boring

Publicerad 2011-03-29 22:23:52 i Bilder,

Basics
Hårfärg? för tillfället är jag rödhårig. och lite brunhårig. typ.
Ögonfärg? det skiftar faktiskt. men det brukar växla mellan blå, grön och grå.
Använder du smycken? i princip varje dag. halsband är väl det som kommer mest till användning men ibland också någon ring eller något fint örhänge eller armband. men alltså halsbad. me love.
Vad heter du i mellannamn? Maria
Använder du smink varje dag? Ja det gör jag. men det händer väl att jag inte har smink.


Relationships
Är du sexuellt attraherad av din partner? För tillfälle har jag väl inte direkt någon partner. Men kim. mmm. give me some of that liksom.
Litar du på din partner? Om jag inte litade på den jag var tillsammans med skulle jag inte vara tillsammans med den.
Hur många gånger har du varit kär? 3 gånger.
Vad skulle du aldrig acceptera i ett förhållande? Otrohet är något som enligt mig inte ens existerar. har ju råkat ut för det själv och det är inte alls kul. så nej. inte otrohet. annars är svartsjuka inte bra eller om man ljuger.
Skulle du vilja veta om ett ex fortfarande hade känslor för dig? nej. finns ingen anledning.


Favorites
Sak att göra en regning dag? Ligga i sängen med kim hela dagen. prata om livet. drick en kopp te och lyssna på musik.
Årstid? Sommar. utan tvekan. åh. i sommmar, peace and love. kim. spanien. vänner. längtar. ♥
Vinteraktivitet? PULKA UTAN TVEKAN! wiiii.
Tidning? Elle eller DN. yes boys and girls. fin blanding.


Have you ever
Duschat med någon av motsatt kön? Jajamensan!
Varit otrogen? Nej. aldrig någonsin. kommer aldrig vara det heller.
Kysst någon i regnet? Ja det har jag nog gjort.
Varit med i ett tvprogram? Jag har väl suttit i publiken. men liksom aldrgi haft någon roll. haha.
Hört att du är lik någon? Hahah. ja ni. jag har väl fått höra både ris och ros när det gäller personer som liknar mig men jag själv skulle nog säga att jag inte alls liknar någon.

What is
Saken du har närmast din dator? Min säng. wiiiwiw. ligger i den nu.
Din favorit typ av film? Skräckfilm verkligen. annars är det nog fina kärleksfilmer. ha.
En låt du har många minnen till? en låt som alltid väcker minnen är: det snurrar i min skalle - familjen.
Din största rädsla? Gud. att jag ska förlora allt som betyder något.
De senaste du smsade till någon? jag vill ha dig nära mig. du betyder allt - till kim

would you do the same?

Publicerad 2011-03-29 10:35:24 i Bilder,

Man kan ju säga att man mår dom man förtjänar. inte bra alls alltså.
igår var det mys studentskiva och det var jättekul. sitter nu hemma hos erica i ett tomt hus och ska snart fixa med för att åka till skolan. kul grabbar. imorogon kommer mitt hjärta till stockholm. hihi.

låna pengar

Publicerad 2011-03-28 09:28:14 i Bilder,

okej. nu är jag väldigt arg just nu nu nu. jävla fitt idiot.
aja. nu ska jag kila iväg för att möta upp my och sen blir skola. kul. hehhe. efter skolan ska jag bege mig in till stan för att kolla lite på kläder. och ikväll blire studentskiva. puss på er så länge.

figured all I'm thinking bout is you

Publicerad 2011-03-27 20:51:18 i Bilder,

hejhej.
jag har bildtorka känner jag. inte alls bra grabbar. tänkte inte vara så lång. jag är nämligen helt slut. helt jävla slut. har jobbat i 8 timmar. finns inte så mycket mer att säga än. jag saknar kim.

his lips, his lips. I could kiss them all day if he'd let me

Publicerad 2011-03-24 21:41:19 i Bilder,

god kväll mina vänner.
idag har det varit en bra dag. skola och sen stan med stina. sen åkte jag hem och färgadee håret på sara och efter det tog jag mig hem i mina mycket höga och obekväma klackar. har till och med hunnit träna idag. ska väl snart bara hoppa in i duschen och sen tänkte jag nog börja krypa ner i sängen. måste komma i säng i tid ikväll för börjar tidigt imorogn. ah. imorogn ialla fall är det löning. vilket betyder shopping för min del. och sen ska jag bara spendera kvällen hemma. för jag jobbar på lördag. men men. vi får väl an se. det slutar väl med att jag sitter där på hellströms i alla fall. neeeeeeeeee. aja. duschen var det!

nu kan du få mig så lätt.

Publicerad 2011-03-23 22:25:19 i Bilder,

Hej grabbar.
jag är helt utslagen. har konstant huvudvärk och dör lite smått här.
behöver egentligen vara hemma imorogn, bara för att just nu mår jag verkligen skit. känner att stressen bara tar över mig med allt skolarbete och sånt som drar i mig. urk. jaja. helgen i malmö var underbar som vanligt. idag spenderade jag kvällen hos matilda med middag. ska snart försöka sova. för annars kommer jag inte orka mig upp imorogn. men vi hörs imrogon. puss ♥

every little thing is gonna be allright

Publicerad 2011-03-19 12:19:44 i Bilder,

Hejhej.
sitter just nu hemma hos hjärtat i malmö. vi ska snart åka och hälsa på hans barndomskompis som ligger på sjukhus och sen blire hem. Ikväll ska vi på wonk och suuupa lite grann. ska bli awsomeness gr 1000. Är verkligen hur pepp som helst på att gå ut just nu. igår gjorde vi inte mycket annat än att kolla på l word och mysa. men men ska snart hoppa in i duschen. pusssss

i jump in front of a train for you

Publicerad 2011-03-18 01:23:29 i Bilder,

jag kan inte sova. absoult inte alls sova. har sådan ångest att vart jag är vrider och vänder mig i sängen känns det obekvämt. hämta mig nu. inatt är fan ingen bra natt. jag älskar er. ni vet.

med gråten i halsen

Publicerad 2011-03-17 01:24:55 i Bilder,

Jag har aldrig någonsin och då menar jag ALDRIG någonsin varit såhär orolig i hela mitt liv.
jag har ingen aning om det har hänt någonting och jag ligger i princip och skakar i min säng. FAN!

I just wanna shout and scream, please don't leave.

Publicerad 2011-03-16 15:42:54 i Bilder,

God morgon allesammans!
eller okej. fan klockan är ju typ 15.00. det visste jag inte ens. hehe.
igår var en helvetes jävla skitnatt. orkar inte alls prata om det här på bloggen och mår väl fortfarande inte alls bra över vad som hände igår. men jag vet inte. det löser väl sig. förhoppningsvis. har lite ångest över skolan för den delen också. hela nästa vecka kommer gå åt att intensivt plugga och försöka att ta igen allting som jag har missat. så ja. jag ska försöka ta mig iväg till erica och hitta min sladd så att ni får se lite bilder som faktiskt inte har blivit publicerade än. jaja. nu ska jag fortsätta kolla på oc. puss på er!! ♥

like i'm indestructible

Publicerad 2011-03-15 11:51:02 i Bilder,

Hej grabbar!
dålig uppdatering jag vet. men jag har ju som sagt glömt min kamerasladd hos erica vilket betyder inga bilder alls. idag är jag sjuk riktigt jävla sjuk. så hemma från skolan blir det idag. har cp ont i halsen och så och vill helst bara ligga i sängen hela dagen och inte göra någonting. men tyvär så måste jag faktiskt plugga lite också. men men i alla fall nu ska jag kolla på oc och bara försöka vila lite. vi hörs sen. puss ♥
i'm gonna love you like i've never been loved before.

GLAD IDAG!

Publicerad 2011-03-08 11:31:58 i Bilder,

Hur ska jag kunna förklara känslan...
JAG BEHÖVER INTE JOBBA IDAG!!! alltså inte alls jobba. inte något ica hagsätra utan jag är helt ledig. nu efter ca 11 arbetsdagar är jag helt jävla slut. en fet plånbok. MEN FY FAN VAD SKÖNT ATT INTE JOBBA!
förövrigt kommer mitt hjärta hit idag. myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys. har saknar honom bajsmycket! puss
jag älskar dig babbbbyyy ♥

jag är lucy in the sky jag är högt över molnen

Publicerad 2011-03-07 09:15:29 i Bilder,

Hejhej!
god morgon god morgon. idag är det måndag. sista helvetesdagen på en vecka. ska snart till skolan. första dagen bajs. och sen efter skolan ska jag hem och efter det till jobbet. inte alls roligt. men men. efter det blir det hem och sova och imorgon blir det skola och senare på kvällen anländer hjärtats tåg till stockholm. han ska stanna här tills på fredag och sen åker vi ner till malmööö. wiii. längtar så otroligt. men men. nu ska jag börja ge mig av. men vi hörs senare snyggningar! pussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

best friend

Publicerad 2011-03-05 21:09:48 i Bilder,

Hej grabbar!
har jobbat hela dagen och ska alldeles precis nu ta mitt pick och pack hem till matilda för myskväll.
vi ska bara äta onyttigt och mysa till någon film eller något. det blir awsome. aja! skriver imrogn och då kommer också bilder från igår. wiwi!
i love you!

man måste dö några gånger innan man kan leva

Publicerad 2011-03-04 12:52:20 i Bilder,

God morgon alleeeeesammans!
eller kanske förmiddag. idag ser min dag ut så att jag först ska fixa mig litegranna. sen bär det av till jobbet för att tjäna in lite kosing. efter joobbet drar jag bort till telefonplan med en massa arbetskollegor och även matilda för feeeeeeeeeeeeeest. kommer bli awsomeness gr 10000. sen blire hem i tid och jobba imorogn. wiwiwiwi. aja. nu ska jag kolla o.c. puuuuuuuuuuuuus!

för rädd för att gråta

Publicerad 2011-03-03 23:36:29 i Bilder,

jag tror nog att kämpa är förgäves. jag tror nog att inget kommer få mig att lyckas. men att ge upp vore att kasta bort all lycka. du är väl mycket starkar än såhär?

you make me feel like nothing

Publicerad 2011-03-03 23:02:32 i Bilder,

Hej grabbar!
det enda jag gör om dagarna nu för tiden är att jobba. hela tiden. inte ett sånt där spännande liv över huvud taget. men imorogn ska jag åtminstone på fest med folk från jobbet. och matilda följer nog även med. wiwi. läget är annars helt okej med mig. men men. imorogn får jag sova ut. sen jobbar jag igen. inte roooooooooligt.
har verkligen inga nya bilder. men det kommer. håll uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut.

any way you want it

Publicerad 2011-03-02 10:18:02 i Bilder,

Hej grabbar!
dåligt uppdatering här tycker jag.
igår var jag med sara. vi åt typ världens godaste middag och ja mös bara framför sex and the city typ. awsomeness. idag ska jag jobba i 8 timmar. ska väl blir sådär halvkul. men men. pengar blir det i alla fall. och sen efter jobbet ska jag till stina som fyller 18 år idag. grattis tjejen! vi ska dricka öl och bada bastu. men men. imorogn kommer det i alla fall en videoblogg. och ja kim jag ska göra en åt dig. men vi hörs inatt eller imorogn. puss ♥
grattis stina!!!!!! ♥

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela