knasigt.

Publicerad 2012-07-28 21:06:51 i

hejhej. värsta bakfyllan i hela mitt liv på riktigt. Har mått skit och sovit i stort sätt hela dagen. Har just nu blivit klar med en cheesecake som jag bakat till davids födelsedag imorogn. Japp. älsklingen fyller 25 imorgon. Igår var vi på slakhuset och firade honom. Blev en jävla massa skumpa och aaah kul var det. Men man mår ju som man förtjänar idag. Imorgon ska jon, carl och Mr burns komma hit och fika lite. Sen ska jag och baby hem till hans mamma och fira honom där. Blir nog mysigt. Men nu ska jag kolla på how i met your mother.

someone like you

Publicerad 2012-07-23 14:19:12 i

Hejhej. igår var en trevlig kväll. Baby kom hit och hämtade mig, sen åkte vi in till stan för att möta upp jon, carl, deras kära vän från sydamerika, elin, jesper, ellen och einar. Satt på after och tog två öl och sen åkte vi hem och mös. Deckade i soffan till en film. Idag har vi myst och käkat frukost. Snart ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig för jag ska om ett par timmar börja röra mig mot jon och carl för en vinkväll. Senare ska också david komma dit. Blir nog en trevlig dag tror jag nog. Jaja, nu ska jag hoppa ner i ett bad och sååå. Men vi hörs imorogn. Imorgon ska jag och david försten gå och se den nya batmanfilmen. WIIHOOO. Förhandsvisning för fan. hoppas jag överlever bara... ♥

jag ligger gömd under löven

Publicerad 2012-07-21 18:43:12 i

tjaaaaaaaaaaaaaaaaa för fan.
lördag idag känns verkligen inte som en lördag alls. snarare som typ en måndag eller vilken jävla annan usel veckodag som helst. Vaknade upp brevid min älskade var trött men det var en väldigt bra start på dagen. rusade iväg till jobbet för att beta av mina fem timmar. Nej jag ska verkligen inte klaga. Har nu hunnit städa mitt rum, städa vardagsrummet och gjort lite fint eftersom baby kommer hit sen. Ah, ska snart ta mitt pick och pack hem till matilda och ja, hänga lite. kanske ta ett topp i hennes pool eller något. vi får väl se. jaja. nog pratat. hejhej!

den första gång vi sågs

Publicerad 2012-07-20 17:16:34 i

jag har köpt en ny kepa. med sushibitar på. lycka. snart ska jag träffa sara, senare ska jag träffa min man. jag älskar honom. hej.
 

jag älskar dig.

Publicerad 2012-07-18 16:56:35 i

var hemma hos baby igår. vi kollade på film och myste. Känns väl som det enda jag gör nu för tiden. Men finns inget som får mig att må så bra liksom. Japp i alla fall. är ledig idag. Så jag tänkte inte göra ett jävla skit. Bara ligga här i sängen och ta det lugnt. ah jag vet inte. sen blir det att jobba fyra dagar i rad och sen en veckan semester. Vet dock inte vad jag ska göra då men hittar nog på något skoj. Jaja. nu ska jag kolla en film och mysa ner mig i sängen. puss hej.
 

big bad wolf

Publicerad 2012-07-17 21:25:03 i

japp. såhär ser vi ut då. när vi är sådär supercoola. Igår var jag och älskling hos matilda på lite fekke. Trevligt var det. och vi tog en mysig promenad hem sedan. Ikväll kanske jag ska hem till baby, men vi får se. Är heelt jävla slut i kroppen och känner bara att jag inte orkar jobba mera. Ska sätta mig och söka nya jobb nu, dags att börja ta tag i livet. Jaja. Ska försöka få tag i min älskade pojkvän nu och se hur kvällen blir. Hej!

dj

Publicerad 2012-07-13 12:16:15 i

Hejhej. jag är trött. saknar baby redan. Vill ligga kvar i sängen med honom hela dagen. men näääe. Jag ska jobba, han med. Men ah, drar hem till honom efter jobbet idag och sover där. Sen imorgon ska jag och sara spela på sommar. Taggad till tusen. Så ska dit med david och förhoppningsvis några till. Sen blire nog slakhuset. Vi får se. Jaja, nu ska jag försöka sova lite till. Måste upp vid två. puss.

även om

Publicerad 2012-07-12 13:32:12 i

igår var jättemysigt. vi låg och mös och pratade medan vi kollade på monsters inc. Somnade väl vid fyra och ja, är lagom trött idag. Sjukanmälde mig från jobbet på grund av min hemska sjukdom jag går och bär på nu och lyckas visst aldrig bli frisk så behövde vara hemma idag. Idag tänkte jag städa hemma och sen gå och handla. Ikväll kommer baby hit igen. Blir till att mysa och ta det lugnt. Nu ska jag försöka sova lite innan jag börjar städa. puss.
jag och fanny i måndags.

dom tre orden.

Publicerad 2012-07-11 22:05:13 i

Hej grabs.
fullspäckad dag igen. Gick upp klockan halv sex, jobbade i åtta timmar åkte direkt in till stan för att leta efter en ny piercing eftersom jag tappade min på slakhuset i måndags. Men icke sa nicke. alla jävla butiker i hela stan hade såklart inte 2 milimeters tjocka näsringar. Var väl lagom svettig och sur efter att ha letat i typ en och en halv timme. Drog hem till felix en stund och mixade lite men fick svinont i huvudet så beslutade mig för att dra hem. Lyckades klara mig på 5 % batteri hela vägen från spånga till stureby och är mäkta imponerad. Efter det städade jag lite hemma och nu ligger jag och väntar på att älskling ska komma hit. Han slutar jobbet klockan tolv så det blir till att vänta. I helgen spelar jag på sommar igen för er som vill komma och spåra. Men men, nu ska jag titta på någon film och försöka fördriva tiden lite. puss och knulll.

har inte glömt vart du bor

Publicerad 2012-07-10 21:07:54 i

Hejhej. känner bara hur jag mer och mer tappar det här med bloggningen. Men jag antar att jag får sluta ställa krav på mig själv och bara ta det som det kommer. Jag vet inte vart jag ska börja. Dom senaste veckorna har varit underbara. Jag och min underbara pojkvän (som jag föresten firar tre månader med idag) har bara varit. Hittat på en massa saker, gått på gröna lund, spelat golf, myst och pussats. Det är rätt sådär härligt att vara nykär. Igår satt vi på thaibåten med fanny och kim och drack i solen, sen drog vi till slakthuset eftersom kim äger det. Där satt vi, vi fyra och söp som fan och lyssande på musik med hela slakthuset för oss själv. En bra kväll med bra människor helt enkelt. Känns dock lite ensamt här hemma, skulle väl helst vilja att älskling var här men börjar åtta imorgon så det går inte. Men imorogn får jag träffa honom. Ska kolla klart på the notebook och sen ska jag försöka sova. Men hörrni. Vi hörs nog imorgon. Ska hem till felix en stund efter jobbet för att mixa lite eftersom jag spelar på sommar på lördag igen. kom dit vettja!!!

du är nog den.

Publicerad 2012-07-04 12:21:09 i

jag är så fruktansvärt kär. ni fattar nog inte. jag har haft en del i mitt kärleksliv. Men jag kan säga, att jag aldrig någonsin har varit såhär lycklig. Det finns ingen som får mig att må så bra som david, och aldrig har någon behandlat mig så bra som han. Du är nog den. Världens bästa pojkvän!!!

peace and love 2012.

Publicerad 2012-07-02 21:00:48 i

japp. bästa veckan på länge. sjukt jävla bra band och allt var bara hur kul som helst. vi söp som galningar, pussades och bara hade det göbra. Rihanna sög visserligen men skrillex var väl något jag aldrig kommer att glömma. var väl nära på att ställa mig och stortjuta när melissa horn spelade och flippa sönder till dada life. mmm. vill helst bara tillbaka. Igår låg jag och älskling och sov hela dagen. sen mös vi bara. Imorgon ska jag jobba och sen träffa matilda. har saknat henne! men nu måste jag käka lite. har fan bara ätit frukost idag. kysssss.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela