kärlek

Publicerad 2012-10-24 23:31:30 i

hejhej. längesen nu.
jag vet. tar inte bloggandet på så stort allvar men aja haha. Jag har inte så mycket att säga mer än att jag är världens lyckligaste just nu. Visst jobbet suger, men taggen på att snart börja plugga är enorm och sakerna som snart kommer hända får mig att bortse från allt skit. Faktiskt väldigt skönt att bara leva för framtiden just nu. Imorogn blir det jobb och träning. På fredag blir det att åka hem till davids mamma och käka middag och ja i helgen blir det nog antagligen halloweenfest. Skojskoj! Nu ska jag kolla på någon film och sen blir det till att ringa david och sen sova. SOV SÖTT! PUSS.
har jag sagt att jag har världens bästa pojkvän. att han är en såndär kille som man tror att man aldrig någonsin kommer att träffa. Häromdagen drog han iväg mig på en överaskingseftermiddag där han bjöd mig på is-baren i stockholm, indisk mat och sen bio. I förrgår stod han utanför mitt jobb när jag slutade med en stor bukett rosor. Aldrig har någon fått mig att känna mig så älskad. Jag vet att jag skriver mycket om honom, men tro mig.. det är han fan värd. MITT LIV. jag älskar honom, mer än jag trodde jag kunde.

feed the dada

Publicerad 2012-10-13 16:00:01 i

Hejhej. 
ligger död och bakis i min säng. ska försöka städa mitt rum, rensa mina lådor och sånt där men det tar ganska hårt att gå upp ur sängen faktiskt. Igår var jättekul, spelade på en gayklubb david var där, erica var där. dom jag älskar mest. helt klart en värd kväll. full vart jag också, eller både jag och david. Idag skulle jag egentligen ha träffat lovisa men jag är död. Ska dock hem till david inatt och sova där. hur jag nu sa palla att ens resa mig upp. han jobbar idag så han slutar inte förens halv tolv. jaja måste väl ta tag i mitt liv nu. hejsvejs!

jag älskar dig.

Publicerad 2012-10-10 16:39:05 i

jag har haft världens bästa dagar. ska uppdatera er om allt som har hänt. men en sak ska jag berätta. Min fina pojkvän gick ner på knä i berlin. Vi är nu förlovade. Vi ska inte gifta oss än, men det är planen. I framtiden. Jag är lyckligast i världen. och jag älskar honom som jag aldrig älskat någon förut. han är mitt hjärta. Och nu ligger han här och snarkar bredvid. min min min.

true colors

Publicerad 2012-10-02 20:28:42 i

hejhej. 
blir en snabb uppdatering nu. ligger och kollar på x-faktor och det pirrar i hela magen eftersom imorgon natt ska jag och mitt hjärta åka till berlin. gud jag är så glaaaad. wiiihoo. idag har jag i alla fall tränat för andra dagen i rad och ätit väldigt nyttigt. men men som sagt snabbt. nu ska jag kolla klart på tv och sen ringa david en snabbis. sen blir det att sova. puss på er.

jag vet vem jag är hos dig.

Publicerad 2012-10-01 20:58:00 i

hejsan allasammans. 
har nu varit sjukt duktig. som ni ser har jag fixat min blogg lite grann sen har jag även ätit jättenyttigt idag samt tränat för första gången på väldigt länge. Just nu sitter jag i soffan och kollar på x-faktor. Är lite småstressad inför torsdag eftersom att david inte hittar sitt pass. jaja. det löser sig nog. Ska alldeles snart gå och lägga mig men innan dess ska jag ringa david en snabbis. Sov sött. 

nya tag.

Publicerad 2012-10-01 14:24:49 i

god morgon god morgon.
jag är världens lyckligaste människa. för jag är ledig idag. jobbar visserligen 7-16 två dagar i rad nu men med tanke på att jag ska åka till berlin med min käraste på torsdag så känns det ju typ som att vara ledig. ligger just nu och kollar på gossip girl. ska väl inte göra så mycket annat heler den här dagen. ska dock iväg och träfa klockan sex med sara. ja för nu har jag bestämt mig för att bli fitt. och alltså jag har sagt det så många gånger förut men nu är jag seriös. Så tänkte nog börja skriva en del om träningen här på bloggen, lite vad jag käkar och om jag ser några resultat. Blir nog skor. Antar att det mest är för mig sjäv. Men men. nu ska jag försöka få lite struktur här på min data. Måste ha en bra start nu när jag har ny data och allt. Sen ska jag städa mitt rum, igen. Jaja. hejdå!
puss.
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela