heeeeejdåååååå

Publicerad 2012-06-25 10:18:10 i

nu drar jag till fuckin peace and love. kommer nog antagligen vara väldigt blöt när jag kommer hem men skitsamma!!! taggggaaaaaaaaaaaaaaaaaaad!!!!

jag är kär i en ängel

Publicerad 2012-06-23 16:13:43 i

hejsan allesammans. ligger i soffan och dör. alkohol är så inte alls värt. igår åt jag och matilda en fin middag och dansade här hemma. Utanför sommar ångrade vi oss och drog hem till matilda istället. kändes ganska värt när vakten bad om 140 kr till inträde när jag jobbar där. var väl lagom arg. jaja. Har städat lite hemma idag och ikväll kommer dorota hit, blir lite myskväll. imorgon är det bara till att städa och packa och sen kommer david hit. På måndag morgon drar jag till borlänge och peace and love. Jag hoppas på att jag får med honom dit. hehe. jaja. ska återgå till mitt prison break tittande. Sen blir det nog iväg och handla lite mys till ikväll. aja. ses! ♥

vad vill du säga, när allting är sagt?

Publicerad 2012-06-22 11:50:10 i

igår hade jag ärligt talat en av de mysigaste dagarna på väldigt länge. Älskling kom hem till mig vid fyra, sen åkte vi och handlade middag och hyrde film. Sen satte vi oss på balkongen, åt mat, lyssnade på musik, pratade och drack lite öl i flera timmar. Vi somnade väl runt tre och baby lämnade mig vid sisådär nio imorse för att åka till sin kompis land. Ledsen tjej. Men nu har han faktiskt börjat leta efter peace and love biljett så vi får väl se om han kanske följer med nästa vecka. hoppas hoppas. men men, snart ska jag ta och börja städa lite här hemma sen blir det att möta upp matilda vid bea. Handla lite midsommarmat och sen börja kröööööka. ja vi hörs senare om inte kanske imorgon. pusss♥

the cave

Publicerad 2012-06-20 18:47:09 i Bilder,

japp. hej. igår var jag med matilda, trevligt trevligt. vi snubblade också förbi hemma hos malin och sofie på kvällen där även hanna var. Kollade matchen och drack lite vin typ. Deckade väl lagom vid två hemma hos matilda eftersom jag var så jävla trött. Ah nu har mina päron dragit till landet vilket för mig innebär lyckaaaaaaa. Ikväll blir det bara att vara hemma själv och kolla på film och ta det lugnt. känner verkligen för en sådan kväll idag. Imorgon ska jag träffa david. vet inte vad vi ska hitta på men blir nog stan och sen myskväll. det blir super. jaja. nu ska jag kolla lite på andra avenyn. tjo.

som jag hade dig förut

Publicerad 2012-06-17 19:56:41 i Bilder,

jag saknar så väldigt många just nu. kan ha att göra med att jag är väldigt väldigt ensam just nu. Men men, imorgon får jag träffa david. han är fin han.

dom hittar oss bland höghus.

Publicerad 2012-06-17 15:18:02 i Bilder,

jag saknar redan mitt långa går. haha. illa. jaja. Tänkte bara säga att nu har jag semester!!!! jag är världens lyckligaste. Planderade att gå ut eller på att träffa matilda, men jag är så jävla otaggad. Haha. bra start på semestern. Nej men faktiskt. jag är trött och vill typ bara vara hemma och sova har jag nu insett. Ah men det blir bra. puss. imorgon ska jag träffa min prins.

till dig.

Publicerad 2012-06-16 15:03:44 i Bilder,

jag tänker gå rakt på sak, säga vad jag känner och vad jag tycker. sååååatteeee.
för över sju månader sedan lärde jag känna en underbar person. tänkte faktiskt ta och berätta lite hur det var vi träffades, eftersom jag har noll insperation. yes yes. here we go.
Min gamla vän berättade för mig att det var en kille på hennes jobb som tyckte jag var söt. men så jävla dum som jag då var sket jag fullkomligt i vad hon sa och stannade kvar i min dåvarande relation med en kille som hade tjej. haha. Japp. dumma dumma felicia. Varje gång killen från hennes jobb smsade tänkte jag, snälla rara underbara sluta bara. DU ÄR SÅ JÄVLA JOBBIG! jag avbokade alla våra möten och svarade aldrig när han skrev. tills en dag då jag efter mycket om och men gick med på att träffa killen som idag är min pojkvän. Ingen speciell historia tycker jag.
Men när jag träffade david kom den där lilla pusselbiten jag en gång tappade tillbaka. innan honom var jag med ett svin, var ett svin mot andra, sket i allting och bara var allmänt dum. Jag vet att det låter alldeles för klyschigt men jag tror han behövdes. Jag ser honom som min bästa vän. Med honom kan jag ligga i timmar, bara alldeles stilla och bara prata. Och han är värd det här inlägget för att trots att han kittlar mig väldigt ofta och retar mig för i stort sätt allt så ler han väldigt fint, säger väldigt gulliga saker, kisar mycket med ögonen när han skrattar, kysser mig väldigt bra och masserar mig när jag ber om det. saker som gör honom till världens finaste pojkvän.
kärlek.♥

jag är kär.

Publicerad 2012-06-15 11:44:57 i Bilder,

fina dagar. bra dagar. nu är det tre dagars jobb. Sen går jag på semester, då blir det landet, vänner, david, supa, sol, bad och peace and love. längtar. ♥

en dag på stan.

Publicerad 2012-06-14 11:22:35 i Bilder,

idag ska jag iväg och klippa mig sen ska jag träffa min man. tjohej. kommer att klippa mig typ ganska kort. urk. men ah det slitna måste ju av. har liksom inget val. bläääääää.

antingen lämnar hon mig eller så lämnar jag dom.

Publicerad 2012-06-13 10:16:30 i Bilder,

ligger i sängen och ska snart ta mig iväg till jobbet, känns ändå helt okej eftersom jag inte jobbat på typ fyra dagar. sen ska jag nog träffa min man. Imorgon blir det till att klippa sig, och sen ska jag boka tåg till borlänge för om två veckor åker vi. PEACE AND LOVE!!! ♥

tell my love

Publicerad 2012-06-10 21:10:39 i Bilder,

hejsan. är typ världens lyckligaste. tror nog ta mig fan att jag är sådär jobbigt kär. haha. dom senaste dagarna har jag bara varit med david. pussats och sånt där skit. Kom precis hem från en fika med fanny och sen middag med lovisa. Är helt jävla död. har köpt byxor också. aja. ses!

midnight

Publicerad 2012-06-06 22:47:42 i Bilder,

jag har bara två saker att säga, 1. jag är död. 2. jag längtar efter min fina pojkvän. hejdå.

Every little thing is gonna be allright

Publicerad 2012-06-04 14:06:06 i Bilder,

hejsan. igår var skitbra faktiskt. var och käkade donken med tjossan, ylva och mallan och sen åkte vi och hämtade upp matilda och åkte och kollade på big brother finalen. Så jävla bra att hanna j vann. Grattis!!! Efter det fick jag skjuts hem av hanna och malin. Kollade lite på andra avenyn och sen kom älskling hit efter han hade slutat. Vi mös och sen låg vi och pratade. Fick gråta ur all skit i hans famn och allting känns så jävla mycket bättre nu. Han är så fin och bra, han är bäst. Ikväll blir det att träffa sara och bränna lite skivor, sen ska jag jobba imorgon. Urk. Och imorgon måste jag fan sova klockan nio, börjar fan sju på onsdag. urk urk. Nu går baby på semester också, då kommer han få ta en jävla massa tid och bara vara med mig. punkt slut. aja. nog kärlekspratat här. nu ska jag kolla andra avenyn och äta en massa skit. hejhej.

love

Publicerad 2012-06-03 23:51:20 i Bilder,

nu kommer min underbar pojkvän hit. är lite smådeppig men fett glad över att hanna j vann idag!!! wiiihooo!!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela