peace and love 11

Publicerad 2011-06-28 12:22:35 i Bilder,

hej grabbar.
jag vet ni tror säkert att jag har dött men här är jag. livs levande. dock känner jag väl mig som en levande död med tanke på att jag supit nu i två dagar. sitter just nu hemma hos carro i borlänge med kim och har precis fixat mig och vi ska snart börja röra oss mot campingen. jaaa. jag är just nu igång med mitt festivalande. peace and love säger jag bara. Här kommer jag!!!!!

innan jag kände dig

Publicerad 2011-06-22 05:08:12 i Bilder,

klockan är fem och nu ska jag ta mitt pick och pack för att möta hjärtat vid tåget. två veckor av underbara grejer. först landet och sedan peace and love. kunde inte bli bättre. ♥

jag är nog inte det du drömmer om men jag är det du ser

Publicerad 2011-06-17 16:31:20 i Bilder,

Hej grabbar.
har precis kommit hem från farsta där jag vandrade med matilda. inhandlade två stycker campingstolar, ett nagelack, lösögonfransar, en jeansväst och en grymt god sallad. det var awsome. ikväll blire utgång mer erica. Närmare bestämt till hellströms till och börja med men sen får vi allt se! men men. så om ni har vägarna förbi. wiwi. sitter just nu och knarkar melissa horn. henne nya låt är magi. shit. så många minnen så mycket fint. jag tror fan jag är kär i henne. typ sisdär i tre år har hon varit min största idol. jag tröttnar aldrig!

hit me hard

Publicerad 2011-06-16 22:47:15 i Bilder,

jag och my lekte senare turister. detta var en extremt rolig och bra dag. jag har saknat det här! ♥

overboard

Publicerad 2011-06-16 22:37:34 i Bilder,

Hejhej!
igårkväll var jag hemma hos my och mös lite. det var allt skoj. sov också där och vi somnade båda två framför en ny och skitbra serie. Idag träffade jag först fanny och sen gjorde även my oss sällskap. Efter våran lilla fika åkte jag och my och såg kronjuvelerna på bio. Någon slags förhandsvisning var det och filmen var superbra. Skriver mer om en stund när jag har laddat in bilderna från dagen. Puss.

do i remind you?

Publicerad 2011-06-15 22:15:05 i Bilder,


ska iväg till my ett tag nu. lär nog spendera natten där också. behöver min vän och rensa mina tankar ett slag. mmmm. booommm. saknar dig så jävla mycket. kom hit.

.

Publicerad 2011-06-15 20:08:18 i Bilder,

För du är med sidan 3
Och fram till 42
Ett citat, det du sa
Var elakt men så uppenbart

stop still be there

Publicerad 2011-06-15 15:52:18 i Bilder,

Hejhejhej!
sitter här hemma och gör inte alls mycket. känns rätt skönt för en gångs skull att inte ha ett jävla skit att göra. ingenting som behövs fixas. ingen jag måste träffa just nu i alla fall och abosult inget tvång till någonting. bloggen har väl varit lite sisådär den senaste månaden men vad ska man säga. jag har helt enkelt inte tid. funtar faktiskt på att snart hoppa in i ett bad och typ fixa om mig. känner mig hur ofräsch som helst. tror nog fan jag gör det nu. haha. jaja men vi hörs senare! då blire nog videoblogg kanske. hmmmmmmmmm.... :)))
snygg stina......... jag saknar dig sådär lite nu faktiskt

jag är så trött på att höra ord.

Publicerad 2011-06-08 15:13:20 i Bilder,

jag ska inte behöva sluta använda datan för att orden ska försvinna. detta är helt sjukt. jag vet inte ens vad det är som händer orkar inte se mer. orkar inte höra mer. vet inte vad jag ska göra längre.
jag gav dig allt.

you and you and you and you.

Publicerad 2011-06-08 15:05:13 i Bilder,

jag är heeelt slut. har köpt studenklänning idag. bild kommer imorogn. plus att jag har hämtat mina studentskor. aah. ikväll kommer kim. nu måste jag seriöst sova. bye.

trött på allting.

Publicerad 2011-06-07 14:46:30 i Bilder,

hejhej.
sitter just nu i mitt rum och har frukstansvärt tråkigt. ska snart iväg och ha ännu tråkigare det vill säga till mitt jobb. dålig uppdatering dom senaste dagarna men har haft en hel del för mig. har dessutom gått runt och undrat vad fan som är felet på mitt liv just nu. nej jag vill inte påstå att jag alls är glad. till största del bara ledsen. deppbloggen nr 1 eller vad säger ni? men det är fan inte kul att vara olyckligt kär, vara tvungen att jobba alla dagar i världen eller att ha fruktansvärd huvudvärk dagarna långa. men jag vet att jag kommer må bra på fredag. för då, då tar jag studenten. puss.
bild från i söndags när det var klassåterträff.

att se det man vill se och va den man vill vara

Publicerad 2011-06-04 17:03:33 i Bilder,

hejhej.
ligger just nu i min säng helt utslagen. ja kvällen och natten blev väl inte alls som planerat. inte det minsta faktiskt. efter jag hade jobbat hörde erica av sig och hon tyckte verkligen att vi skulle ut och dricka öl och ja jag bangade inte. vi drog till hellströms och drog i oss några öl men bestämde oss för att tidigt ta tunnelbanan till gullmars, käka kebab och sen åka hem. på bussen hem träffade vi även olle, trevligt att se den pöjken igen. och ja vi vandrade hem till honom en stund och satt och pratade och sen gick jag hemåt. deckade med erica i telefonen och ja mådde lagom bra idag. men men. ikväll ska jag kanske träffa my. vi får allt se. men ah. jag kommer att somna snart lika bra att säga hejdå. hejdå.
i min nya onepice som jag köpte av tjuuuullle.

day and night

Publicerad 2011-06-02 18:38:21 i Bilder,

hej grabbar.
sitter just nu hemma hos bitchen, hon städar lite smått. Igår vad en galen dag. hehe. den slutade i alla fall borta i sumpan hemma hos tjulle med lina. Vi bestämde oss för att grilla och dricka lite. ja det blev väl ganska mycket på den andra fronten. Sen fick vi också sällskap av helle och ella och kvällen var faktiskt väldigt rolig även fast tjulle var skitledsen över sin råtta och att vi dom sista timmarna klunkade vinet som vi hade köpt från grannen. Idag har vi inte mått bra. Ikväll äre big brother på schemat. Imorogn ska jag jobbaa.. kul! jaja skriver mer imorgon. puss

snart är det peace and love mina kära vänner ♥

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela