast jag skriver konstiga saker. Om ni är konstiga så kan ni läsa den. http://fyrkantigamanniskor.blogg.se
Puss och hej.
Olle

fan

Publicerad 2010-10-24 14:50:44 i Bilder,

du bryr dig helt enkelt inte längre. fan vad ont det gör.

You found a way to break away from the one you say that you love

Publicerad 2010-10-23 12:18:09 i Bilder,

När jag vaknade imorse fick jag en uppenbarelse.
jag saknar dig. jag saknar dig så jävla mycket. du var min bästa vän. och nu är du inte ens här. det fanns en tid då du alltid var där på alla sätt. du höll om mig och jag kände mig trygg. men nu efter dom senaste åren har du bara blivit ett minne. det gör så jävla ont. och det jag ville säga är. jag saknar dig och jag önskar att du fortfarande var här.

the end

Publicerad 2010-10-23 10:45:19 i Bilder,

Så mycket du har sårat mig. så många nätter jag har legat hemma gråtandes. men nu är allt sånt där över. allt jävligt som du har fört till mitt liv på senaste tiden. jag önskar jag kunde skriva precis vad du hade gjort men det kan jag inte göra här. Ett och ett halv jävla år och detta är tacken för att jag alltid funnits där. alltid försökt att finnas där. du har ju mig det vet du, jag är som bunden till dig. det är helt sjukt att det kan vara så till en person som beter sig så illa. och skyll ingenting på mig. om du gör det så är det inte klokt. vad förväntar du händer när man gjort slut? inte att någon ska komma tillbaka när den har fått höra att den ska dra åt helvete. orden du sa: om jag skulle ta livet av mig skulle jag skriva i mitt brev att ALLT var ditt fel!!! Så den här texten är för att be om ursäkt för att jag fanns där. för det var precis vad jag gjorde. jag krävde saker från dig. jag krävde KÄRLEK. Men nu är det sista gången. aldrig mer josefin och felicia. för nu nu orkar jag inte mer.
vi hade en fin tid. men ditt beteende förvandlade allting till ett misstag. jag litade på dig. jag litade på dina ord. nu ska jag sluta tro på kärlek. för den tog du när du gick. farväl. jag vet inte ens om jag någonsin kommer kunna se dig i ögonen igen. en sak vet jag. att hur ont du än gör mig. kommer jag alltid att älska dig.
farväl.. jävla idiot.

hej mitt vinterland

Publicerad 2010-10-22 17:39:19 i Bilder,

Föresten en rolig grej.
alla skriver på facebook att det har snöat. vi ser att det har snöat faktiskt. för det andra folk som skriver om att folk skriver på facebook om att dom har skrivit om att det har snöat. och tredje jag som skriver om dom som skriver att andra skriver på facebook att det har snöat. vet ni?
VI FATTAR ATT DET HAR SNÖAT! the end

keep on forgetting that I already forget you.

Publicerad 2010-10-22 17:35:42 i Bilder,

Hej grabbar.
ja idag. dagen då jag ville hoppa från en bro. snö? i oktober? vafan. kära gud vad har du nu gjort.. i alla fall. natten spenderades skedande med my framför en läskig dokumentär om spöken. snart kommer erica hit och vi ska äta en mysig middag. wii wonderbart. sen blire utgång kära vänner. sista pengarna sista helgen innan lön. vad gör vi nu kör vi! snart ska jag hoppa in i duschen och sen blire paaaartyyyyyyyyy. ♥

at the end of the road

Publicerad 2010-10-21 18:30:33 i Bilder,

Said we’d be forever
Said it’d never die
How could you love me and leave me
And never say good-bye? 

Girl I can’t sleep at night without holding you tight
Girl, each time I try I just break down and cry
Pain in my head oh I’d rather be dead
Spinnin’ around and around

Although we’ve come to the end of the road
Still I can’t let you go
It’s unnatural, you belong to me, I belong to you
Come to the end of the road
Still I can’t let you go
It’s unnatural, you belong to me, I belong to you

forget, I'm not sure I could

Publicerad 2010-10-19 19:32:12 i Bilder,

Hej.
ja ska detta bli en deppblogg eller peppeblogg. inte vet jag?
är mestadels av tiden nu bara deppig. faktiskt. tråkigt väder, tråkiga händelser och tråkiga tankar. när jag gick hem från bellas mammas lägenhet iklädd världens fetaste jacka och det regnade funderade jag över om någonting nånsin kommer att bli bra igen. antagligen ja. någon gång i framtiden. just nu trivs jag, hemma med mina vänner. med allt i princip. men du saknas ja. faktiskt allting är bra utom du. det enda riktigt stora problemet. jag bara önskar att det kunde vara som när vi först träffades. för då tror jag att vi skulle vara lyckliga. i våra liv. det är väl bara att gå och hoppas antar jag. men är inte riktigt säker på att det hjälper.
they say time heals everything, but I keep waiting.

what might have been lost

Publicerad 2010-10-18 14:06:04 i Bilder,

Det är som om något tog allt jag har. som om någon gjorde inbrott i mitt liv. det snurrar i mitt huvud och saker och ting är inte så självklara som dom var innan. klockan är två på eftermiddagen och jag har precis kommit hem från skolan. det kändes bra. bra att få spendera tid med människor jag glömt bort. klasskamrater som jag inte riktigt tänkt på att dom existerade på grund av min blindhet för vad som egentligen är bra för mig. hur bra jag egentligen trivs, och hur mycket jag egentligen skrattar. vad hände med världen när åldern slog 17? jag vill inte ens tänka på vad som själv hände mig. en ny person. en mycket sämre person. jag är inte mig själv längre. någon eller något tog den som var jag.
och nu har jag ingenting kvar.

bon iver

Publicerad 2010-10-13 17:44:33 i Bilder,

God eftermiddag allesammans.
jag håller på att dö. av trötthet. men om ca en timme ska jag börja röra mig hem till erica för middag och sen utgång med bella eftersom hon i måndags fyllde hela 18 jordsnurr. grattis älskling. själv har jag inte gjort mycket idag. bara legat och dåsat framför a shot of love with tila tequila. kunde inte sluta kolla så det blev ingen skola för min del. och ja. just nu ekar det i min plånbok bokstavligen. måste få tag på 300 kr tills typ imorogn. blir skoj. men men det löser nog sig allt. ska snart börja packa. lovar att skriva imorogn. tänkte slänga in ett par videor jag inte lagt upp än. ♥

sats

Publicerad 2010-10-07 19:47:23 i Bilder,

Nu får det bli ett kort jävla inlägg. förklaring:
jag har tränat i ca två timmar med matilda. gymmade först och sen powerstep. jag får liksom ont i fingrarna när jag skriver. så ja just därför kan jag faktiskt inte skriva så mycket idag. men imorogn ska jag ut, med matilda. träffa jossic en snabbis och så. blir nog awsome.♥

in my heart

Publicerad 2010-10-05 11:22:18 i Bilder,

hej grabbar.
jag tror att jag kommer komma lite sent till skolan. men i mitt fall kanske jag kan skylla på skolan eftersom jag måste tanka in en jävla låt i min ipod och ja, det tar lite tid sådär. idag händer det inte så mycket, ska antagligen träffa finaste tjejen och sen kanske kanske kanske träna om jag hinner med det. men hörri nu är det klart vi hörs senare!

good enough to waste some time.

Publicerad 2010-10-04 23:29:27 i Bilder,

god kväll.
dåligt från mig jag vet. men dagen har spenderats i skolan, med jossic och sen har jag jobbat. fick en ros av min älskling idag. åhhhh. hihi. nu har jag precis pluggat klart och ska snart ringa jossic och sen sova. imorgon är det skola och masterclass med sången. nu ska jag kila. men först lite bilder från helgens bravader. ♥

mitt liv, min mening, mitt allt.

Publicerad 2010-10-03 15:43:48 i Bilder,

God eftermiddag.
älskling och tjulle gick precis utifrån min dörr. ja dom sällskapade med i den svarta tomma lägenheten inatt, och helle. efter att ha varit ensam hemma en hel helg. supit som fan, myst med världens finast tjej, haft sex och ätit en jävla massa mat är man faktiskt helt slut. just nu ligger jag i min säng och dör av saknad. mitt hjärta. bajs att det ska vara som det är med mina föräldrar. men förhoppningsvis ser jag dig imorgon. åhh. det pirrar så. jag ska nog ta och lägga mig och kolla på idol och sen kommer mina föräldrar hem. blir nog lite mat och sen ska jag försökta ta igen all missad sömn. IMORGON SKA JAG GÅ TILL SKOLAN!!!! ♥

bakis

Publicerad 2010-10-02 14:20:27 i Bilder,

hej.
har inte varit hemma nu på ett par dagar men nu så. igår var jag ute med sara och sol plus deras vänner. det var en skitkul kväll som bjöd på mycket dans och även ramlade jag. sen mötte jag upp älskling och vi åkte hem till mig och mös. klockan 5 somnade vi. och ja, nu ligger älskling här bredvid mig i soffan (se bilden) och sover. vi har käkat pizza och kollat på idol. ikväll ska jag på 18års fest, pepp felicia? NEJ! ♥

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela