du.

Publicerad 2011-07-30 18:54:58 i Bilder,

Du springer aldrig ifatt, 
när jag väl är där 
jag vill inte tänka framåt 
men är livrädd att fastna här 
nu kan det vara för sent 
att säga som det är 

Vi testar nya vägar 
som aldrig tycks ta slut 
vi har försökt att fånga den andra 
men aldrig nått ut 
jag vill ha en sista chans 
så jag säger det rakt ut 

Jag vill ha dig nu 
som jag hade dig förut 
jag vill ha dig nu 
som jag hade dig förut 

Jag vet att det är svårt över telefon 
men när jag har dig nära 
vill du därifrån 
jag vet att du har tänkt 
men berätta hur du mår 

jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.

and that's how i met your mother.

Publicerad 2011-07-27 00:06:33 i Bilder,

jag fattar inte hur du kan leva med dig själv. jag sa det en gång. jag säger det igen. och igen och igen. den här gången, kommer jag inte ta tillbaka det. För första gången. Jag är så jävla mycket bättre än dig. hah.
imorgon får jag träffa mitt hjärta. 3 jävla veckor. fan vad jag har längtat. nu löser vi det här. ♥

att det får va som i en film

Publicerad 2011-07-26 20:19:15 i Bilder,

gårkvällen. gårnatten. ah igår alltså. om man säger såhär.
jag, erica, mikaela, jon och carl gick på bio. vi såg pirates of the caribbean. den var inte alls bra faktiskt. en riktig jävla besvikelse. aja efter bio gick vi till dovas. drack och väldigt packade. så packade att vi till slut fick för oss att gå och bada i plaskdammen utanför stadsbibioteket. Med kläder. aah. en snabb visit på mcdonken och sen tog jag, mikaela, jon och carl en taxi hem till dom. Där söp vi ännu mer och ja, en otroligt rolig kväll om man säger så. idag har jag bara mått dåligt. vaknade halv två och åkte och åt sushi med mikaela. ikväll ska jag inte göra ett jävla skit, men imorogn då då blir det malmö. ♥

never mind i'll find someone like you.

Publicerad 2011-07-25 09:53:25 i Bilder,

hejhej. ska snart kila iväg till jobbet. skitkul att jobba när det är löning.. eller?
jaja. slutar i alla fall sju så efter jobbet kommer mamma och pappa och hämtar mig, sedan blir det middag på någon restaurang och efter det tar jag mitt pick och pack in till stan för att möta upp erica, jon, carl och ylva för bio. Det är pirates som är på tapeten. Kommer bli super. Sen ska vi nog antagligen ut och ta någon öl efteråt. Förhoppningsvis kanske vi träffar på mikaela också. Men men! nu måste jag börja röra mig.
på onsdag blir det malmö. du vet vad jag önskar.

somtimes it last in love, sometimes it hurts insted.

Publicerad 2011-07-22 23:17:11 i Bilder,

Haha.
jag har lust att skratta, skratta så jävla högt. du är ett jävla skämt. ett jävla skämt.
ibland undrar jag faktiskt om världen ska se ut såhär. alla bara ljuger, alla snackar skit. Och jag tror fan inte att någon på riktigt bryr sig. jo, mina nära vänner. men usch, jag vill bara spy på dig och alla andra som är precis likadana som du. Folk som gör illa folk. Jaja!
till något roligare. Idag har jag jobbat. haha kanske inte så roligt. Men men. Har snackat lite med både matilda, erica och mikaela idag i telefon. I helgen är jag ledig, ska nog antagligen bara träffa erica, vad jag vet än så länge! Sen på måndag ska jag ju som sagt försöka få ledigt från jobbet, då blire shopping med mikaela och senare blir det också bio med ylva och antagligen johan. Snart är det pride. JAG LÄNGTAR!!!!
snart är kim hemma. jag älskar dig. mer än du förstår. och det kommer jag alltid att göra.

idag ska jag jobba.

Publicerad 2011-07-22 14:30:28 i Bilder,

ja ni. idag ska jag jobba, till stängning. inte alls kul. men men vad ska man göra. senare ska jag bara hem och kolla på film. i helgen blir det inte mycket mer än att typ träffa erica, kanske raggar med mig matilda på någonting också om hon inte jobbar för mycket. och på söndag kommer antagligen kim hem. på måndag ska jag verkligen försöka att ta ledigt från jobbet så jag kan gå på stan. wiwi.

set fire to the rain

Publicerad 2011-07-19 18:10:13 i Bilder,

orkar inte längre. orkar inte tänka orkar inte se något mer. måste duscha. duscha av allting.
gå ut och skrika. skrika så fruktansvärt jävla högt och bara inse att du är borta. du har lämnat mig.

jag är inte det du drömmer om, men jag är det du ser.

Publicerad 2011-07-19 12:50:04 i Bilder,

Hejhej!
gårdagen spenderades hemma hos jonna med ylva, emma, fanny, jonna, jonnas kusin och senare kom också fannys pojkfriend. det var en trevlig kväll och jag var väl hemma sisådär vid fyra. Idag ska jag inte göra mycket alls. Träffa sara en stund i alla fall och prata och typ kolla film. Imorgon blir det jobb. inte alls lika kul. Hur som haver, idag mår jag riktigt jävla dåligt. har sån jävla ångest så jag bara vill spy på mig själv. Och den enda jag vill är att du kommer hit. jag älskar dig kim. mest av allt.

ont

Publicerad 2011-07-18 13:43:46 i Bilder,

jag saknar dig. hela tiden. jag saknar dig varje minut. varje sekund. att förlora dig är min största rädsla. att aldrig mer få vara med dig. aldrig mer få kyssa dig. aldrig mer få ha dig nära mig. Jag vet att jag har varit en idiot. jag vet att jag betett mig illa. men du är den enda. och har alltid varit den enda för mig. Jag är så ledsen över allting så du förstår inte. men ibland måste du förstå mig med.
vi är ju trots allt kära. eller du var i alla fall..

trying to breath trying to sleep

Publicerad 2011-07-18 11:31:04 i Bilder,

hejhej!
jag vet jag är urusel. funtade faktiskt ett tag på att lägga ner bloggen helt. Men icke sa nicke. jag ska fan ta nya tag nu grabbar. försöka lägga upp bilder och videor och så. Idag i alla fall ska jag snart försöka hoppa in i duschen och sen blir det hem till fanny. vet inte vad vi ska göra där men vi kanske beroende på vädret tar en promenix eller något. efter det ska jag leka lite med ylva. ska tvinga hit henne och kolla på film med mig. Imorgon får vi se lite hur det blir. Men men. Har i alla fall beställt ett örhänge från cocoo.se som ska komma typ idag. wiwiwi. längtar. förövrigt så mår jag väl idag lite bättre än alla andra dagar. Men fortfarande saknar jag kim så att jag dör. snart får jag träffa dig. jag hoppas allt går bra.

I'm inlove with you to.

Publicerad 2011-07-16 10:44:28 i Bilder,

Hejhej.
igår var jag ute med erica och senare kom även sanne. vi satt på hellströms och tog det faktiskt väldigt lugnt. Det första väldigt underbara som hände var att vi träffade fanny olsson och hennes kompisar. Dom hade då fått lite sällskap till bordet av några inte alls lika underbara typer. Varan en av killarna la upp snoppen på bordet och kastade en öl över bordet med. Därefter bad vi vakten att slänga ut honom. vilket han också gjorde. Senare träffade vi två killar som vi hängde med förra helgen och deras kompis. Då hade vi även fått sällskap av en kille som hade piercat snoppen. Alltså vem gör något sånt? Jaja. idag ska jag jobba i alla fall. 13-22. så jävla drygt. Om en vecka kommer kim hem. som jag har längtat. jag älskar dig så jävla mycket. orden du sa ekar fortfarande kvar, och jag hoppas att dom ska räcka för att du ska förlåta mig. för det hade dom gjort för mig. ♥

jag älskar dig

Publicerad 2011-07-14 20:38:20 i Bilder,

det är tomt i sängen, här brukade du ligga. senaste gången jag såg dig, den veckan låg du här. med mig. kollade in i mina ögon och sa att du älskade mig. jag älskar dig så, jag vill inte förlora dig.

se I though love was black and white

Publicerad 2011-07-13 06:54:33 i Bilder,

Hej allesammans. jag är tillbaka.
tillbaka och tillbaka är kanske fel ord. men på bloggen i alla fall. veckan som nu har gått har väl inte direkt varit den bästa. och det handlar väldigt mycket om mitt privatliv. dock är jag nog i alla fall redo att blogga igen. Idag jobbar jag, vilket ni kanske förstår eftersom klockan är tio i sju. sen efter jobbet ska jag faktiskt ta mitt pick och pack och åka till landet. tänkte efter lite igår och insåg faktiskt att jag behöver det. men men. aahh. jobbet kallar!

snälla bli min igen

Publicerad 2011-07-03 12:58:56 i Bilder,

vad ska jag säga. hur underbart det än var att se håkan, hur jag verkligen lärade känna två skitbra tjejer, hur underbara och stöttande alla har varit och att jag har fått spendera den senaste tiden med den personen jag älskar mest i hela världen har jag nog aldrig någonsin mått såhär dåligt. jag kommer att ta en pause från bloggen ett tag nu framöver. om tre veckor får jag träffa dig igen men tills dess ska jag inte göra något annat än att umgås med min familj. det är inte synd om mig. men jag önskar så att du ser vad jag menar.
mitt liv. mitt allt. min mening.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela