puss

Publicerad 2013-01-22 18:33:02 i

hejhejhej.
ligger just nu i sängen i min kaninonepiece. den är så himla mysig. förstår inte varför jag inte använder den oftare. Ska väl om sisådär en och en halv timme dra och köpa lite mys till min älskling för han är lite ledsen idag. Idag har jag jobbat. så himla trött är jag nu. dör lite här hemma. Försökte sova för en stund sedan men det funkade inte. Ikväll kommer i alla fall älskling hit. Mysigt. blir nog bara att kolla på någon film och mysa lite. Jaja ska kolla sveriges mästerkock nu innan jag drar. hörs.

kärlek

Publicerad 2013-01-21 20:26:24 i

saknar honom så fort han är ifrån mig. Kan det inte bara bli augusti snart så att vi bara kan få flytta in i våran lägenhet och vakna upp sida vid sida varje dag. Kan nog inte ens beskriva hur mycket jag längtar. men snart snart. Bara 7 månader kvar.

det här blev fett långt

Publicerad 2013-01-20 13:48:25 i

hejhej.
idag är det söndag. känns som att helgen har gått så jävla fort. tråkigt. men så är det väl alltid. så fort man är ledig rusar tiden bara iväg. Känner verkligen hur jag längtar tills jag börjar i skolan så att jag faktiskt får något riktigt att göra efter jobbet. Aja. har en sak jag tänkte tala om. Jag har nu under en tid bestämt mig för att bli smart och ambitiös. Och det kanske för er som känner er låter ganska dumt eftersom jag är en ganska lagom lat människa. Men när jag är 40 år tänker jag ha ett bra liv. Jag tänker vara en allvetare, ha ett sjukt bra jobb, en bra relation till mina vänner och min familj och ha klarat av alla målen jag nu under livets gång kommer sätta upp. Jag har därför nu börjat med dessa punkter:
 
  • Jag har börjat läsa mer böcker. Just nu har jag börjat läsa torka aldrig tårar utan handskar men ska väl någonstans i mitt liv också börja läsa lite mer svårskrivna och klassiska böcker hade jag tänkt.
  • Jag har börjat läsa och kolla på nyheterna. Sjukt nog, eftersom jag aldrig och då menar jag aldrig någonsin intresserat mig för sådant. Men nu jälvlar.
  • Jag har även nu vid flera tillfällen börjat plugga matte frivilligt på min fritid. Som en liten start på mina 20 veckors matte som kommer att vänta i år.
  • Nu kanske inte detta låter så smart, men jag har istället för att lyssna på musik och spela spel på mobilen när jag är påväg någonstans börjat lyssna på podcast. man kanske inte blir så himla smart, men man får trots allt andra bilder på livet samt en massa information.
Det var väl bara några saker som jag börjat med. Ska även beställa hem högskoleboken snart och börja plugga sataaaaaaan. Är så jävla taggad. Verkligen.
Jaja. nog med tråkigheterna. haha. Idag ska jag nämligen göra något kul. Jag var nämligen precis nere i vårat källarförråd för att leta efter något... NÄMLIGEN mina skridskor!! TJOHOOOO.
Jag ska äntligen få åka skridskor. Så klockan sex blir det att möta upp David, Fanny, Sara, Carl, My och Oscar för att utmana ödet och efter typ fem år ställa mig på ett par skridskor. Vi hörs senare. Då är jag nog både blöt och blåsslagen. Nu ska jag spela lite the sims och sen blir det att vänta på att david ska komma hit. puss'
 

han

Publicerad 2013-01-14 18:04:25 i

jag är så otroligt lycklig med dig. Du är min bästa vän, med dig vill jag göra allt. ord kan inte ens beskriva hur stor del du är, hur du har hela mitt hjärta. jag älskar dig.

beat

Publicerad 2013-01-14 14:06:36 i

Hej på er. hur är det med er? med mig är allt toppen tror jag. Är hur seg som helst bara och har legat i sängen hela förmiddagen. Just nu lagar jag mat och lyssnar på justin b. ska inte göra något särskilt idag och sjukt nog längtar jag faktiskt till att få jobba imorgon. Egentligen nog mest bara för att jag ska få göra någonting. tänkte spela lite the sims och typ försöka att bli frisk idag. Sen ska jag ta ett bad och göra någon inpackning i håret och gå och lägga mig tidigt. Börjar sju imorgon och efter jobbet blir det hem till jon och carl med älskling.
Föresten håller i på att spara pengar nu till lägenheten och vi har nu bestämt att dom pengarna som blir över ska vi ta och lägga på en resa till thailand tills nästa vinter. HIHIIH. tagg. blir lagom tills jag ska börja plugga liksom. aja. puss hej. min potatis är klar. FÖRESTEN, jag har namnsdag idag

feed the dada

Publicerad 2013-01-03 22:22:00 i

god dag. eller kväll.
ska sluta be om ursäkt för att jag inte uppdaterar. Jag gör det helt enkelt bara inte. Har sökt in till komvux nu. känns jävligt bra. Var på arbetsintervju idag, och ja det gick bra. Känner mig dock helt jävla full i magen, och allmänt trött på mitt jobb. Men annars så. annars är allting som vanligt faktiskt. Börjar väl faktiskt känna mig lite vuxen nu. Sjukt nog, som att livet är på g liksom. känns som att dagarna går så jävla långsamt fram till flytten och jag ba önskar att månaderna där emellan bara försvann. Eller nja, vissa datum kan få va kvar. AJA. Nu har jag börjat mitt nyttiga liv. Känns ok. Dock tror jag att min magge säger emot. den mår fan inte bra. Men så ska det va. Tänkte dra iväg min pojk och träna i helgen. Typ båda dagarna. Min helg blir lugn. Tvspelskväll hemma hos Fanny med david och massa coola typer. Sen nog en heldag med david. Kanske träffa my om hon har tid för mig. Ah, bra helg helt enkelt. Föresten, nyår ÄGDE! bästa nyåret i hela mitt liv. PS. jag är kär. DS,


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela