panik.

Publicerad 2010-05-30 21:38:10 i Bilder,

kanske har en dålig dag. men orden gör ont i mitt huvud. jag är så trött. trött på all jävla skit hela tiden. och vad har jag gjort för att förtjäna det? ärligt talat vet jag inte. men trots det är det jag som är en idiot. haha. jag börjar seriöst tro att det är jag som drömmer, och snart kommer jag vaknar ur denna hemska mardröm. för detta är bara skrattretande.

till dig.

Publicerad 2010-05-30 15:49:13 i Bilder,

just nu, vid detta tillfälle kommer jag att skita i allt folk har sagt. för bara några sekunder. för jag, jag är jag och det kommer aldrig någon få ta ifrån mig. det finns en tjej. en tjej jag skulle göra vad som helst för. vad som helst. en tjej som jag älskar över allt på denna jord trots allt skit vi varit med om. jag vill leva med henne. jag vill ha en framtid med henne och så är det bara. hur det nu än blir. så kommer du alltid att finnas i mitt hjärta. jag kommer alltid att vara kär i dig, jag kommer alltid att älska dig. hur illa du än behandlar mig, kommer du alltid vara mitt hjärta. jag älskar dig josefin carlsson. så är det bara.

hjälp grabbar

Publicerad 2010-05-30 15:43:07 i Bilder,

Hejhej.
jag kan inte plugga. bokstavligt talat kan inte plugga. jag får ingenting gjort och nu har jag pluggat så otroligt mycket att jag faktiskt är imponerad över mig själv. 5 uppsatser sen i torsdags har jag lyckats få ihop. Och nu är jag inne på min sjätte. shit. jag tror nog inte ens att jag har pluggat såhär mycket sedan jag började gymnasiet. nog om mitt plugg. jag har nämligen hör och häpna köpt en långklänning. jag vet, ni tänker säkert såhär: det kommer inte funka. men tro mig det vet jag redan. därför tänker jag trotsa naturens lagar och imorgon förhoppningsvis gå iklädd långklänning. hur fult det nu än må vara så ska jag. för det är så jävla snyggt. puss på er.

by the glamorous

Publicerad 2010-05-29 15:33:42 i Bilder,

kvällen igår var händelserik. vi säger såhär, jag är lagomt förbannad på folk beteende. och trött på allt över huvud taget. men något som fan är underbart är vänner. gud, vad skulle man göra utan dom? ingetfuckingting. även trots allt drama hade jag jävligt kul och blev jävligt packad. så dagens humör=delat, arg, glad, ledsen, trött, tom, kär, vänskapsglad och allmänt bara jag. nu ska jag plugga. hejdå!bildbevis malcolm. HAH. nu ska vi gifta oss och skaffa barn puss hej.

pussy

Publicerad 2010-05-28 21:07:44 i Bilder,

hejhej!
ska snart till tanto.. kommer bli awsome för det är superbra människor där. tror jag. heheh. och jag börjar blir lite smått berusad flickor och pöjkar. men jag har lösögonfransar, ny klänning och just nu i denna stunden känner jag mig faktiskt väldigt glad. just för att jag omringas av underbar vänner som verkligen bryr sig. vänskap. det är inte överskattat. puss

nej fitthora

Publicerad 2010-05-26 09:37:16 i Bilder,

hejhejhej.
sitter just nu hemma hos matilda och skojas lite med varandra. igår åt vi majskrokar med dip och sen en jävla massa kaktusglass (nej inte en sån bra blandning). vi ska snart börja ge oss av mot ett stort äventyr = skolan. idag har jag sångkonsert och ska sjunga själv. hehehe. men det blir välan kul! nu ska jag pilla mig lite i rumpan och sen gå. hejdå!

tiger

Publicerad 2010-05-24 08:24:29 i Bilder,

vad ska man säga? ska man skratta eller gråta? jag vet inte. just nu känns det bara som att jag vill skrika. skrika tills du hör mig. vilket aldrig kommer hända. hur gör man då? hur gör man när man inte vet?

en dag på stan

Publicerad 2010-05-20 23:49:21 i Bilder,

underbar och fin dag med fina vänner. först hem till matilda för att käka lunch. sen äta glass med my och matilda och fixa alkohol. Sen blev det skola, inte kul dock med det gick helt okej på nationella trots allt. Efter skolan åkte jag, lina, stina, michaela, julia, sandra, oliver, olle och viktor hem till lina och åt mat. sen drog vi till en park och lekte charader och sen åkte jag, lina, mickis, stina, julia och sandra och kollade på en teater. kul var det. en bra dag helt enkelt. Imorgon ska jag träna med my och sen blire supa med matilda. wiiihooooo

fet som ett djur hon får sitta i bur

Publicerad 2010-05-17 15:54:58 i Bilder,

hejhej. sitter ute på balkongen och glassar i solen. ska om ca en halvtimme bege mig till jobbet. uschanamej. jobbar i fem timmar bara vilket i och för sig är skönt. sen ska jag åka hem till älsklingen och sova där. antagligen. har i alla fall just nu kommit fram till att jag MÅSTE börja träna. Måste med stora bokstäver! annars kommer det seriöst sluta med att jag rullar fram. vilket jag typ redan gör. så från och med nu ska jag börja äta nyttigt, träna och vara en duktigt kvinna. Sex ska ju vara bra, eller vad säger du älskling? ikväll? heh.

party.

Publicerad 2010-05-16 18:40:57 i Bilder,

dåligt uppdatering. ingen tveka. men det har varit så sjukt mycket bara. dom senaste dagarna har jag lyckat med:
  • Förstöra min egen portkodsgrej. (NÅGON AV GRANNARNA HAR NU SATT UPP EN SKYLLT DÄR DET STÅR UR FUKTRION)
  • Blivit fruktansvärt packad i mitt eget hem.
  • Haft fest
  • Supit i tanto
  • Grillat med underbara vänner (och supit)
  • Haft sex
  • Umgåts med vänner och älskling
  • Dansar
  • Pratat fittor
Och en hel del andra grejer. ska försöka ladda upp lite bilder sen. men nu blire mat och sen promenad med my och antagligen sova hos världens finaste tjej.

kärlek för mig

Publicerad 2010-05-13 16:02:51 i Bilder,

Ja vad ska man säga. jag är en idiot. mer än så är säkert. men jag är en människa. och jag gör fel. jag kan inte mer säga förlåt och jag ångrar hur jag behandlat er. min vänner. som bryr sig så mycket om mig.

bilder

Publicerad 2010-05-13 16:01:41 i Bilder,

Dagarna jag inte uppdaterat har varit bra. det har hittats på en massa roliga grejer och jag har mått bra. här kommer lite bilder.

kärlek

Publicerad 2010-05-07 07:57:09 i Bilder,

Hejhej!
anledningen till varför jag inte skriver så mycket längre är för att jag mår inte så bra. och det har resulterat i att jag skapat en hemlig blogg. vilket vill säga inte lika bra uppdatering i denna. dumma felicia. Igår i alla fall var jag ute med trevligt folk och hade awsomekul! hehe. lite bilder kanske.
fan vilka underbar människor det finns. vi går ihop som handen i handsken vänner!!!

jag kan inte leva såhär.

Publicerad 2010-05-05 20:36:35 i Bilder,

Jag vet att folk hatar mig. jag vet att folk hatar vad jag gör. jag vet att ni tycker olika. men aldrig kommer någon förstå. aldrig någonsin. fan.

hahahahahahahah

Publicerad 2010-05-03 22:51:43 i Bilder,

okej ni kanske inte tycker det är roligt. men det gör jag. det är jag som är i telefonen och matilda som gör en liten videoblogg.

slutet

Publicerad 2010-05-03 11:07:32 i Bilder,

Ett års kärlek. men nu orkar jag inget mer.
jag kommer aldrig mer kunna lita på dig. aldrig. men jag kommer alltid att älska dig. FAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

j

Publicerad 2010-05-02 17:06:36 i Bilder,

You said you needed some time to clean up the mess
The mess in your mind
And then you turned your head around
And moved your hand away from mine

And I was trying to act as good as I could
And I tried to look just as cute as I could be
Though I could hardly breathe
Is this the end of you and me?

We want out fore a walk and you was so quiet
And I head myself talk
Going on and on about the happy times we shared so far

How could you say you need some time to clean up the mess?
The mess in your mind
But don't you care about the mess that you just brought to me?

And I just wanna shout and scream
Pleas don't leave
Is this the end of you and me?

How could you say you needed some time to clean up the mess?
The mess in your mind
So don't you care about the mess that you just brought to me?

mitt hjärta värker.

Publicerad 2010-05-02 13:52:09 i Bilder,

Josefin Carlsson. Du är allt för mig. Allting. jag älskar dig verkligen mer än något annat på denna jord och du får mitt hjärta att slå så otroligt hårt. Just nu är jag hemskt ledsen och vill helst bara att du kommer hit. För jag vill inte leva utan dig, inte igen. jag är så fruktansvärt rädd. så himla rädd att du lämnar mig igen. Jag vill bara skrika. skrika tills jag inte kan skrika mer. kom hit mitt hjärta och få mig att må bra igen. som du alltid gör när du är i min närhet. jag älskar dig nu och föralltid.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela