party

Publicerad 2012-09-30 12:02:52 i

jag kan säga såhär. felicia, drick aldrig mer sprit. helst ingen akohol alls. du får bara minnesluckor och du mår alltid skit dagen efter. kvällen hos my igår var jättekul. men slutade ganska tidigt för mig. eftersom vi ska ha gäster idag. vill dock helst bara sova med tanke på hur jag mår. men men, nu ska jag i alla fall kolla på sista avsnittet av skins och sen måste jag städa mitt rum.... blä...

hälsningar från ovan

Publicerad 2012-09-27 21:27:49 i

Hejhej!
sitter just nu framför min nya dator. ååh. pirr pirr. den är så fruktansvärt fint. älskar den otroligt mycket. hehehheeh. nej men nog pratat om min data. sov hos david igår. sen idag åkte vi in och köpte min data. Sen har jag jobbat. Imorgon blir det jobb till klockan fyra och senare på kvällen ska jag träffa david. Kanske ska träffa dorotha en stund men vet inte om jag har lust att gå ut vilket var planen. Jaja vi får se. Ska vän snart krypa ner i sängen för att kolla på någon film eller något. Men först ska jag leka lite mer med min nya baby. Puss.

glitter

Publicerad 2012-09-26 15:44:43 i

hejhej.
sitter på jobbet och har döööötrist. Japp, och inte får jag gå hem än heller. Nej jag måste vara kvar här tills klockan åtta. Vilket betyder 4 timmars jobb kvar. Efter jobbet ska jag bara hem, tänkte kolla på någon film och sen försöka sova i tid med tanke på att jag börjar klockan åtta imorgon. Vill egentligen åka hem till baby, men bestämde mig nu för att sova hemma. Det är ganska stor skillnad på en timme till jobbet eller tio minuter sådär tidigt. På torsdag ska jag till stan med erica för att inhandla Mys födelsedagspresent och sen ska jag nog träffa david. På fredag blir det någon inte mycket. kanske skulle gå ut men jag känner mig inte alls på humör. Och på lördag är det Mys födelsedagsfest. TJOOOHOOOOO. Jaja grabbar. ska gå och diska lite nu. Sen ner och jobba igen............ hörs kanske senare. puss.

nu börjar det.

Publicerad 2012-09-24 21:36:00 i

Hej.
igen. sjukt faktiskt. hur duktig jag är. Jag har nu suttit och skrivit ner grejer jag ska göra nu framöver och har precis insett att jag har väldigt mycket att se fram emot och väldigt mycket att göra. Och jag tänkte nu göra det officiellt eftersom då har jag någon slags press att göra alla dess saker också. Vissa är väl bara roliga, vissa kanske lite jobbiga. Helt enkelt lite planer för min framtid, samt lite skojiga grejer som kommer att hända.
  • Jag ska nu den 4 oktober åka till Berlin med min älskade pojkvän, vi har hyrt lägenhet där och ska bara mysa och dricka vin typ. Vi blir bort i sex dagar.
  • Den tionde oktober firar jag och david ett halvt år. ♥
  • Den 23 november ska jag och david gå på swedish house mafia.
  • Jag ska innan april anmäla mig och ansöka till diverse musikhögskolor för att börja mina fem år av pluggeri för att senare förhoppningsvis vara en fullt utbildad gymnasielärare inom musik.
  • Den 6 april, chockerande nog sitter jag vid en skolbänk för att göra den ökända högskoleprovet. HJÄLP.
  • Inom ett par månader ska jag och min bror gå och ta körkortskurs. Tjoho.
  • Målet med punkten innan är att under år 1213 ha körkort.
  • Jag ska även nu snart söka in och börja plugga musikteori samt körsång.
  • I maj eller Juni får David tillgång till sin lägenhet, vilket betyder att jag tänkte flytta med honom. Lycka.
Bara några planer, saker jag kommer göra framöver. Antar att jag behöver detta inlägg för att visa mig själv att jag är påväg någonstans. Och just nu känner jag att: Fy fan vad bra jag är. HEJSVEJS!
 

the call

Publicerad 2012-09-24 17:21:52 i

Hejhejhej.
känner bara hur jag är sjukt jävla shoppinggalen just nu. Ska in till stan en sväng med älskling imorgon innan jag börjar jobba. Kommer seriöst dö om jag inte får köpa något snart. Idag klippte jag mig och färgade håret. Blev mörk och sen röd i topparna. Är supernöjd!! Känner dock hur jag skulle vilja bli lite ljusare i topparna men det får jag ta nästa gång. Idag ska jag bara vara hemma nu. Vid tio ska jag in till stan för att möta upp david. Vi pratade om att ta ett glas vin eller något, sen blir det hem till honom och sova. Men men. ska väl försöka kolla på en film eller något för att fördriva tiden lite. Det är trots allt typ fem timmar kvar tills jag ska in mot stan....... drygt. man kanske ska ta en promenix eller något. aja jag vet inte. hej så länge!
man ser typ ingenting av det röda på bilden. men i verkligheten ser man maaaaasooooor.

right

Publicerad 2012-09-21 17:46:03 i

 
lite pics från köpenhamn med bästis. världens bästa och roligaste dagar på länge. Och på tal om att resa drar jag och min älskade pojkvän till berlin den 4 oktober. deni.

sån där kärlek

Publicerad 2012-09-21 17:41:04 i

kanske är lite tråigt att när jag väl uppdaterar så måste allting handla om david. Men ah, jag kan inte låta bli helt enkelt. För såhär lycklig som jag är trodde jag ta mig fan aldrig att jag skulle bli. Jag vill aldrig förlora honom, och jag vill aldrig att den här känslan ska försvinna. Det pirrar i hela mig och jag kan inte ens förklara. för den här känslan har jag aldrig känt förut. jag börjar skriva på en rad med suddar snabbt ut den igen för det bara sprätter i mina fingrar. ord åker omkring i mitt huvud men dom blir aldrig en mening. Låter som värlsta jävla poeten här men det är sant. Jag kan inte förklara det på något annat sätt. Det är precis som när jag ska förklara för mina vänner hur bra vi har det och hur kär jag är så är väl det den enda jag klarar av att säga. Men alla dom där orden alla dom där käsnlorna som sprätter i mina fingertoppar, antar väl jag att jag är den enda som kan få ta del av. Och min älskade. mitt hjärta och mitt allt. Gud. shit vad töntig jag är. Men han är fan bäst. ÅÅH. PIRRPANIK. JAg måste sluta nu. blir ju fan galen på mig själv. ♥

På tååååget.

Publicerad 2012-09-06 05:30:10 i

Japp japp. Sitter just nu på tåget mot Köpenhamn med min bästa vän. Gick väl upp vid sisådär två och är väl lite småtrött men så fruktansvärt jävla taggad. Vill helst bara vara framme nuuuuuuuu. Ah nu blir lite frukost och sen film med bestie. Puss.

david.

Publicerad 2012-09-04 23:45:41 i

jag har aldrig någonsin varit såhär lycklig. aldrig någonsin mått såhär bra. Jag vill inte säga föralltid jag vill inte säga lämnar aldrig. Dom orden har jag sagt så många gånger förut. Och dom har uppenbarligen bara visat motsatsen. För nu är det på riktigt. Jag har träffat min bästa vän, min andra halva. Men även fast jag inte säger föralltid, inte säger lämnar aldrig kommer jag istället säga. Du är det bästa som någonsin har hänt mig, jag älskar dig av hela mitt hjärta och jag är hundra procent säker på att jag aldrig någonsin varit såhär kär förut. Du är den första som fått mig att gråta, av bara ren jävla lycka. Finns inte ord för dig. jag älskar dig.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela