please come back to me

Publicerad 2009-12-30 17:55:03 i Bilder,

håller på med en årsresumé som kommer inom kort. coolt va?!?!?!
nu kommer våra gäster så dags att dra. förhoppningsvis så kommer resumén imorgon eller på fredag.
puss puss

I am a mountain

Publicerad 2009-12-30 17:12:05 i Bilder,

har köpt min emmabodabiljett nu. men känner mig inte lika lycklig eftersom att du inte kommer vara där. suck. men peace and lov. det tala ju för sig själv, kärlekens festival. dit ska vi tillsammans. snart är det också bokat. och dit ska vi och vara kära. jag kommer också få en hel del kärlek ikväll och imorgon och resten av mitt liv. nyårskyssen ser jag fram emot. att få räkna in det nya året med dig och inviga det med något så fint som kärleken. men snart kommer min gudfar hit. jag hoppas på en fin julklapp.

hurt

Publicerad 2009-12-29 20:18:57 i Bilder,

helå. har feber och är trött. skrev precis har trött och är feber.  ja. jag är nog ta mig fasiken sjuk. typ två dagar innan nyår. jävla anus apa. men men. idag har jag lekt med my en stund. träffade senare andy och ja snart ska jag hem till älsklingen för att sova där. igår klämde jag fingrarna i en dörr också. usch. jag har mest ont så det finns inte mycket mer att säga. puss

she took you away

Publicerad 2009-12-27 18:01:03 i Bilder,

idag hade jag på mig en ny klänning från monki, kedjor och min nya klocka. ska snart börja ge mig in mot stan för att möta upp min fina flicka. hon kommer hem idag och jag är så lycklig. vi ska bara mysa hela kvällen. längtar så. hon är nog framme om ca en timme. då ska hon få paket av mig. hihi. men nu måste jag kila. ska packa i ordning lite grejer. puss på er.

effy

Publicerad 2009-12-25 16:46:08 i Bilder,

jag fattar inte hur en person kan var såhär cool. ett tips till er, sätt er och kolla på skins nu nu nu. världens bästa serie och man vill vara alla karaktärer. åh. gash.

so this is christmas

Publicerad 2009-12-24 00:57:28 i Bilder,

Hej. god jul på er. klockan är nu väldigt sent eftersom jag ska upp väldigt tidigt imorgon, men jag har svårt att sova. dels för att du inte är här. dels för att jag har ångest över att julen faktiskt inte betyder så mycket för mig längre som den gjorde när jag var liten. och dels för att mina föräldrar försvinner längre bort och jag undrar om jag orkar mycket mer. men jag gav mamma en kram idag, och det kändes bra. för övrigt ligger jag och tänker på dig. dina varma händer mot min kropp, under vårat täcke i vår säng. kärleken bara brusar igenom mig när jag tänker på att snart, ja faktiskt så är det snart som detta också kommer ske. det behöver inte längre vara en tanke. för på söndag mitt liv då får jag krama dig, kyssa dig och smeka din varma kropp. jag vet att jag måste tänka positivt och att det inte är lång tid kvar. men det är så svårt att leva utan ett liv.

when love takes over

Publicerad 2009-12-23 19:53:38 i Bilder,

ännu en kväll då tårarna forsar ner på mina kinder. jag orkar inte andas utan dig. känner mig så sjukligt tom och ordlös. vill helst bara skrika ut; åt helvete med allting utom du. åt helvete med mina föräldrar, åt helvete med julen. jag vill bara att du ska vara här nu och torka bort mina tårar och hålla mig så nära att det gör ont. men jag vet att detta är omöjligt för att du är långt bort från mig just nu. men jag behöver din kärlek nu. kom hit. snälla.

för jag tror att livet just ha börjat. och det blir vad man gör det till.

Publicerad 2009-12-22 17:47:39 i Bilder,

just nu vill jag i princip mörda mig själv. usch.
för första gången i mitt liv VILL jag att julen ska gå fort, att veckan som nu är, ska försvinna långt bort mot något tomt. för just så känns den. tom. för mitt liv är borta. långt bort uppe i dalarna och ska fira jul med sin familj där. medan jag ska fira med min familj här. det känns hemsk hur en sådan mysig högtid kan kännas såhär meningslös. jag älskar julen, jag älskar snön och alla goda pepparkakor. men något jag älskar mer är du. och du är inte här. så vad är julen då utan personer man älskar. personen man älskar. så ta dig hit nu och ge mig liv. för det behöver jag. jag älskar ju julen och jag älskar ju dig.

possibility

Publicerad 2009-12-19 14:53:59 i Bilder,

hej! igår hade jag och min fina myskväll. vi kollade på guds tre flickor och stay alive. Sen mös vi och hon höll om mig hela natten. gash vad kär jag är. ikväll ska vi leka i snön, åka pulka och sånt fint. men nu ska jag pussa på min älskling. hej hej!
min älskling står naken framför mig :) // jossic

I will tanke your wallet

Publicerad 2009-12-16 15:14:42 i Bilder,

bildtorka. slutade klockan 11 och nu värker min fötter. åt julbord för första gången i år, men skinkan smakade plast och jag såg stina äta kött. fin och kort dag. nu gör jag inte så mycket, ska hem till min fina ikväll för att sova där. sen är jag ledig imorgon. skönt så jag dör. puss

dreams are. they are.

Publicerad 2009-12-15 20:44:52 i Bilder,

jag hade lite tråkigt också, så  jag satte ihop en dröm outfit. tröjan är nog egentligen en klänning men jävligt snyggt med bara bh under.
igår sov jag hemma hos min fina och vi bara mös. städade och sånt gjorde vi också. och gjorde i ordning akvariet till våran salamander som nu heter Wilton. ligger just nu i min säng och borde plugga men istället sitter jag här. ska nog snart ta mig ett bad och sen typ sova. haha. puss

nyårs outfit?

Publicerad 2009-12-15 20:38:40 i Bilder,

jag tänkte mig något sånt här till nyår. med genomskinligt svarta strumpbyxor till. känns som att den klassiska "nyårsklänningen" är ganska tråkig. vill istället köra på något enkelt och stilrent med mörka sotade ögon. vad säger ni?

guds tre flickor

Publicerad 2009-12-15 19:58:28 i Bilder,

jag är besatt. och nu har jag gjort my besatt också. av världens (okej det kanske var lite att ta i) bästa serie. guds tre flickor heter den och man kan kolla på den på svt play. haha. och my och jag är kära i alla karaktärer. ni måste kolla.

faster

Publicerad 2009-12-13 22:22:18 i Bilder,

det pendlar verkligen i mitt liv just nu och jag har inte tid för att blogga. men snabbt. helgen har varit kanon, jag har haft myskväll med mina bästa vänner, ätit homemade sushi, pussats med min fina, druckit alkohol, firat 7 månader med min älskling samt luciamyst. annars i livet, tok mycket plugg, var kär kär kär, umgås med min fina, umgås med vänner detta resulterar i i princip ingen data. nu ska jag plugga. puss

stress

Publicerad 2009-12-10 21:57:48 i Bilder,

jag har ingen tid längre. och jag har inte ens tid att ta mig tid. nu är klockan 10 på kvällen och jag är dödstrött. även fast jag har varit ledig hela dagen har jag haft fullt upp. Stressade i mig en snabb lunch, åkte till älskling, sprang till bussen tillbaka, sprang till gitarren, åt mat, tränade och ja kom hem för ca en timme sedan och har pluggat sedan dess. Förstår faktiskt inte hur jag klarar av det. haha, jag ska faktiskt börja ta tid åt saker nu. det blir antagligen inget mer plugg så allt kommer bli skönare och jag kommer då nog ha tid för bloggen och bli bra. men nu, den senaste veckan har allt bara känts omöjligt. så snart ska jag sova för mitt huvud värker. men innan dess måste jag duscha. puss på er!

you got to work i out

Publicerad 2009-12-09 16:52:38 i Bilder,

Nu är det slut på häckandet framför datan och allt annat onyttigt skit, för snart så ser jag ut som en ännu större björn än vad jag redan gör. mitt nyttiga och hälsosamma liv börjar nu. snart kommer mamma hem med sushi och efter det blir det en jogging tur. måste göras innan jag fastnar i min datastor. hej och hå nu jävlar.

I love you

Publicerad 2009-12-08 22:43:30 i Bilder,

hon är världens finaste, bästaste och underbaraste. och hon är min. helgen har spenderats med min fina i dalarna. fest och kärlek är vad helgen har gått ut på. tidiga mornar och sena nätter. det gillar vi! hehe

my infection

Publicerad 2009-12-08 22:37:43 i Bilder,

hejsan alla vänner.
eller kanske till och med fiender? just nu hatar jag min data. ikonerna är stora som hus och den segar som aldrig förr. jag har tappat stinget må jag säga. vet inte längre ut eller in. industrialismen ekar istället i mitt huvud och min kärlek såklart. dunk dunk säger det. min hjärna hänger inte riktigt med vad mitt hjärta vill. för jag vill hinna umgås med vänner, jag vill hinna blogga, jag vill hinna med saker som är kul. men istället är jag fast i något mindre intressant, industrialismen. andra epoker. mattematik. känns som att min liv är ganska ointressant just nu. så ni får ursäkta min så kallade tråkighet. men det blir så ibland.

sleep

Publicerad 2009-12-07 17:01:16 i Bilder,

jag har varit borta ett tag nu. gick upp klockan halv tre imorse. så nu ska jag bara mysa ner mig i sängen, och min fina kommer snart och gör mig sällskap. imorgon blir det blogga av.

du som skriver om vad kärlek är

Publicerad 2009-12-03 22:42:24 i Bilder,

Hej. jag har tappat all min inspiration som jag tyckte jag hade grepp om ett tag. känner min faktiskt inte alls taggad på att blogga, men det kan ju faktiskt också vara en period? idag träffade jag bella, för första gången på ungefär 3 månader. helt sjukt att man har tappat något så fint som vänskapen. men vi har konstaterat att va båda är dumma och att vi båda är bästa vänner. så nu blir det skärpning på den fronten. för övrigt händer det inte så mycket just nu. eller jo, imorogn ska jag och mina fina älskling åka till borlänge för att stanna där över helgen. vi ska träffa hennes famlij, anna och kim och en massa andra underbara människor. har saknat borlänge, det är en fin stad. det är mycket mer än peace and love. det är en stad att vara lung, behaglig och glad i. jag trivs där.
jag ska ge allt jag säger att jag har


inte så poetiskt

Publicerad 2009-12-01 17:18:17 i Bilder,

för det första dålig uppdatering jag vet. alla vet. just för att datan har försvunnit bort i en värld som kallas "inte hinna med". har haft så mycket annat för sig som faktiskt jag betraktar som mycket roligare. som tex, umgåts med vänner, umgåts med min fina, varit utomhus, inomhus, kollat på kläder osv osv. tacka mig eller min omvärld nu för att jag har dit. för det andra, varför åkte matiette ur idol? hon va bäst och nu gråter jag. för det tredje, jag försökte alldeles nyss göra en macka med kokt ägg på. efter 4 ägg som sprack och en massa äcklig sörja över hela köket lyckades jag kocka ett ägg. Dock blev det kanske okokt men ligger nu på min macka och väntar på att få slinka ner i min mage. så dit ska de. hejdå!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela