det här blev fett långt

Publicerad 2013-01-20 13:48:25 i

hejhej.
idag är det söndag. känns som att helgen har gått så jävla fort. tråkigt. men så är det väl alltid. så fort man är ledig rusar tiden bara iväg. Känner verkligen hur jag längtar tills jag börjar i skolan så att jag faktiskt får något riktigt att göra efter jobbet. Aja. har en sak jag tänkte tala om. Jag har nu under en tid bestämt mig för att bli smart och ambitiös. Och det kanske för er som känner er låter ganska dumt eftersom jag är en ganska lagom lat människa. Men när jag är 40 år tänker jag ha ett bra liv. Jag tänker vara en allvetare, ha ett sjukt bra jobb, en bra relation till mina vänner och min familj och ha klarat av alla målen jag nu under livets gång kommer sätta upp. Jag har därför nu börjat med dessa punkter:
 
  • Jag har börjat läsa mer böcker. Just nu har jag börjat läsa torka aldrig tårar utan handskar men ska väl någonstans i mitt liv också börja läsa lite mer svårskrivna och klassiska böcker hade jag tänkt.
  • Jag har börjat läsa och kolla på nyheterna. Sjukt nog, eftersom jag aldrig och då menar jag aldrig någonsin intresserat mig för sådant. Men nu jälvlar.
  • Jag har även nu vid flera tillfällen börjat plugga matte frivilligt på min fritid. Som en liten start på mina 20 veckors matte som kommer att vänta i år.
  • Nu kanske inte detta låter så smart, men jag har istället för att lyssna på musik och spela spel på mobilen när jag är påväg någonstans börjat lyssna på podcast. man kanske inte blir så himla smart, men man får trots allt andra bilder på livet samt en massa information.
Det var väl bara några saker som jag börjat med. Ska även beställa hem högskoleboken snart och börja plugga sataaaaaaan. Är så jävla taggad. Verkligen.
Jaja. nog med tråkigheterna. haha. Idag ska jag nämligen göra något kul. Jag var nämligen precis nere i vårat källarförråd för att leta efter något... NÄMLIGEN mina skridskor!! TJOHOOOO.
Jag ska äntligen få åka skridskor. Så klockan sex blir det att möta upp David, Fanny, Sara, Carl, My och Oscar för att utmana ödet och efter typ fem år ställa mig på ett par skridskor. Vi hörs senare. Då är jag nog både blöt och blåsslagen. Nu ska jag spela lite the sims och sen blir det att vänta på att david ska komma hit. puss'
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela