i just stopped belivin

Publicerad 2011-01-31 16:21:55 i Bilder,

sööööp med kim, emilia och stoffe.
fredagskvällen slutade med att älskling fick åka till sjukhuset. men det var lugnt med honom förutom en kraftig stukning typ. heeh.
kim, lina och jag körde på stort och gick på gayklubb.
jag älskar dig.
sexigt.

who i am

Publicerad 2011-01-31 16:14:55 i Bilder,

Det var som att när jag satte mig på tåget blev allt tomt. alla bara försvann från mig.
som att livet nu saknade allting som jag för några minuter sedan hade. jag har gråtit idag. mycket för första gången på riktigt på kanske 4 månader. ni vet då när tårarna inte slutar rinna. jag vill åka tillbaka.
och nu är jag faktiskt bara ännu mer ledsen.

kiss me

Publicerad 2011-01-28 08:10:55 i Bilder,

God morgon!
klockan 12.21 går mitt tåg mot malmö. ska bli lika fint som alla andra gånger med dig hjärtat.
men innan dess ska jag ta mitt pick och pack hem till erica för att äta frukost. sen ska hon följa med till stationen. underbar bästa vän. i malmö ska vi idag vara med emilia och sen på kvällen kanske dricka. på lördag blir det utgång och på söndagen en mysig bakisdag i sängen. vi gillare.
en annan sak. hela mitt familj har ju gått och blivit sjuka. så alla bara yrar omkring i lägenheten och säger konstiga saker eftersom dom har feber. så ja det är i alla fall skitläskigt och jag har typ inte gått ut ur mitt rum på typ flera dagar mer är i typ 10 min. rädda mig för min familj har blivit galen.

stay in my arms

Publicerad 2011-01-26 21:52:22 i Bilder,

Hemma.
så sjukt jävla skönt så ni anar inte. har varit igång hela dagen. sprungit runt och haft mig.
hann shoppa lite med stina efter skolan och ta en snabb fika. efter det bar det av till uppsala med kusinerna för att kolla på teater. sen nu har jag kommit hem. teatern var bra. elake måns hette den och var typ en blandning mellan west side story och pelle svanslös. awsome.
och på fredag grabbar drar jag till malmö och till mitt hjärta. längtar.

sött

Publicerad 2011-01-25 21:23:44 i Bilder,

kolla vad mamma hade gjort när jag kom hem. en smakade jag i alla fall. hih.

svart och vitt

Publicerad 2011-01-25 10:27:49 i Bilder,

God morgon!
idag är jag uppe en timme tidigare för att jag snart ska ta mitt pick och pack och åka till mys och matildas skola för att avlämna lite kläder till matilda som lovat.
idag är jag på betydligt bättre humör. jag tänker för mycket. och det suger. men jag ska försöka att faktiskt inte tänka alls på någonting som kan få mig ledsen. mm! Och idag kära vänner. Ska jag, matilda, my och fanny boka resan till spanien i sommar. och jag är sådär pepp man bara kan bli.
tre nära vänner, sol, bad, fest och shopping. mm. längtar.
shorts monki (FAVVOSAR), skjorta hm, kavaj hm.

when you call my name

Publicerad 2011-01-24 16:23:52 i Bilder,

hejhej!
ska precis springa iväg till jobbet. kommer bilder från dagen idag.
men vi höres senare. har fått min egna barbapappegrej nu. tappade ju min fina rosa på emmaboda..

black and white

Publicerad 2011-01-24 09:25:44 i Bilder,

god morgon!
jag försov mig. men jag lyckas ändå vara i tid. skööönt.
ska alldeles snart börja röra mig till skolan fast jag egentligen bara vill ligga kvar i sängen. gud. idag är jag så irriterad att jag skulle kunna slå till någon random på tunnelbanan. jävla kuk dag. känns som att jag haft en jävla massa kukdagar på senare tid. inte kuuuul. aja. tänkte bara tala om att säga att jag faktiskt lever. puss på er.

in my world.

Publicerad 2011-01-23 17:33:18 i Bilder,

jag orkar inte. för första gången på säkert 3 månader har jag verkligen mått dåligt. hela dagen. försöker plugga. det går inte. utan istället har jag haft ont ändå ut i fingrarna, gråtit och krypt längre och längre ner i sängen. det är så mycket just nu. och av någon konstig anledning läggs allting på mig. som att bara för att jag för en gång ska må bra måste jag få en massa skit. jag antar att detta bara är en sån där dag som alla andra sånna här dagar. dom går över, det blir bättre. men just nu har jag bara lust att stänga av mobilen, datan, allting som har med omgivningen att göra. lägga mig ner i sängen och bara sova.

I have to stop loving you.

Publicerad 2011-01-23 14:16:43 i Bilder,

Hej grabbar.
alltså döda mig långsamt. jag har snart pluggat färdigt om hinduismen men inser att det är precis lika mycket kvar av buddismen. och ja. inte nog med det måste jag även plugga lite på etik och moral också. vilket känns ju lite sådär halvkul. förövrigt är jag allmänt irriterad. skulle inte påstå att jag var så glad heller. ganska ledsen faktiskt. och ja. nej ingen bra dag helt enkelt. hejdå.

happy brithday to you

Publicerad 2011-01-22 11:04:30 i Bilder,

hej grabbar!
igår spenderade jag kvällen hos matilda. vi mös, skrattade och kollade på film. en otroligt bra kväll må jag säga. men idag är det inte vilken dag som helst utan kims födelsedag. Och inte nog med det. om en timme och en kvart befinner vi oss båda på centralen i stockholm. åh. han stannar visserligen bara i två timmar men inte hänga läpp för det. jag ska i alla fall få ge honom en födelsedags kyss. mohaha. efter det ska jag hem och plugga. och sen blir det kanske hem till matilda igen. eller bara vara hemma. men vi hörs senare.
grattis älskling på 21 års dagen! Jag älskar dig!

and she stops having fun

Publicerad 2011-01-20 23:55:14 i Bilder,

Hej grabbar!
idag har det varit en helvetes jävla skitdag kan jag tala om. inte nog med att jag har varit uppe sedan klockan sex, gått i skolan hela dagen och sen jobbat utan jag har också bråkat med mina föräldrar hela dagen.
känns som en topp 10 dag. eller inte. ligger just nu i sängen och gör inte ett jävla skit.
ska nog sova snart men är inte trött än. imorgon är det fredag. och ja, vad fan händer då.
jo ingenting. kul....♥

can't stop me now

Publicerad 2011-01-20 14:39:06 i Bilder,

hejhej.
idag är det en tråkig dag. har varit i skolan och ska snart iväg och jobba. inte kul.
sara är här nu. och jag saknar mitt hjärta jättemycket! men på lördag.
ska i alla fall laga lite mat. här är två bilder från helgen.

blame it on the girls

Publicerad 2011-01-19 18:31:25 i Bilder,

pappa kom hem och överraskade mig med lite smink. precis vad jag behövde. ett puder, någon slags rouge, en ögonskugga och en fondation. wii. felicia är glad.

Svar på frågestunden.

Publicerad 2011-01-19 17:26:47 i Bilder,

Hur många har du haft sex med? Hur många var tjejer/killar?
haha. jag har legat med 11 stycken. jag har legat med två tjejer. och resten är väl ganska självklart killar. annars skulle det varit lite läskigt kanske.
Vem är det bästa sexet du haft? Hur gick det till?
Men vem antar jag nog att det ska stå. eller något. det bästa sexet. jag kan säga att jag har haft mycket bra sex i mitt liv. faktiskt. några dåliga också men det händer väl alla. men eftersom jag har haft två förhållanden inkluderar det ju oftast bra sex. men även utanför förhållanden slår det fyrverkerier. svår fråga.
Jag skulle nog egentligen inte säga att någon gång var särskild speciell visst man kanske komma ihåg vissa saker men sex är oftast bara sex. däremot är mitt bästa sex när jag har varit kär. Och då är sex alltid bra.

Vem är din största kärlek?
Filip och jossic låg på helt olika nivåer. det är svårt att jämföra. Men jag måste nog säga jossic tyvär. men man vet aldrig vad som händer i framtiden.

Har du någonsin varit singel utan några "på g'n" sedan nian?
Haha. nej jag tror faktiskt inte det. det är klart att jag varit singel och ensam men det brukar inte vara mer än en vecka kanske.

Är du rädd för att bli ensam?
Jag är skiträdd för att bli ensam. Eller det handlar nog till mesta del om att jag älskar att ha någon man tycker om nära sig. jag har inte lätt för att bli kär men jag har lätt för att bli intresserad och tycker det är spännande att träffa nya människor.

Snopp eller mutta? På det motsatta könet, vad är najsast? OCH SÄG FÖR FAN INTE BÅDA!
Hahah. gud detta var verkligen sjukt svårt. men jag måste nog säga snopp faktiskt. i ett förhållande är det visserligen en annan grej. men om jag bara ska ha sex är det snopp som får bli mitt svar.

Hur många har du som högst haft sex med på en vecka/en månad?
På en vecka har jag kanske lyckats med två. men en månad. hmm. fyra eller fem. jag har faktiskt ingen koll.

Hur många gånger har du som högst haft sex under ett dygn?
Jag har haft sex hela dagar. Men om man säger det längsta sexet. det varade nog i 6 timmar. galet. men att ligga en hel dag i sängen med någon man tycker om brukar ju oftast leda till det. hah.

Har du någon fetisch? Vad?
Jag älskar när någon biter mig i öronen och kysser mig på halsen. Och jag älskar aggressivt sex. typ överallt i lägenheten och även utomhus. hah.

Vad är det mest romantiska som hänt dig?
en av de mest romantiska grejerna som har hänt mig var nog hela mitt och filips förhållande. han var faktiskt en extremt bra pojkvän som älskade att laga middagar, lyssna på jazz och baka åt mig. och jossic flyttade faktiskt till stockholm för min skull. det var också fint gjort. sen kom ju även kim hit i helgen. så glad har jag aldrig varit tror jag. helt underbart.

Vad är din personliga åsikt om droger?
Min personliga åsikt är att det är upp till var och en om man vill testa på droger. Jag är absolut inte emot det men jag tycker inte att det är bra heller. Men det är precis som med vilken annan drog som helst. Alkohol, cigaretter osv. Så faktiskt ingen riktigt åsikt. mer än att vill man så vill man vill man så vill man inte.
haha, vem är bäst på att kyssas? ;D
Hahah. kim du såklart!
Vem av dina kompisar skulle du kunna tänka dig att ha sex med? Varför?
Jag skulle verkligen inte kunna tänka mig att ha sex med någon av mina vänner. Men om jag måste välja någon skulle jag säga stina. haha. för jag tror nog mest att vi skulle garva åt det efteråt. (DET SKULLE ALDRIG HÄNDA)
Vad är det pinsammaste som hänt dig under sex?
Filips mamma kom in när vi hade sex en gång. det var hemskt. Men min pappa hittade även min och jossics strap-on och det var fan värre. Annars har jag väl mest varit med om att bli tillsagd att vara tyst. och typ så. för ibland låter jag så hela huset hör. och ja det är ju pinsamt.

Har du någon gång haft sex under mens?
Ja det har jag. faktiskt flera gånger. Med jossic var det inga problem för vi var så nära. Jag vet äckligt. sjukt äckligt. men det hände även för typ en vecka sedan också. Men det beror på vad det är för sex. för jag skulle inte
villa ha varken en snopp eller fingrar i mig om jag hade mens. men det finns ju annat sex liksom. heh.

Vad använder du för preventivmedel?
Kondom. annars ingenting. försökte med p-piller men jag fick bara mens hela tiden och det var ju precis tvärtemot varför  jag började använda dom.

Vem av dina vänner är du mest avudsjuk på? Varför?
Jag är inte svartsjuk av mig. Faktiskt. Men om jag måste säga så skulle jag nog inte banga på att byta hus och lyxigheter med erica. För hennes hus är fan det roligaste jag vet. så mycket att göra. så stort. pool och hela köret. hade inte bangat liksom ;)

Vem av dina kompisar skulle du vilja byta plats med i en månad? Varför?
GUD JAG HAR INGEN ANING. Det finns liksom olika grejer jag skulle göra om jag var olika personer. Jag måste vara tråkig och säga att jag faktiskt inte vet.
Har du glömt mig?
Nej erica det har jag inte älskling.
Skulle du säga att du är mer into tjejer eller killar?
Jag skulle nog säga att jag svarade på den frågan förut. men haha. jag måste nog vara lite fin och säga: "det handlar inte om könet det handlar om personen".

Vara 10 cm längre eller 10 cm kortare?
Definitivt 10 cm längre. annars hade jag typ varit dvärg.. jag är nämligen bara 165 cm.

Vad är bäst med mig?
Ja matilda. Vad som är bäst med dig är att du har sån jävla humor. och att jag kan prata med allt om dig. fastän du är en jävla bitch ibland så älskar jag dig ändå hehehehehhehe.

Vad är snyggast med mig? hhehehe
Dina ben matilda! det vet du att jag tycker.

När insåg du att vi var meant to be?
När jag såg dig för första gången. Och våra händer sakta men säkert smekte varandra. när vi två blev en och just i den stunden visste jag att vi skulle vara kära för resten av våra liv matilda.

Vad ångrar du mest i ditt liv?
Jag måste nog säga att jag inte lämnade jossic när jag skulle ha gjort det. För som ni kanske läsare märkte har jag aldrig mått så dåligt. 7 månader av absolut ingenting än bara skit. det är fan inte positivt. hah.

Vem har sårat dig mest?
Hahaha. matilda alltså. JOSSIC.

Sex med hej grabbar eller musen?
MUSEN UTAN TVEKAN. Alltså okej han är inte vacker. Men hej grabbar skulle fan inte ens nå upp till mina bröst liksom. dessutom ser han ut som en hob..

Ett långt kärleksfullt förhållande UTAN sex eller grymt singelsex?
Ett långt kärlekfullt förhållande utan sex självklart. visst jag älskar sex. men som mina kära vänner kanske vet är att jag är galen i kärlek.

Skulle du helst prutta jätte högt under sex inför någon du gillar eller glömma att spola när den personen kommer in på toaletten efter?
PRUTTA absolut. alltså förstå liksom känslan av att inse att det liggen en fet jävla korv i toan. men man kan inte ens garva åt det eftersom man kan ju inte bara säga "ursäkta jag lämnade en fet bajskorv i din toa". inte sådär kanske det man vill säga till någon man tycker om.
Vem är musen och vad hände mellan er? detaljer!
Musen är en kille jag träffade på krogen. Han fick namnet musen på grunda av hans musiga utseende. Ja kära vänner han var inte vacker. Men full som jag var kunde jag självklart inte se att den personen jag hade inbillat mig var en riktigt skönthet i mina fylleögon såg ut som en jävla mus. Kvällen slutade med sex på toaletten på en äcklig krog och fet ångest dagen efter när jag insåg att okej.. tommy som personen hette kunde man inte längre kalla tommy. Han blev från den dagen känd som MUSEN.
Vem känner du som har störst bröst?
HAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAH
Har du haft sex med någon du ångrar?
Bortsätt från musen... Ja det har jag. faktiskt.
skulle du helst ha en blond jätte hårig mutta för resten av ditt liv (får inte raka!!!) eller skulle du vilja ha en vårta på näsan resten av ditt liv? (skitstor och försvinner aldrig!)
Den håriga muttan tror jag. jag får väl aldrig mer ha sex liksom..

När hade du ditt värsta sex, berätta hur det gick till!
Om det är det värsta sexet som om det var dåligt eller bra? haha. nej men det mest hemska sexet var i alla fall med musen, jag hade blåmärken över hela ryggen dagen efter. det gick nämligen till så att vi fick för oss att ha sex på toaletten. Och istället för att han satt sig på stolen la jag mig ner och ja min rygg var inte så glad efter den hade pressats mot en stor hård toalett efteråt. nej inte okej helt enkelt.

Hur smakar mutta/snopp? vad är godast?
haha. Hur det smakar. hur fan ska man förklara. Alltså ursäkta men nu kommer det bli lite äckligt här. Mutta smakar inte gott men det funkar. typ som att slicka på något surt. Och ja. snopp. Det smakar ju ungefär som en jävla massa svett. Och typ som att få en stor jävla korv nerkörd i halsen. Jag vet inte vad som är godast. För inget är väl egentligen gott. Men jag måste nog faktiskt säga mutta. För killar har en förmåga att trycka in den lite väl långt.
Vad är det dummaste du gjort i ditt liv?
Ljugit för mina vänner om en massa saker. DUMT FELICIA DUMT. men även saker som att såra personer jag bryr mig mycket om. Bland annat olle. och lämnat vänner för kärlek. Det är också inte alls okej.

from my hometown

Publicerad 2011-01-18 19:29:45 i Bilder,

jag måste verkligen sova nu. men jag saknar kim som ett jävla as. jag är jättetrött och imorogn kommer frågestunden upp kära läsare. nu blire att somna till hip hip hora. ♥

fredagens outfit

Publicerad 2011-01-18 19:17:29 i Bilder,

shorts monki, tröja som egentligen är en långklänning weekday, skjorta monki och påse hittad på emmabodafestivalen 10.

I love you I do

Publicerad 2011-01-18 19:15:56 i Bilder,

Som jag skrev nedan började helgen i alla fall med att kim kom och överraskade mig i stockholm.
jag satt ju ute med mina vänner och där helt plötsligt stod han. så sjukt glad jag blev.
Sen resten av dagarna har bestått av mys i sängen, film och en massa onyttigheter.
en helt underbar helg om jag får säga det själv. tack älskling för att du kom hit. hihi.

överraskning

Publicerad 2011-01-17 11:51:55 i Bilder,

Hej grabbar!
I lördags hände det som tror mig gjort mig gladast på väldigt länge. På morgonen pratade jag med kim i telefon och han sa att han inte skulle komma till mig på lördagen. Jag blev själklart väldigt ledsen. Planen på kvällen var sen att gå ut med matilda, my och kajsa. Vi satt på hellströms. jag var ledsen över att kim inte kom men försökte att ha kul ändå. efter några öl och att klockan slagit lite över 11 hör jag mina kära vänner säga: "titta vem vi har hittat". och där stod han. kim framför mina ögon. min chock som kom då var nog den största chocken i hela mitt liv. men gud så glad jag blev. nu ligger vi i min säng och ska väl snart börja röra oss upp. vi hörs senare. puss ♥

:)

Publicerad 2011-01-16 16:51:18 i Bilder,

felicia är en söt liten ronja i röd rutig skjorta. <3

time is just not on my side

Publicerad 2011-01-15 11:21:27 i Bilder,

Hej grabbar.
som ni förhoppningsvis förstår var inlägget igår en bloggrape. skapad av självaste matilda.
jag är på världens sämsta humör idag. har ingen lust med någonting och vill absolut inte jobba.
eller möjligtvis jobba så att jag har andra saker att tänka på. ja tack. det blir antagligen utgång ikväll fastän att mitt huvud och alla andra kroppsdelar säger nej. aja. vi hörs sen.

.

Publicerad 2011-01-15 02:01:06 i vardag,

Jag älskar att älska med mig själv. Det är så givande, så magiskt, så fantastiskt. Det finns ingen mer intim händelse med sig själv. Hur känner ni om onanering? Men framförallt, hur känner ni om offentlig onanering? funderar på att sätta mig på plattan imorgon nämligen. Det skulle vara så sexigt med min stora, vithåriga mutta som doftar underbart. Tänk vilken upplevelse för alla uteliggare! Längtar. Är ni med mig? Jag ska ta på mina bröst också, mina hängiga och rynkiga bröst som flyger i vinden. Kram!

Jag just nu, nyvaken och osminkad men vacker ändå♥

someone else

Publicerad 2011-01-14 20:34:12 i Bilder,

jag ska om en liten stund börja ge mig av för att möta matilda. det behöver jag.
du betyder så mycket. jag älskar dig.

poker face

Publicerad 2011-01-14 16:50:31 i Bilder,

Hej grabbar.
jag kom precis hem från skolan och ska bara mysa ner i mig i sängen tills jag ska hem till matilda senare efter hon har slutat jobba. frågestunden lägger jag upp imorgon eller något så ni har fortfarande chans att fråga frågor i inlägget nedan. men nu ska jag nog kika film och äta något. puss
jag och kim dansar väldigt onyktra.

FRÅGESTUND

Publicerad 2011-01-14 11:50:29 i Bilder,

Med risk att detta blir fett fail så tänkte jag i alla fall dra ihop en frågestund. SÅ FRÅGA PRECIS VAD NI VILL.
jag svarar nog på allt. hehe. frågor om allt! vad som helst. heeeeeeeeeeejrå.

det är dags att tänka efter

Publicerad 2011-01-13 21:26:11 i Bilder,

Det kom bara som en chock.
hur allting plötsligt började göra så jävla ont. när allt jag ville var att höra tvärtemot. jag kryper längre och längre ner i sängen för att ingen ska se mig. vill bara gömma mig för mina känslor.
för egentligen är dom väl bara onödiga?

your young until your not

Publicerad 2011-01-13 19:53:20 i Bilder,

Hej grabbar.
en helt vanlig dag i skolan idag. jag har varit på bra humör. jag vet inte varför. men det har jag.
dock har jag varit väldigt trött och somnade längst fram i klassrummet under hela andra lektionen och sen mådde jag helt plötsligt toppen. jag fick MVG på kören och det var jättekul på psykologin.
dock är min mobil paj. så måste köpa en ny. byebye.

boy I need your touch

Publicerad 2011-01-12 17:13:26 i Bilder,

hej grabbar.
idag har jag varit hemma från skolan. tror faktiskt att jag behövde det.
har funderat en hel del. tänkt på dålig och tänkt på bra. sjungit hela dagen och så. ska snart laga middag och sen tror nog jag att jag allt ska försöka plugga en snabbis och sen antagligen kolla lite film.
jag saknar kim. kom hit på lördag..
nyårsafton.

cool

Publicerad 2011-01-12 01:59:11 i Bilder,

två av sveriges coolaste brudar.
klockan är alldeles för mycket men jag kan inte sova. ska vara hemma imorgon från skolan för jag har sådan huvudvärk så det är inte nådigt. tänkte bara säga god natt. god natt.

jag önskar att jag va en sån som inte tänker alls

Publicerad 2011-01-11 21:40:47 i Bilder,

för mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig
jag vet att det går över men det är lika svårt för mig.
jag vet att jag har valt nått som inte gör mig väl
och om du inte saknar mig har du dina skäl
men älskling flyg till mig jag vill att du ska se
att det regnade idag och jag tackar dig för det

det enda i mina tankar

Publicerad 2011-01-11 15:29:49 i Bilder,

hej grabbar.
kom precis hem från skolan. har sådan enorm huvudvärk.
och så jävla ont i hela kroppen. tror att jag håller på att bli sjuk eller något. men det känns lite bättre nu i alla fall. jag ska inte göra mycket i eftermiddag mer än att krypa ner under täcket och kolla på någon film och tycka synd om mig själv. och vänta på att det ska bli fredag.

a thousand miles

Publicerad 2011-01-10 16:24:24 i Bilder,

veckan i malmö.
ja vad ska man säga. jag började gråta på tåget tillbaka.
men hjärtat kommer nog hit på fredag. då blir jag glad.
mer bilder kommer sen. nu ska jag jobba. pussssssssssssssssss

först vare nytt år då

Publicerad 2011-01-10 14:39:54 i Bilder,

Hej grabbar.
har ni saknat mig? ja jag tänkte väl det.
från och med nu lovar jag er uppdatering. efter en vecka i malmö är jag i princip slut. men men denna vecka hamnar i alla fall på toppen av mina bäst veckor. tänkte lägga upp en jävla massa bilder. så håll i er!!!!!!!
vi börjar med nyår.
kvällen spenderades först med erica och isabelle. sen åkte jag och matilda för att möta upp karolina och malin. senare träffade vi även hanna, molly och hannes där. vi dansade och sööp som in i helvete.
kul kväll. det bästa nyåret hitilss.

Kim är bäst

Publicerad 2011-01-06 00:30:15 i Bilder,

maha.. nej gud vad torr jag är. eller som felicia brukar säga med skånsk dialek: 'toorrr'. ja om ni hör det så låter det väldigt mycket roligare.
jag tycker det är väldigt kul att Felicia och hennes vänner nästan alltid säger på sina videobloggar:
- och idag har jag detta på mig.
man bara: JAHA? okej, vad intressant. haha.
nej men ja ni är söta ni.
Idag har vi varit på bio och vi skulle egentligen ut, men jag sabbade allt pga min jävla plånbok.
men det blir en fin och mys filmkväll istället.

Jag är världens sämsta på att skriva blogg, men Felicia är väldigt söt UTAN lugg :)

puss på oss!
vi är mycket bättre än er




och ja, jag måste vara ego! för jag vet att du tycker om det ;)

And by protecting my heart truly I got lost in the sounds

Publicerad 2011-01-04 19:46:55 i Bilder,

Hej grabbar!
jag vet. jag har inte skrivit på bajslänge men på nyårsdagen slutade vårat internet att fungera och ja, igår anlände mitt tåg ifrån stockholm till malmö. igår var jag och kim i stan och strosade runt och sen träffade vi kims råtta som har fått bebisar. hii. så söta. sen åkte vi hem och drack. haha underbar kväll. idag har vi bara myst, träffat emilia och senare åkte vi hem igen och vi har precis ätit tacos. snart ska vi kolla på skräckfilm och äta majskrokar! wiiiiiii. aja kanske skriver någon annan dag om jag hinner. pUUUUUUUUUUUUUsssssssss

Det är så vi gör det här i stockholm

Publicerad 2011-01-02 02:00:54 i Bilder,

Hej grabbar! Jag ville bara tala om att jag lever. Mitt internet hemma fungerar nämligen inte så jag kan inte skriva eller något lägga upp bilder. Så just nu skriver jag från mobilen. Jag kan i alla fall inte sova. Jag hade ett underbart nyår och imorgon åker jag till kim. Nu ska Ja försöka sova. Puss

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela