I feel good

Publicerad 2010-01-31 21:29:53 i Bilder,

vi var på restaurang igår med jennie, hanna och älsklingn. det var skitgott även fast jennies id-kort blev snott.
jag älskar dig mitt liv.

she fell asleep

Publicerad 2010-01-29 18:59:48 i Bilder,

god kväll.
snart kommer stina hit och vi ska mysa hela kvällen. antagligen kolla på någon film och äta lite gott. sen sover hon är. om det inte blir så att vi drar hem till älsklingen och festar men tror inte det. just nu är jag så trött att jag snart somnar på tangentbordet. så, ja jag har inte mycket mer än att säga än.. snark..

felicia tha man

Publicerad 2010-01-28 07:48:17 i Bilder,

hejhej. här blir det snabb uppdatering. ska om en kvart ge mig av mot ica hagsätra för att lära mig kassorna. sen blire skola. hehe. men men, vi hörs senare snyggingar.

do you understand that without you by my side there’s no meaning?

Publicerad 2010-01-26 18:33:05 i Bilder,

god eftermiddag mina kära vänner.
min plan idag var egentligen att träffa my (om hon nu kom ihåg det, haha) men det var nästin på omöjligt. därför att efter skolan sprang jag hem i mina skyhöga klackar för att städa mitt rum. ja och nu har jag städat i ca 2 timmar och ja, resultatet blev jättebra. just nu sitter jag och chillar i 5 min eftersom att om en liten stund ska jag börja plugga. och det vill jag kasta bajs på för jag orkar verkligen inte. men what to do? kanske skriver senare. om jag hinner!

världen är elak

Publicerad 2010-01-24 21:53:10 i Bilder,

ja. hej. denna helg har varit fin. den började med en mysig hemmakväll och 2012 med mitt liv. Vi hade sex och hela världen var vacker. det var som att leva i nuet och inte tänka på alla farliga miljöproblem eller svårbotliga sjukdomar. på lördagen var jag hemma hos min farmor. lycka. hon är nämligen världens bästa farmor. och senare, ja då gjordes det för mig olagliga saker. däckade väl med älsklingen i min famn runt 3. idag har jag, majki och min mening varit på natuhistoriska och kollat cosmonova samt vandrat runt bland diverse coola prylar. kom precis ur badet och ska snart krypa ner i sängen för att vänta på att älsklingen ska ringa. blir väl mer skriva av imorogn i guess. eran felicia.

jag

Publicerad 2010-01-21 20:30:28 i Bilder,

ja vad finns det att säga. jag har köpt den underbara jackan. jag mår allmänt ganska bra. jag ska snart kolla på made in sweden. jag sov hos min fina igår. jag tuggar på en plastbit och jag har tagit ett långt bad. puss på er.

lycklig

Publicerad 2010-01-20 17:01:38 i Bilder,

detta har varit en så sjukligt bra dag att jag knappt kan förstå. har varit allmänt glad och på bra humör, jag klarade den tredje sista banan på bubble town på min mobil, det gick helt okej på matten, jag är skitnyttig och ska snart ge mig in till stan för att inhandla världens finaste jacka. men det bästa av allt. Idag blev jag anställd på ica! WIHHOOO!!! äntligen lite pengar. detta betyder: peace and love och berlin!!!!!!

so I can dance?

Publicerad 2010-01-18 20:55:20 i Bilder,

tänkte att jag skulle köpa den här jackan till våren. snygg och typ snygg. för övrigt är jag världens lyckligast människa och allt är toppen. ska hoppa i badet snart och sen kolla på en film och senare ringer min fina.

8 månader

Publicerad 2010-01-14 16:18:39 i Bilder,

Igår hade jag och mitt hjärta 8 månader. dom 247 bästa dagarna i mitt liv. du är meningen i mitt liv, du är mitt liv. jag älskar dig över allt annat och jag kommer aldrig lämna dig mitt hjärta. du och jag, förevigt.

ett tomt hål fyllt av luft

Publicerad 2010-01-11 22:26:22 i Bilder,

nu har jag hjärtklappningar igen. gråten sitter som en klump i halsen och jag får svårt att andas. och varför? varför denna ohjälpliga smärta. det kanske är som du säger, att jag har dåligt självförtroende. eller så är det bara viljan att allt ska vara så underbart men att livet bara tickar tills det en dag tar slut. jag får panik och vill bara krypa ner under täcket och låtsas som om du var där. men usch. jag hatar när jag inte får sova i samma säng som dig. jag hatar att inte få känna din lukt. jag hatar inte få känna din värme. jag hatar att du inte kysser mig godnatt. jag hatar att vara utan dig. kom hit mitt hjärta innan jag gråter sönder mig.

döda mig

Publicerad 2010-01-11 08:16:52 i Bilder,

jag är extremt ledsen nu och dessutom väldigt opepp på att gå till skolan. den här dagen kommer suga kuk, det känner jag på mig. usch.

Årsresumé 09

Publicerad 2010-01-10 23:22:42 i Bilder,

Januari
Ett nytt år. 2009. nyår spenderades med stina och pontus. vi drack whiskey och hade kul. detta var en månad som bestod av mycket kompis häng. Det var också månaden då jag förälskade mig i café 60. haha. jag blev besatt av twilight och lyssnade mycket på veronica maggio och säkert!.



Februari
I februari månad var det en hel del fest. bland annat matildas strip-party och ericas maskerad då jag klädde ut mig till bob marley. Jag och några vänner var och såg markus krunegård på cirkus och det hängdes väldigt mycket med vänner även denna månad såklart.


Mars
I mars var det första gången jag började umgås med min nuvarande flickvän. Vi åkte och skejtade med varandra och blev bara bättre och bättre vänner. Det festades och var en allmänt trevlig månad. Jag och stina hade också våran period som bestod av att ligga och spela tv-spel hela dagarna. kul. Jag var även på bio och gjorde annat skoj. Det var också denna månad som jossic flyttade hem till dalarna..


april
Det var i denna månad som jossic kom och hälsade på mig i stockholm efter flytten tillbaka till borlänge. det festades grymt mycket, hela 5 dagar i sträck. det umgicks med vänner och solen lyste.


maj
I maj månad blev jag och jossic tillsammans. hon blev nu min älskling och jag blev hennes. det kom väl som en chock för alla och till och med för mig själv. men svar ja: klart den bäst händelsen i mitt liv. Vad som mer hände under månade var att jag åkte till borlänge, umgicks med folk, hade picknickar och festade. I maj var även my på mitt landställe.


Juni
I juni månad började det hängas i parker. vi lekte och festade. jag och jossic var nykära och spenderade den mesta tiden med varandra. Jag spenderade även tid med vänner, var på stinas landställe och hade en massa myskvällar.


Juli
Det var nu som det var som varmast, jag hängde en hel del på mitt landställe och fick där besök av my. trevliga dagar må jag säga. jag saknade min fina extremt mycket men åkte då till borlänge för att träffa henne. Det var också i slutet av juli som vi bagav oss till emmabodafestivalen som faktiskt var en av de roligaste händelserna i mitt liv.


Augusti
I augusti var jag på emmabodafestivalen. Skitkul, vi var konstant fulla, dansade till underbar musik, konservmat och sov ingenting. underbara dagar. Det var också tacokväll hemma hos matilda och det umgicks mycket med min fina och vänner.


September
I september såg jag och min fina håkan på grönan och dagen efter valde vi också att spendera dagen där. Vi hade sex på en parkering och livet var underbart. Det var också insparksfest för ettorna även fast det var tvåorna som blev fullast. My fyllde år och vi hade ett kalas. Annars var allt ganska mycket som vanligt.


October
I october åkte jag och jossic till borlänge och hälsade på. en trevligt vistelse må jag säga. I klassen samlade vi in pengar till världens barn. Skolfottot kom och bella fyllde år. Det festades hemma hos my och Bella hade sitt födelsedagskalas.


November
I november månad var det mycket party. Det festades hemma hos älsklingen med underbara människor samt på en hel del andra ställen också. Det spelades in tokiga videor med my. Älsklingen fick besök av två nära vänner, sophia och andrea och vi var och såg filmen "upp". Denise kom även till stockholm och vi hade en heldag i gamla stan med henne.


December
Julafton och nyår är väl dom två mest stora händelserna denna månad. Även fast nyår inte blev så lyckat så är jag glad att det är ett nytt år. Julafton spenderades hemma hos min moster och vi hade jätte mysigt. Månaden bjöd också på jullov och sushikväll.

en annan del

Publicerad 2010-01-10 20:47:14 i Bilder,

julafton, mamma och morfar.
julafton, min söta kusin.
chillkrök med hanna och molly.
nyår kära vänner.
nyårskyss. fint. allt är fint med dig älskling.
nyår, jennie, älskling, nicolas.
jag och jennie på nyår.
fest i borlänge.
fest i borlänge.

en del

Publicerad 2010-01-10 20:22:31 i Bilder,

okej hejhej.
har inte blivit någon bloggning för min del. jag har nämligen varit bortrest. i borlänge, det var en underbar helg där jag umgicks med fina människor. en hel del tänkande blev det också. så allt känns sådär fånigt klyschigt just nu. ganska underbart faktiskt. känns som att jag bläddrar till ett nytt kapitel i mitt liv där allt ska bli så mycket bättre. och årsresumén kommer. jag lovar. det går bara extremt segt. men inom några dagar är den uppe om jag inte lyckas få upp den ikväll. men ja, lite bilder.
det var en kväll då jag och min fina åkte till fridhemsplan för att kröka lite med vänner. kvällen slutade med att min fina blev aspackad och jag stennykter. men fint ändå på någe vis.
julafton. min extremt söta kusin iklädd solglasögon och en väldigt cool gitarr.
chillkrök hemma hos min fina. med my, jennie och viktor. en väldigt rolig kväll som bjöd på många skratt.
detta var då samma kväll och två personer som betyder så enormt mycket för mig.
kärlek till er era cpbarn.
besta hest ven.
jennie chilling on the mother fucking train. mohaha.

they call me futurewoman

Publicerad 2010-01-05 16:35:28 i Bilder,

dåligt uppdatering som vanligt. men vad finns det att säga. kanske att det finns viktigare saker i världen än att sitta framför datan och att bloggen inte är något krav egentligen utan något som kan vara skönt att lägga ner tid på ibland. så det det bara. dom senaste dagarna har spenderats med min fina och vänner. det har druckits och kollats på film. bland annat sweeney tod och ice age 3. wiihoo. lite bilder. tänkte lägga upp resten imorgon. puss

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela