fireflies

Publicerad 2011-04-30 18:06:15 i Bilder,

och i slutet fick ash sin misty. ja en extremt lyckad skiva. vet inte riktigt om jag kan förklara hur kul jag hade. men fan alltså. tro det eller ej men jag kommer att sakna min klass. tack som fan för i torsdags.

dagens outfit

Publicerad 2011-04-30 17:49:39 i Bilder,

hej grabbar. idag har jag på mig shorts från second hand. min älskade kavaj från hm, ett svart linne och mitt urtjusiga halsband. kvällen är inte riktigt bestämd än men det ser ut att bli hemmafest i alla fall. vi får väl se hur den slutar. jaja. igår var my här i alla fall och vi bokstavligt talat sket på oss till prarnormal activity 2.
kära vänner. se den inte!!!!!!!!!!!!! ni kommer aldrig mer bli er själva..

to fly.

Publicerad 2011-04-29 20:11:17 i vardag,

Hej.Jag flög idag. Högt över taken och såg ner på alla människor. Det var vackert. Ni behöver inte tro mig men det var vad som skedde. Molnen passerade och en gång flög jag tillochmed förbi ett flygplan:P passagerarna såg lagom chockade ut kan jag säga. Men det är klart, hur ofta ser man en mörkhårig flicka sväva förbi utanför flygplansfönster. Jag vinkade lite glatt och sen flög jag vidare. Jag kände mig så fri. Hur gick det till då kan man fråga sig? Jag steg upp på morgonen i min slitna marinblå pyjamas och åt min havre och sen gick jag ut på balkongen för att se på stjärona (som inte var där för det var ju på dagen) och så bara lyfte jag. Och jag flög. Och flög. Och jag kommer aldrig glömma de här. Kanske var det havren, eller så var det jag. Det får vi aldrig veta. Men. Jag flög.

if one day you wake up and find that your missing me

Publicerad 2011-04-28 14:15:55 i Bilder,

hej grabbar. skiva igår då da. det var kul, jag blev packad och aah. idag mår jag inge vidare.
fick gå en jävla lång tur hem eftersom att tunnelbanan slutade gå, men annars så. idag är det i alla fall min skiva. temat är "kom som någonting på bokstaven s", vilket resulterade i att jag och stina ska klä ut oss till ash och misty från pokemon och ska komma som seriefigurer. blir nog toppen. bilder kommer imorgon.
nu ska jag bada. puss på er.

han var kär. han var där.

Publicerad 2011-04-27 12:03:20 i Bilder,

morgon. eller typ snarare dag. jag sitter i vårt kök och äter sallad. det är fint väder ute och jag har precis blivit snäppet brunare. jag saknar att var den. den som var den. nu är jag bara nån.
stan med my snart. kvinnan måste göra mig på bra humör. ♥

it's time you have the talk

Publicerad 2011-04-27 00:22:05 i Bilder,

jag ska pierca mig. nu har jag bestämt mig. så fort jag har råd blir det septum. nu ligger jag här i min säng igen. tänker funderar. är ganska bra på det faktiskt. vill bara skippa allt med skola. det är bara ångest. alla pengar som bara flyger iväg och alla andra onda grejer bara. jag vill må bra nu. för jag har underbara vänner, en fin familj och jag är så kär. antar väl att jag inte ska klaga. när det finns folk som inte har något.. hm. jag vet inte.

snälla bli min

Publicerad 2011-04-26 22:19:01 i Bilder,

hej grabbar.
ja min kamera fungerar igen som ni ser. helt utmärkt faktiskt.
just nu göra jag faktiskt inte så mycket. har lite små ångest över pengar och så men annars mår jag faktiskt blirma ballerina. Dagen såg ut så att först åkte jag och vonka in till stan och handlade diverse studentskivegrejer och efter det drog vi hem till henne och hade grillkväll med camilla och vonkas pojkvän oscar. ja. sen drog jag hem och nu sitter jag här och pratar med baby. imorogn blir det stan med my och sen blire träning. mot kvällen... STUDENTSKIVA! ERICAS WIIWIWIW! puss ♥

just the way you are

Publicerad 2011-04-25 16:48:34 i Bilder,

Jag gav dig allt jag hade. allt jag kunde ge. jag gav dig hela mig och jag gav all min kärlek till bara dig.
att släppa in någon i mitt hjärta efter att ha varit med om så mycket skit har varit svårt. att jag föll så fort. det trodde jag aldrig att jag skulle göra. att när dina läppar mötte mina skulle allting kännas så jävla rätt. typ liksom som att så skulle det vara. allt har gått upp och ner. och jag antar väl att man lär sigi av sina misstag. du har gjort dina. jag har gjort mina. allt jag önskar just nu var att du var här. höll om mig, torkade bort mina tårar och viskade att du älskar mig precis som du brukade göra. det är upp till dig nu.
men såhär kär. trodde jag aldrig att jag skulle bli igen.
du vet vad jag önskar. du vet vad jag vill.
jag är rädd.

jag vet vem jag är när jag är hos dig

Publicerad 2011-04-25 00:21:47 i Bilder,

jag ligger och tänker. hatar att tänka.
ensam i soffan och deppar ganska rejält. har väl inte mått sådär superduper alls faktiskt. rent av rätt kasst. vet väl egentligen också vad det handlar om men det är något jag helst inte lämnar ut såhär. dagen började i alla fall bra med matilda och sol. sen jobbade jag bara. imorogn ska jag iväg och träna och senare ska jag försöka ta mig hem och lägga mig i solen och sola lite. nu ska jag kolla på big brother. puss.
jag saknar kim. så mycket att det blir svårt att stå.

dont even care

Publicerad 2011-04-24 14:51:30 i Bilder,

Hej.
jag ville bara tala om att jag är på världens jävla sämsta humör. och inte nog med det. jag ska om typ några minuter börja vandra till bussen för att åka och jobba. känns som ungefär världens bästa dag. inte alls. min data funkar inte så jag måste skriva på mammas och pappas data och ja den lever sitt eget lilla liv och är tp 100000000000 år gammal. detta är underbart. det jag behöver nu är: KIM, en uteservering och en jävla öl. hejdå.

kärlek vid första ögonkastet

Publicerad 2011-04-23 10:41:53 i Bilder,

Hejhej!
sitter just nu på tåget påväg hem från hjärtat i malmö. det suger.
ska i alla fall inte göra mycket mer än att jobba idag. kul. efter jobbet ska jag hem till matilda för myskväll. jag har saknat min lillla fru. jaja. nu ska jag kollaa film.
jag älskar dig.

natten är ung och jag ligger vaken

Publicerad 2011-04-20 15:18:42 i Bilder,

Hejhej.
sitter just nu helt själv i kims rum. han är på någon jobbgrej. jag och hans kära mamma och pappa ska snart åka och hämta upp honom och sen fixa pass till kim och stoffe. senare vet jag inte vad vi ska göra. bara mysa eller kanske sätta oss i en park och dricka öl. föresten. VERONICA MAGGIO OCH BOB HUND TILL PEACE AND LOVE! imorgon bokar älskling och jag biljetten. borlänge. snart är vi där. ♥

jag är nästan där

Publicerad 2011-04-20 10:25:44 i Bilder,

hejhej!
förlåt för extrem dålig uppdatering. Jag vet inte men har väl för det första inte alls varit på något blogghumör. igår var vi i alla fall på scream 4 och den var faktiskt jävligt bra. idag vet jag inte vad vi ska göra. kim ska åka iväg på en jobbgrej under dagen och jag antar väl att jag ska ligga hemma och plugga. men antar att det inte heller kommer ske. haha. jaja. men vi får väl se. är typ sugen på att supa ikväll. hoppas på att jag kan dra med mig hjärtat till någon mysig park och drick öl om det är fint väder. puss. ♥

you remind me

Publicerad 2011-04-18 21:47:33 i Bilder,

hejhej.
ligger just nu i kims säng. vi ska snart kolla på film. dagarna här har väl varit ganska intensiva men som vanligt underbara med dig. imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska göra men kanske gå och boxas annars blir det nog bio förhoppnningsvis. idag har vi i alla fall grillat med mickan och emelie. jaja. vi hörs senare. puss.
jag saknar dig!

I'm leaving you

Publicerad 2011-04-14 18:06:57 i Bilder,

att städa när man är sjuk är fan ingen bra. inte alls faktiskt.
jag håller typ nu på att svettas ihjäl och svimma. känns helt underbart. nej men i alla fall. jag har idag städat, packat, kollat på big brother och bara legat i sängen. imorogn blire skolan för typ första dagen den här veckan men jag har verkligen varit sjuk. inte alls kul. särskilt inte när jag verkligen behöver gå i skolan nu. jaja. innan skolan imorogn ska jag nog förbi matilda för att hämta lite kläder där men annars ingenting. klockan halv sex går mitt tåg ner mot malmö och kim i en vecka. som jag har längtat.

feels like I'm losing you

Publicerad 2011-04-14 11:02:54 i Bilder,

ligger i sängen och tycker synd om mig själv.
ja jag är fortfarande sjuk men på bättringsvägen. har nog faktiskt ingen feber längre men kan verkligen inte andas alls. jag vet inte dom senaste dagarna har jag verkligen inte alls mått bra varken fysiskt eller psykiskt. vet inte vad det är med mig. men jag antar allt handlar om att jag inte klarar av att vara ifrån dig. men men imorgon får jag vara hos dig. idag ska jag inte göra någonting. bara ligga i sängen och ta det lungt. men ska försöka ta mig hem till my och hämta lite grejer och sen kanske ta en promenad i stureby för att få lite frisk luft och rensa tankarna. jag ska i alla fall fortsätta kolla på big brother nu. puss ♥

det gäller att tänka på vad man har istället för vad man inte har

Publicerad 2011-04-13 23:22:15 i Bilder,

godkväll!
eller natt eller något. ligger i sängen och försöker sova men kan inte alls. vet inte tänker väl på för mycket vad som skulle hända. jag vill inte ens tänka på vad som skulle hända. ursch. nej men i alla fall. kollar lite på big brother och tänker på kim. tänker på hur mycket jag vill att han är här hos mig just nu. men ah. 60 min ifrån är en ganska lång bit. men på fredag får jag ligga där i din famn och känna mig sådär trygg som jag alltid gör. jag vet att jag kan vara dum ibland även du. men shit vad jag älskar dig. förövrigt vill jag bara passa på att tacka mina underbara vänner som jämt finns där för mig no matter what liksom. jag ska verkligen försöka sov nu och hoppas på att kim ringer mig så fort som möjligt. imorogn skriver jag mer. är fortfarande sjuk så. ♥

I gave you all I had. now I have nothing left to give.

Publicerad 2011-04-13 17:18:57 i Bilder,

idag har det varit en skitdag. som vanligt.
har mått allmänt dåligt. och haft jävla ont i halsen. och lite feber. ska förhoppningsvis bara ligga kvar i sängen hela kvällen och kolla på film. men men. imorgon blir det förhoppningsvis skola men jag tror fan inte det. mår inte riktigt bra än seni. jaja. nu ska jag ligga här och tycka synd om mig själv.
jag är kär.

I said bom bom bom

Publicerad 2011-04-12 10:08:19 i Bilder,

gårdagen slutade inte alls som planerat.
ingen utgång för jag glömde leget hemma. och ja. idag har jag både feber och halsont. kul när jag skullle ha spelning idag. tänkte i alla fall försöka plugga lite idag och sen typ inte mycket mer. ligga i sängen och kolla på oc typ. ahh. förhoppningsvis ringer kim snart. på fredag åker jag till honom. hihi. jaja. nu blire försöka sova av min sjukdom kanske. hehe. eller oc.

walking down this roand with you

Publicerad 2011-04-10 21:42:33 i Bilder,

god kväll kära vänner.
jag hade precis tänkt att lägga mig ner och kolla på big brother som förövrigt är typ så himla underbart haha. imorogn ska jag i alla fall till skolan och sen till sjukhuset för att kolla en sak. efter det blir det hem till matilda för att hämta lite kläder och sen ska jag gymma med my. på kvällen blire matildas skiva. wiiho. fast ahh. jag är väl inte så jävla taggad. men i alla fall. heheheh. hopppas på att min baby ringer snart. hihi. ♥

haligh haligh a lie haligh

Publicerad 2011-04-07 20:39:02 i Bilder,

hej grabbar.
alltså jag mår skit verkligen skit. jag tror typ att jag börjar få maginfluensan eller något för jag mår så sjukt jävla illa. eller så är det för att jag druckit så mycket kaffe idag. ah jag vet inte mår så sjukt illa att jag snart spyr i alla fall. skitskoj! dagen har spenderats pluggandes i skolan och sen en fika med jossic. nu ligger jag i sänge och väntar på att älsklingen ska ringa. ikväll ska jag inte göra mycker mer än att prata med honom i telefon tror jag. aja. nu oc. puss

everytime I see youre eyes they make mine shine

Publicerad 2011-04-06 18:40:59 i Bilder,

Jag lovade kim att skriva ett inlägg om honom. så ja här kommer det.
det var längesedan jag för första gången träffade kim. vi räknade ut att det ungefär precis är två år sedan vi sågs första gången. vi började ta upp kontakten i december och ja. jag föll pladask. jag vet inte ens om jag någonsin har kännt något så snabbt för någon förut. jag bestämde mig för att ta mig ner till malmö och ja. det tåg inte många timmar innan dina läppar nuddade mina. jag vet inte hur jag älskade dig så fort men det var någonting i mig som bara gjorde allt så jävla enkelt. tiden har gått och vi har gått igenom både ris och ros om man säger så. men när jag ser på dig idag så känner jag bara att all den energi jag lagt ner på oss fått mig att inse att du är värd allt detta och så mycket mer. hur mycket en person verkligen kan betyda och hur mycket man kan bry sig om en person som jag bryr mig om dig det är helt sjukt. och förhoppningsvis hittar jag snart ett jobb. och en lägenhet. där vill jag att vi bor och där vill jag börja ett liv. jag älskar dig mer än du någonsin kan ana. jag kommer aldrig göra dig illa. för du är ta mig fan den finaste människan jag har träffat. mitt hjärta.
din felicia.

sweet love of mine

Publicerad 2011-04-06 18:28:29 i Bilder,

hej kära läsare om ni nu existerar!
jag vet inte bloggen kanske just nu bara är väldigt tråkig. men aah. min kamera är typ trasig och jag är bara väldigt bara tråkig och mest sådär nykär och jobbig antar jag. aja. att återgå till något intressantare. Igår var det utgång som gällde. jag och erica fixades oss och förade tillsammans för att senare gå på bellas skiva. det var trevligt även fast kvällen kanske inte slutade så himla bra. haha. men men. bakisdag hemma hos erica och nu är jag äntligen hemma. så jävla skönt. är helt jävla slut. imrogon blir det upp klockan 7 och iväg till skolan för att senare träna och efter det sätta mig ner och pluugggaaa. aja. ikväll blir det nog ett bad och sen förhoppningvis ett långt telefonsamtal med kim. puss på er.
funtar på något sånt här efter sommaren också. kanske kanske. eller bara en svala.

hurt

Publicerad 2011-04-04 19:05:35 i Bilder,

jag gick från att vara på världens topphumör till att bara sjuka långt ner till botten.
hur fasiken är det möjligt undrar jag då. jag vet inte. aja. jag kan ju lika gärna bara sova.

I'd probably break down and cry

Publicerad 2011-04-04 16:49:43 i Bilder,

jag.är.helt.slut.
efter ett hårt träningspass med mamma på sats och sedan promenad hem från gymmet känner jag mig färdig att sova typ. dagen har bara bestått av lite skola och sedan träning. nu ska jag snart hoppa in i duschen. laga lite mat och sen plugga en stund. förhoppningsvis prata med baby hela kvällen. jag saknar honom så jävla mycket.
tröja jc, halsband hm, shorts monki.

för att jag älskar dig.

Publicerad 2011-04-02 10:32:51 i Bilder,

hejhej leverpastej.
jag och kim har precis vaknat. gårdagen spenderades mest i soffan framför massa filmer men senare på kvällen fick vi även sällskap av my och matilda wiiwi. det var trevligt. när dom hade gått la vi oss i soffan och mös.  idag ska vi bara mysa antar jag. haha. jjaja. nu ska jag hjälpa hjärtat att hitta ett usb. puss.

sweet child of mine

Publicerad 2011-04-01 12:31:22 i Bilder,

Jadu vad ska man säga om gårdagen. eller gårkväll.
kvällen slutade förvånande med att jag och kim åkte in till stan för att ta några öl med emma och jossic. nu ligger vi här i soffan. bakis och bara trycker i oss mat. ikväll ska vi bara ha myskväll. antagligen så kommer matilda hit. men men. nu ska vi väl kolla på film eller något. puss på er.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela