skinny love

Publicerad 2012-08-20 20:24:56 i

Hejhejhej.
Jag är glad idag. pigg och jävla glad helt enkelt, japp japp. tänkte bara uppdatera er lite innan jag springer iväg. Har jobbat idag och är skitpigg. Konstigt nog har jag faktiskt varit pigg hela dagen. Var uppe redan fem så rätt underligt grabbar.
Ligger just nu och planerar lite hemligheter som ni kanske får veta senare. Lite framtida planer helt enkelt. Imorgon ska jag får träffa mitt hjärta. Det har gått två dagar ifrån honom men sjukt nog känns det fan som en jävla evighet. Blir iväg och spela golf och så. Troligen.
Jaja, nu måste jag verkligen sluta. tjohej.

lost in the world

Publicerad 2012-08-19 17:01:42 i

goder afton. tänkte att detta inlägg mest får bestå av bilder som får tala lite för sig själv. Jag ska bara säga två saker, jag är fruktansvärt bakis. Och jag har nu bestämt mig för att vara nykter, på obestämd framtid. Alkohol är ingenting för mig. Hej!

let's get it on

Publicerad 2012-08-17 10:44:53 i

Hejsan.
jag funderar ärligt talat på att ta upp det här med bloggningen på riktigt igen. saknar det faktiskt. och saknar att kunna komma in på bloggen och se att det faktiskt är folk som läser.
Igår träffade jag david efter jobbet, vi kilade iväg och köpte byxor till mig och sedan åkte vi till snaps för att ta ett glas vin med matilda. Sen drog vi hem och åt thaimat och kollade på en film. Somnade väl vi sisådär tolv och vaknade precis. Och är så fruktansvärt glad idag för jag börjar inte jobba fören klockan fyra.
Ni kanske inte förstår hur man kan vara glad över en sådan sak men jag är överlycklig. Eftersom jag den senaste månaden har börjar klockan sju på morgonen, jobbat i nio timmar och hållt på så varje dag. Så lyckan när jag får sova ut och inte nog med det bara behöver jobba i sex timmar känns sådär helt okej. Dessutom är jag ledig i helgen så ah, det rullar på.
Imorgon ska jag möta upp my inne i stan, blir väl lite häng med henne. Och sen köpa en födelsedagspresent till min kära vän sara som fyller 20 på söndag. På kvällen ska jag på middag hemma hos sara och sen antagligen möta upp david efteråt. Och på söndag ska jag iväg på dop. Ganska mysig helg faktiskt.
Ikväll efter jobbet ska jag även då träffa david, ska åka hem till hans mamma där det vaknas kräftskiva. Gud vilket långt inlääg det här blev. jag hoppas att ni pallar läsa. puss.

shiiiiiiiitttt

Publicerad 2012-08-15 17:57:40 i

hejhej. jag tänkte bara skriva ett sånt där inlägg som antagligen bara mest kommer att bestå av att jag klagar men så får det vara nu. Jag är så trött. så jävla jävla trött att jag fan vill sova nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Men icke sa nicke, om jag somnar nu kommer jag alltså att vakna typ fyra på morgonen och det känns sådär halvkul. Imorgon börjar jag åtta, vilket är sovmorgon för mig. helt sjukt. men på fredag jobbar jag stängning och ja jag kunde inte vara mer än lycklig. Sjukt nog så uppskattar jag inte ens att sluta tidigt med tanke på att jag ändå måste gå och lägga mig vid sisådär åtta på kvällen. ah som ni kanske förstår har jag inget liv. Nääe, jag går och lägga ner mig, sover, jobbar, sover och ja so on. Skitkul. Jag ska väl egentligen inte klaga eftersom att bortsätt från mitt extremt tråkiga jobb så har jag det jävligt bra. Men jag är bara sååååååååååååååååå trött. Längtar verkligen tills i oktober då jag och david ska åka till grekland. nej nej, nu ska jag käka någon slags middag och sen krypa ner i sängen och kolla på the hunger games. puss på er.

världens bästa.

Publicerad 2012-08-10 19:27:37 i

han som får mitt hjärta att slå snabbare och snabbare men samtidigt långsammare och långsammare på samma gång. du förändrade mig. till något jag aldrig trodde jag skulle hitta tillbaka till. jag älskar dig.

crazy

Publicerad 2012-08-09 06:16:32 i

Tjänare. Klockan är sisådär tio över sex. ah har precis duschat och ska om tjugo minuter dra till jobbet. Inte alls kul för fem öre. Men men. Igår åkte jag och mötte upp my. Vi gick och handlade och sen åkte vi hem till henne och lagade mat. Blev en hel del snack och skratt igår och en mycket trevlig kväll må jag säga. Somnade väl igår vid nio och sen ringde baby typ klockan halv ett. Pratade lite med honom och somnade snabbt igen. Idag ska jag bara jobba, sen hem och bara lägga mig i sängen. Kolla lite serier och senare sova. Och efter jobbet kommer david hit och sover. Har saknat honom  så. Första gången vi inte har setts på flera dagar på jättelänge. Sen blir det upp och jobba tidigt igen. Men men! Nu ska jag dra till jobbbet. Vi hörs kanske senare i eftermiddag. puss.

heads will roll

Publicerad 2012-08-04 15:30:56 i

Tänkte skriva värsta inlägget, om en sak som gjort mig jävligt förbannad och upprörd. Men så kom jag och tänka på en sak, felicia sjunk inte till deras nivå. Sjukt inte så lågt. Nej, för jag bryr mig faktiskt inte ett skit. folk kan välja att lägga energi på saker, jag är tvärtom. Istället tänkte jag tala om att jag är världens lyckligaste. Även fast jag hatar mitt jobb, och jobbar konstant så är allting i mitt liv typ helt jävla perfekt. Och tack fan till alla som gör det så jävla bra. jag älskar er. ♥

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela