PEACE AND LOVE 10

Publicerad 2010-06-27 19:29:18 i Bilder,

japp. dit ska jag. imorgon. så sjukt många människor. och jag. lilla jag. så många människor att träffa, så många man inte vill träffa. kom just ur ett skönt bad. fick lite för mycket sol idag så tror nog att allt jag fick lite solsting. men nu mår jag bättre! stina är nu på väg hit och vi ska peppa inför morgondagen. wiiiiiiiii. sen imorogn blir det upp i ottan. åka in till stan, gå på systemet, inhandla ett par skor till felicia och sen klocn 11.45 sitter jag, matilda och stina på tåget mot borlänge och var som i sommar kommer vara en av de bästa veckorna. hoppas bara inte på allt för mycket drama. men vad fan 40 000 människor och jag träffar dig. det händer ju i och för sig bara mig.

olyckligt kär

Publicerad 2010-06-26 23:47:56 i Bilder,

en gång träffade jag en underbar människa. hon charmade mig, höll mig nära och gav mig så mycket kärlek. hon såg mig djupt in i ögonen och viskade fina ord i mina öron. varje dag fick jag höra vilken underbar och fin människa jag var. och jag hade aldig kännt mig så älskad. tills en dag, tills en dag då allting vände. det fanns inte längre sånna fina ord. inte den blicken du hade när du såg mig i ögonen. inte den blicken som sa, jag älskar dig. när jag fortfarande hade den blicken för dig. nu har du antagligen gått och blivit kär i någon annan. du är lycklig utan mig. men du har sårat mig. och kom aldrig mer och säg att jag har sårat dig, att jag är egoistisk. för det är jag som är kär, det är jag som älskar och det är inte jag som lämnar!

kondomen lossnade

Publicerad 2010-06-26 16:04:17 i Bilder,

hejsan.
hehe, nu sitter jag ute på landet och chillar. här har det firats midsommar och ätits en massa god mat. idag är det lördag. lördag. detta innnebär att imorogn är det söndag. då ska jag shoppa, för mig själv. sen sen sen åker jag och mamma hem till stockholm igen. jag kommer då att få sällskap av världens bästa stina och vet ni? Klockan 11.45 på måndagen går vårat tåg till borlänge och PEACE AND LOVE. weiiiiiiiiiiiiiiiiii. jag sitter och skakar för att jag är så grymt pepp på vad som väntar där borta. En festival med alkohol, bra musik, underbara människor och allt som hör en festival till. Jag håller i alla fall på att dö. hihih. SÅ MATILDA, JULIA, PONTUS, STINA, ERICA OCH SANNE!!!! CAMP KONDOMEN LOSSNADE! HERE I COME. ELLER I ALLA FALL SNART. HEHEHEEHEHE
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

hejdå

Publicerad 2010-06-23 07:14:46 i Bilder,

nu går jag hemifrån. jobba. blää. men på måndag är det peace and love. hihi

efterfest på eran ballkong

Publicerad 2010-06-22 06:53:13 i Bilder,

en kväll söp vi
en annan kväll söp vi
träffade hanna
världens sötaste par
igår lekte jag med pontus och peppade som tusan för peace
då handlade jag på jula
sen mötte jag upp tösen själv.
hon var snygg
sen kom det fler och vi drack lite
ja. jag och matilda blev lite smått onyktra. stina med.

byebye

Publicerad 2010-06-17 17:31:25 i Bilder,

Jag säger bara, DRA ÅT HELVETE!
ska nu precis nu gå till tunnelbanan för att möta sara. vi ska bege oss in till vitan med ellen och supa. sen blire familjen i slussen. DANSA OCH SKRIKA!!! wiihoooo. pussss

att ta på en känsla

Publicerad 2010-06-16 18:50:30 i Bilder,

jag vet inte om detta kommer bli en deppblogg igen. tråkigt. men just nu när jag ligger här i min säng vet jag faktiskt inte vad jag ska ta mig till. det är inte så att jag ligger och gråter. inte så att jag skriker eller någonting. jag bara ligger här och vet varken hur jag mår, vad jag känner eller vad jag ens ska göra i denna sekund. ska jag stå? sitta? ligga? springa? gå? mitt hjärta känns som en tung sten i mitt bröst och det känns som att när som helst kommer den stenen explodera ut i veckor av gråt, skrik och galenheter. jag vill inte. men samtidigt är den smärtan jag har inom mig just nu värre. smärtan man inte kan ta på. ja kära vänner jag skulle faktiskt hellre vilja ligga och gråta just nu. men istället är jag snurrig i huvudet, tror att jag behöver äta. äter, ingen skillnad. dricker, ingen skillnad. ingenting händer med mig över huvud taget. jag ligger bara här i min säng utan något vetande om någonting. det enda jag vet är att jag vill att du ska komma hit, hem till mig och säga att allt kommer bli bra. men det kommer ju aldrig ske för du hatar ju mig.

nu är det slut

Publicerad 2010-06-15 14:17:46 i Bilder,

Ett år. ett år av kärlek. och nu är allting slut. allting! vet inte riktigt hur kan känner just nu. för det enda jag ser är dig igår som stod och skrek på mig. vi båda har bettet oss som två jävla idioter mot varandra. men en sak ska du veta, trots allting du har gjort mot mig och jag har gjort mot dig älskar jag dig så innerligt. Med hela mitt hjärta kommer du alltid förbli en del av mig och ett sådant vackert minne. Alla fina stunder vi hade tillsammans, alla bråk som i slutändan ledde till fina kyssar, hur vi kunde skrika, sakna och älska varandra. Men på senare tid har nog både du och jag insett att den tiden är förbi och vi helt enkelt kanske inte är menade för varandra längre. Man vet aldrig med framtiden, man vet aldrig någonting. Men en sak vet jag. Du är det bästa som någonsin har hänt mig, du är min luft och mitt syra, mitt hjärta och mina lungor, du är jag. Och utan dig finns inget mig. Jag kommer sakna dig. Sakna dig så enormt mycket. Men det jag vill är att du ska må bra, jag ska må bra. Och just nu mår vi inte bra tillsammans. Men jag kommer alltid att älska dig, tills mitt hjärta slutar slå. Josefin Carlsson.

wordwrittenbylove

Publicerad 2010-06-14 15:45:15 i Bilder,

en sak som jag inte nämnt i denna blogg är att jag faktiskt har en blogg till. en hemlig blogg. kanske inget man ska gå ut med om man vill att det ska vara hemlig. men saken är den att min blogg blev alldeles för deprimerande för ett tag sedan och jag behövde helt enkelt skriva av mig någon annan stans. men tänkte kanske lägga in ett av inläggen här bara för att. vi får se. men nu ska jag försöka komma på något vettigt att ha på mig. ska jobba snart. men vill göra något ikväll. något galet. supa som en gris. och göra dumma saker.

låt mig få följa dig ner

Publicerad 2010-06-14 15:43:06 i Bilder,

jag passar inte i långklänning. men ändå när jag gick förbi denna skönhet igår kunde jag inte låta bli. trots mitt stora eko i min plånbok. jag vet inte riktigt om jag kommer använda den, men på något sätt känner jag att långklänningar i alla former om mönster måste med hem! utan tvekan ligger dom i min påse och jag går hem med ett leende på läpparna. ja så vad ska man säga? min nya kärlek? ja något/någon måste man ju ha när man bli lämnad.

bakfylla, tidigt, träna

Publicerad 2010-06-12 09:57:24 i Bilder,

god morgon!
kvällen igår blev inte alls som planerat. efter jobbet åkte jag hem och fick ett samtal av en extremt full stina. KOOOM HIIT! så jag kom till viktor elg, söp med en massa klasskompisar och kvällen slutade med att folk spydde, tvn blev snodd och alla var helt frustrerade. men det var en rolig kväll trots allt. och varför är jag då uppe såhär tidigt. jo, nu ska jag precis ge mig av med my för att träna. wiihoo. det är så härligt att träna med en svag bakfylla. sen ska jag träffa stina och ikväll blir det nog teaterträff. puss på er så hörs vi!

du kommer att glömma mig

Publicerad 2010-06-11 13:23:23 i Bilder,

hej. ska snart gå till jobbet. det suger verkligen. jobbar 8 timmar. visserligen är jag ledig i helgen. men vafan. är det bara jag som känner att det inte är sommarlov. det känns som en helt vanlig tråkig dag med tråkiga saker att göra. jobba, regn och olycklig kärlek. jag tror nog att jag är jordens mest deprimerade människa just nu. och mest ledsna. känner bara för att krypa ner i sängen och gråta. för du vill ju inte träffa mig.

fuck you

Publicerad 2010-06-09 12:02:49 i Bilder,

God morgon!
sitter just nu i min säng och lyssnar på melissa horn. tröttnar verkligen aldrig på henne. kan alla hennes låtar och två jävla veckor kommer hon stå framför mig, på en scen, i borlänge på peace and love. jag blir galen bara jag tänker på att jag faktiskt ska få se två av mina största idoler. hon och lily allen. JAG BLIR GALEN! underbart. supa. skratta. med två av mina bästa vänner. och andra vänner. jossic. underbart. vill dit nu nu nu. så vad säger man. jag vet inte trots att jag inte mår så bra är jag ganska glad idag. finns planer på att följa med jossic och henne kompisar till någons landställe idag och supa. men jag vet inte, tror inte det blir av. annars ska jag jag supa i alla fall. vill vara full och glad.

dagens klädsel

Publicerad 2010-06-09 11:55:32 i Bilder,

linne ginatrocit, örhängen hm, shorts (syns inte) hm, armband indiska, ring ginatricot. ska även ha skyhöga klackar. hejdå.

insperation

Publicerad 2010-06-08 21:00:58 i Bilder,

jag ska se ut såhär. till sommaren. med ett par höga klackar. ge mig värmen och ge mig fucking festival. nu nu nu. vill vill vill. behöver behöver behöver.

barndom

Publicerad 2010-06-08 10:01:44 i Bilder,

ja vad ska man säga. barndom. och ja jag är den fula stora enorma häxan direkt till högen. inget att skryta med direkt. hehe. jag vill trots min gigantiska storlek vara där igen. på det där kalaset med dom där vännerna. två av mina bästa vänner och andra fina. för jag är så trött på alla problem, trött på att må dåligt och vill bara leva i en värld utan problem. kommer detta att hända någon gång?
jag älskar er fruktansvärt mycket!

supa bort allting

Publicerad 2010-06-07 15:22:19 i Bilder,

japp. dålig uppdatering men så blir det när man är ensam hemma en hel helg. ja vad har man gjort då? jo, festat i tre dagar i rad, varit med matilda, träffat jossic, gått på bio med jossic och sett sex and the city 2, sovit med folk, varit på hippiefest, lekt med erica, ätit middag på min balkong, sovit helt ensam, sett på film, jobbat och ja en hel del andra grejer också. tänkte uppdatera er med lite bilder från helgen senare men jag måste plugga klart innan jag drar och jobbar. SÅ VI HÖRS SEN!!!!! puss

puss

Publicerad 2010-06-03 09:39:01 i Bilder,

hejhej. vaknade precis upp hemma hos my. Tillbringade natten här igår, vi kollade lite på grey's och bev hills. ja och nu är jag fruktansvärt irriterad. för jag fick nämnligen precis reda på att nej, felicia behöver inte gå till skolan idag utan man ska sitta i skolan och göra rester vilket felicia inte har. jag blir tokig! Så nu sitter jag här i mys soffa, klockan är tjugo i tio och jag är färdigfixad. men my sover, så vad ska man göra nu? Jo, jag ska lägga mig här och deppa och kolla på desperate housewives! Senare ska jag åka in och köpa biljetter till borlänge och peace and love, träna, sen träffa olle och kanske senare åka till matilda. hejdå!'

MATILDA GÄSTBLOGGAR

Publicerad 2010-06-01 11:41:53 i Bilder,

Kan alla sluta på bajsa mig? Jag tycker inte det är kul. Det är inte kul att lukta diarré och jag är trött på det. Igår bajsade ingen på mig. Det var skönt. Idag får ingen heller bajsa på mig. Idag ska jag äta fisk till lunch. Det är väldigt gott. Men det är äckligt med ben. Fast dom kan man ju ta ut:D Nu är jag hos Matilda med Fanny och Fanny. Dom har inte bajsat på mig än, skönt! Jaja. Nu ska jag gå och äta min sillmacka till frukost och lyssna på Mozart, hans nya skiva är så jääävla bra! Mozart är typ världens hetaste. Skulle så inte banga. Undra om han gillar fisk? Kanske ska bjuda honom på en härlig laxmiddag snart? En laxmiddag som slutar i sänghalmen...vore inte helt fel. Men får se om jag kan få tag på honom, borde väl iförsig inte vara så svårt.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela