hard work work

Publicerad 2010-02-28 07:17:28 i Bilder,

Godmorgon.
Bara två dagar med jobb kvar. skööönt. eller till och med en och en halv dag. wiihoo. ska snart börja klä på mig ytterkläderna för att ge mig av. vet ni vad det sjuka är? jag är inte trött. klockan är 07.15 och jag är inte trött. INTE DET MINSTA. hur skönt som helst. idag jobbar jag till 16.00 sen ska jag hem till erica för en tjejkväll som sagt. det ska bli jättekul eftersom jag inte träffat henne på länge. hon har ju dessutom fyllt 18 (GRATTIS BÄSTA TJEJEN!). aja. måste börja röra mig mot dörren snart. puss på er så hörs vi senare.

kisses

Publicerad 2010-02-27 23:20:44 i Bilder,

Jag vet inte när jag ska ha tid att uppdatera. men jag har i alla fall 2 minuter över nu innan jag ska sova. har jobbat idag från halv fyra till runt elva. usch. och jag ska om 6 timmar upp igen för att börja göra mig iordning för att jobba. Men senare på kvällen ska jag åka hem till erica och antagligen spendera natten där. myyyyyys. sen på måndag kommer älsklingen hem och då ska det mysas!!! men nu måste jag sova. annars kommer jag dö imorogon på jobbet.

depp

Publicerad 2010-02-26 18:17:38 i Bilder,

hej.
sitter nu här i mitt väldigt stökiga rum. osminkad, ledsen och jag har supertråkigt. men jag är alldeles för otaggad för att göra någonting alls. ja det är sanningen, den jobbiga sanningen. för jag hatar när du är ifrån mig. jag hatar verkligen att du är 20 mil ifrån mig eller vad det nu är. för jag är så tom utan dig. jag har ingen livsgläjde. men jag ska säga till mig själv, några gånger. att jag ska ta en dusch, sminka mig, fixa iordning mig och sedan hitta på någonting. för hemma gråter jag bara över att jag saknar dig så mycket. föresten hade vi show igår och det var awsome. puss.

weak as I am

Publicerad 2010-02-22 15:56:17 i Bilder,

Hejhej.
jobbig vecka men ändå skön.
Måndag: Skolan och jobba
Tisdag: Ledig, träffa jossic och antagligen my.
Onsdag: Rep hela dagen, jobba.
Torsdag: Rep hela dagen, show.
Fredag: Ledig!! Kanske vara med älsklingen.
Lördag: Jobba..
Söndag: Jobba...

you hit me

Publicerad 2010-02-21 20:14:01 i Bilder,

God kväll.
jag vet inte riktigt hur bloggen ser ut för er som läser den men när jag själv går inte funkar det inte att kolla på bilderna eller någonting i princip. Helgen har i alla fall bjudit på; min fina! vi tog en helg nu, bara för oss själva. instängd i hennes och hannas lägenhet med en massa onyttigheter, melodifestivalen och tv-spel. men mysigt var det i alla fall. jag ska nog snart ta och sätta på en film. men skriver mer imorogn kväll antagligen. om jag fortfarande lever vill säga.

vi kommer att dö

Publicerad 2010-02-18 23:20:46 i Bilder,

Hej.
just nu ser bloggen ut lite som den gör. men det kommer antagligen ha löst sig när jag fått lite hjälp. hehe. teknik är inte riktigt min grej. well well. dagen har varit väldigt lugn och jag har klarat mig igenom hela dagen. började inte gråta fören på kvällen vilket är en tummen upp till felicia tycker jag. en stor applåd. i helgen är mina planer ganska obestämda och kommer antagligen sluta med att jag och min kärlek ligger hemma och kollar på film. men det är underbart det med.

I will survive

Publicerad 2010-02-16 19:39:18 i Bilder,

morsnign korsning. ja vad finns det att säga. man kan säga att jag är ganska borta just nu. borta från bloggen och borta från allt i princip just nu. jag spendera min din till skolan, plugg, jobb och den tiden jag får över spenderar jag med jossic, vänner och hinner knappt med det. känns som att tiden rinner iväg, som att livet rinner iväg och jag stressar igenom varje dag endast för att hinna med BEHOV. inte vad jag egentligen vill göra. Jag vill ta med mig min älskling och mina vänner till en ö. bo där ett tag, ta det lugnt och bara mysa. varva ner helt enkelt. för just nu är allting så hektiskt. visst med nöd och näppe klarar jag av det, men bara till en viss gräns innan jag sitter och gråter. och det har mer blivit av en vana just nu, att gråta. men det är ganska skönt. att jag har börjat få hjärtklappningar, personlighetsrubbnigar, ökad trötthet och allmänt ont i huvudet oroar mig. men vet ni, det har varit så ett tag nu och inte förens nu känner jag att det börjar bli bättre. jag känner mig lugnare och gladare. just för att jag nu håller på att komma i fas. fortfarande är allt jobbigt. men jag ska aldrig ge upp. och dessutom har min far köpt en semla till mig, psst. säg inget till någon!

röd

Publicerad 2010-02-12 16:48:22 i Bilder,

hej. känner mig så extremt tom och ledsen. sårad på någe konstigt vis. jag känner mig oälskad och ganska obetydelsefull för de flesta i min omgivning just nu. varför? har jag gjort något fel. är JAG bara fel? du vet hur ledsen jag blir, och hur ont jag får i mitt hjärta men ändå väljer du att göra om samma sak. varför? varför är min fråga?

I'm back!

Publicerad 2010-02-11 23:49:40 i Bilder,

ja vad säger man. har varit extremt borta i tankarna, haft alldeles för mycket att göra osv. bland annat har jag börjat jobba, jag har mycket i skolan, umgås all tid jag får över till min fina och mina vänner så jag hinner knappt med mig själv. så nu klockan 23.48 har jag lite tid över, efter ha lagt på med älsklingen i telefon. ska börja uppdatera nu, i allla fall försöka. för bloggen har hållt i sig så länge och jag ska inte tappa den. men nu måste jag sova. puss på er!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela