my fluffy

Publicerad 2013-03-22 09:35:00 i

Hejhejhej.
alltså kan knappt fatta att det bara är fem månader kvar tills flytt. längtar mer och mer för varje dag som går. Och tiden går så fort. Det var fan inte länge sedan jag satt där och sa att det var tio månader kvar. näääe så jävla najst ska det bli. Så alla vet är min och Mys podcast nu ute på podcast appen och på itunes. Vi ska även snart dra igång ett projekt som jag kommer skriva lite om i bloggen.
Känner på mig att detta kommer bli den bästa helgen på länge. För idag ska jag, david, jon och carl hem till david och hänga där hela kvällen för jag och david har huset för oss själva hela helgen. Och på lördag händer det en sååå himla rolig grej, som jag tyvärr inte kan skriva här. MEN MEN. Nu ska jag i alla fall hoppa ner i badet, sen ska jag fixa iordening en liten brunch till mig och Fanny eftersom att hon ska flytta till the big apple på söndag. Bajs på henne. Aja, sen blir det lite jobb och sen blir det hem till älskling. PUSSS.
 

gangstah

Publicerad 2013-03-08 14:37:55 i

tjena.
ligger och funderar på om man kanske ska laga någon slags lunch. men är inte speciellt hungrig så vettafan vad jag ska hitta på. Idag är det fredag. Och bara tre dagar kvar på mitt gamla jobb. känns skitbra fast ändå lite läskigt att komma till en ny arbetsplats. JAJA.
 
Har varit lite delad i humöret idag, just nu känns det bara som om att jag vill gråta. För så fort jag blir själv som börjar jag känna mig ensam, det i sin tur leder till att jag börjar tänka en massa negativa tankar och sen bryter det ut i ett kaos. Vilket känns sådär halvkul. tur att jag har en pojkvän jag kan kasta ut det på. Hehe.
 
Vi var i alla fall på banken idag och fixade lite med lånet på lägenheten. Snart är det dags. eller snart och snart, men om sisådär 5 månader. Den 19 augusti får vi nycklarna till lägenheten och det är dags för oss att börja bära. Skojskoj! Jaja. nu ska jag fixa lite käk och sen mysa ner mig i soffan framför en film. HAREBRA!
 

fin

Publicerad 2013-03-06 22:43:59 i

ligger i soffan med min man och kollar tv. imorgon blir det lite jobb och sen ska jag träna. Nu ska vi kolla på the social network. puss. puss.
 

podcast, jobb och sånt där.

Publicerad 2013-03-04 22:14:21 i

Hejhejhejhej.
idag är det måndag. och starten på vad som komma att bli dom värsta dagarna i mitt liv. japp, jag ska jobba sönder mig. Vet ärligt talat inte när jag är ledig igen. Men jag ska försöka att inte hänga läpp för det. Det blir nog bra tillslut och helt okej sen när lönen kommer. Idag är jag ensam. Jag hatar sånna dagar = Sånna dagar David inte är hos mig. Jag kanske verkar töntig men ärligt talat så känns allt bara tomt och förjävligt utan honom. Men snart så.
Idag spelade jag och My in tredje avsnittet av våran podcast. JAG HOPPAS TA MIG FAN ATT NI LYSSNAR ♥
imorogn blir det jobb och sen antagligen träning efter jobbet också. Eller om jag orkar ta mig ut innan jobbet. Vi får väl an se. Förövrigt rullar livet på. Men är jävligt trött nu så ska ta och slagga. Vi hörs. förhoppningsvis tidigare än om typ 3 veckor. puss.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela