i will wait

Publicerad 2012-11-30 00:31:44 i

hej hopp.
har varit hos david nu i några dagar, så det är faktiskt skönt att nu äntligen komma hem till sin egen säng och sitt eget hem. vi var i alla fall idag och köpte julklappar, väldigt jobbigt om jag får säga det själv. Så fruktansvärt många som springer runt inne i stan för att hitta julklappar. men men, häromdagen bokade jag och älsklingen dada life, så den 9 februari så ska vi se dom. ska bli så jävla kul. Men ah, längtar så himla mycket tills vi flytta ihop. Det är typ det enda jag kan tänka på hela jävla tiden. Imorogn bokar jag, kajsa och sara mumford and sons. SÅÅÅ TAGGGAD. Har nog fått ett nytt jobb också. men mer om det sen. hejhej.

just do it

Publicerad 2012-11-25 21:11:19 i

ligger i sängen med en jävla julmustflaska med varmt vatten mellan bena, jo då kanske ni undrar varför? det ska jag tala om. jag har nämligen för tredje gången på typ 2 månader fått urinvägsinfektion. orkar inte orkar inte. det är så jävulskt jobbigt. Jaja. nu har jag klagat klart. ligger just nu och kollar på beck, börjar sju imorogn så borde väl sov när som helst. i fredags var det swedish house mafia, hade så jävla höga förväntningar att jag helt enkelt tyckte det var ganska uset. tyvärr, det är ju faktiskt så att jag har sett så fruktansvärt mycket bättre. Till och med melissa horn på cirkus slår detta med hästlängder. jaja tråkigt. Snart kommer väl älskling hit. saknar honom även fast jag sover med honom varje natt. vill bara att det ska bli agusti nu så vi kan flytta in i lägenheten. Vi var nämligen och kollade på soffa och matbord igår. ska bli så mysigt, jaja nu ska jag kolla på beck. puss på er. bilder kommer imorgon.

banandavid

Publicerad 2012-11-22 18:17:37 i

Jag trodde det var kärlek, trodde det var så det skulle vara, så det skulle se ut. Jag trodde fel. Nu har jag fått uppleva riktigt kärlek. Nu har jag träffat honom, han som jag aldrig trodde jag skulle få träffa. Han är jag, jag är han. Vi är ett. Fyfan vad jag är töntig. men PUSSSSSS.

att se framåt.

Publicerad 2012-11-19 15:39:07 i

hejhej.
gjorde precis en videoblogg men insåg bara att den var så jävla tråkig. tänkte bara lista upp några saker jag längtar till.
  • SWEDISH HOUSE MAFIA på fredag.
  • Julafton ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ alltså, för er som har missat. jag älskar julen, mer än allt annat på denna jord. Jag skulle ärligt talat grina ihjäl mig som jude och inte få fira denna mysiga tid. Det är så himla mysigt och så himla trevligt bara. Massa julklappar, tomten, röda grejer, knäck, julbak, lucia, mistel, familj och julbord. Sen får vi inte glömma det viktigaste av allt, JULMUSTEN. Äh fy fan vad jag älskar julen.
  • Mysteriet på greveholm, jag tänkter så följa julkalendern samt köpa en riktigt julkalernder i år. Jag är helt taggad på att gå upp tidigt varje morgon, äta lussebullar och kolla på jukalendern. WIIIHOOO.
  • Trots dom två punkterna innan så längtar jag som fan till sommaren, inte bara för alla festivaler och förhoppningsvis resor som skas iväg på utan också till att jag och david flyttar ihop då. Helt sjukt pirrigt.
  • Jag har också försökt att övertala david att vi ska köpa en hund när vi flyttar. Vilket jag vill, så himla mycket. Och han sa typ ja idag. eller jag önskar att han gjorde det i alla fall. hehehehehehe.
WIIIIHOOOO. på bra humör idag. nu ska jag duscha. puss.
 

make me feel like I'm the only girl in the world

Publicerad 2012-11-01 15:21:38 i

hejhej. har varit lite konstig på senaste tiden. lite off och typ allmänt irriterad och ledsen. har fakiskt ingen aning om varför det har varit så. Och det har väl gått ut över folk runt omkring mig. Hoppas verkligen att det blir bättre snart för ärligt talat så är det inte roligt att känna som jag gör nu. Fick världens finaste sms precis av min älskade som fick mig på bättre humör. Han finns där för mig hela tiden, vilket jag är så jävla tacksam för. Snart ska jag åka in till stan och träffa erica. Ska bli jättemysigt. Sen ikväll åker jag hem till mitt hjärta. Saknar honom redan även fast jag träffade honom för tre timmar sedan. han är bäst. så jävla bäst bara.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela