family values

Publicerad 2009-09-30 19:06:05 i Bilder,

hej.
varför ingen uppdatering igår kan man fråga sig? ja, det undrar jag med. antar att det inte hände så mycket roliga saker igår och det fanns inte något att säga. men ja, på kvällen kom fina jossic hit och sov. satt på tunnelbanan idag och dagdrömde som vanligt när jag insåg att jag stirrat på samma tant i ca 5 minuter och hon har nu börjat vinka till mig. det blev lite pinsamt och jag valde att snabbt dra undan blicken och kuta ur vagnen så fort jag kunde. jag fastnar med blicken hela tiden. min bror somnade på golvet idag också, som jesus såg han ut. fast han stönade. med huvudet på skateboarden och benen utspretandes. jag och älsklingen skrattade. kul var det. känns som att jag var tom på ord redan innan inlägget. ursäkta mig. he-he. kram
en gammal video på mig och my. men vi var nog ungefär likadana idag.. hehe

lie lie die

Publicerad 2009-09-28 18:46:45 i Bilder,

jag kallar dom vänner.
snygga som vanligt. haha. ja vad ska man säga. idag har mitt huvud dunkat därav dålig uppdatering.
finns inte mycket mer att säga än. ALVEDON!

party with my pain

Publicerad 2009-09-27 21:29:06 i Bilder,

Hej. sitter just nu och stört diggar till johnossi. fan vad jag har gått misste om något i min uppväxt. det är sån här musik man ska spela för sina barn för att dom ska bli coola. och ni ser ju hur jag har slutat. ganska ocool. uppdateringen denna helg kan vi ju ge en tumme ner till tycker jag. jag ber om ursäkt. men ja. för att vara kort om det så har jag: varit med stina, ätit tårta, varit med älsklingen, druckit en skvätt och kollat på film. något mer intressant är inlägget som kommer om någon dag. eftersom jag faktiskt fick respons om att skriva om hur jag och jossic träffades och hur jag blev bisexuell så hade jag tänkt att slänga ihop ett inlägg om det. vi får se om det blir idag eller imorogn, men nu ska jag i alla fall kolla på idol. puss så hörs vi kanske senare.
lykke li, popaganda, 09.

man must dance

Publicerad 2009-09-26 10:47:12 i Bilder,

JUSTE! höll på att glömma. igår hände i princip världens coolaste grej. jag hoppas att ni blir riktigt jävla avensjuka nu. när jag hade kommit upp till min första lektion utbrister någon. JOHNOSSI är här! jag blir galen kutar ut ur klassrummet och letar. jag, stina och några rockare kutar in i en sal och 30 cm ifrån mig sitter john och ossi. svar ja, jag är glad. dom är underbara och jag älskar deras musik. så ja, nu är jag världens lyckligaste/coolaste.

I heard of a girl

Publicerad 2009-09-26 10:37:22 i vardag,

hej vänner.
sitter just nu och kollar på någon b-film på disney channel. haha. igår mös jag med stina, firade min lillebror och kollade på anastasia. fick ett önskemål från min kära vän my att skriva om hur jag och jossic blev tillsammans samt hur jag blev bisexuell osv. skulle det var intressant att läsa om? kram

colorez

Publicerad 2009-09-24 22:37:40 i Bilder,

blev lite småkåt på den här tröjan. svar ja, jag älskar stora herr t-shirts.

still dirty

Publicerad 2009-09-24 18:34:30 i Bilder,

hej läsare!
om ni finns? jag tycker ni ska ta och börja kommentera nu, för jag vet att ni finns. jag vet till och med vilka dom flesta är. så pleas. idag hände något mycket pinsamt. jag satt på tunnelbanan och lyssnade på musik. satt och filosoferade och var inne i min egen lilla värld. så inne i min egen lilla värld så att jag inte riktigt tänker på vad jag gör. så mitt i tystnaden avbryter jag med världens tre största rapar. kul när jag själv märker att hela vagnen faktiskt hörde och alla sitter och stirrar på mig. kul. bra felicia bra.

fuck

Publicerad 2009-09-23 20:45:05 i musik,

vad ska man säga. jag hatar idol hon var bäst och skulle inte ha fått åka hem. bajs.

help

Publicerad 2009-09-23 18:52:39 i vardag,

snälla rara underbara.
jag behöver hjälp. finns det någonting ni vill att jag ska skriva om? något fint? fult? åsikter? tips? etc. etc. snela kladiga hestar. felicia behöver hjälp!
såhär ser jag ut i håret föresten. det är typ mörkbrunt/rödbrunt/svart. fint tycker jag. vad tycker ni?
(är öppen för all kritik he-he)

like to gossip? girl..

Publicerad 2009-09-23 16:11:19 i vardag,

god eftermiddag.
ja vad ska man säga. igår var världens tråkigaste dag i skolan. stina var sjuk. blää. men efter skolan fick jag sällskap av erica, men kvällen slutade såklart med att jag åkte hem till jossic. vi drog och käkade kebab och sen somnade vi. bara för att jag har världens finaste flickvän så mår jag bra idag. kram. ps. jag har färgat håret. ds.

slow down please slow down

Publicerad 2009-09-21 16:10:14 i dagens outfit,

hej kamrater.
det förbyllar mig ibland varför lärarna ska göra det så förbaskat tråkigt att gå i skolan. hej, här har ni ett papper ni ska läsa igenom (som är ca 500 sidor långt) och sen ska ni sitta och diskutera om vad ni tycker och tänker om texten. detta ska ni nu göra i en och en halv timme. nämnde jag att texten handlar om en gammal politiker som bara babblar på om en massa skitsnack. just nu hatar jag skolan.
det jag bar idag var t-shirt från hm-herr, flickvännens skjorta och sammetskjol. samt en stor halsduk på det.

kiss me like you never see me again

Publicerad 2009-09-20 21:01:09 i kärlek,

Hej.
ja vad ska man säga, en hejdundrandes mysig helg. den började med filmkväll med älsklingen. vi tryckte i oss en hel del onyttigheter. på lördagen gick vi och såg flickan som lekte med elden, väldigt bra film om jag får säga det själv. ja och idag, har vi i princip bara städat, haft sex och ätit en massa mat. så vad ska jag göra nu då? JO BANTA! kram

lifes what you make it

Publicerad 2009-09-19 14:17:39 i vardag,

hej.
sitter i soffan med min fina flicka. helgen ska spenderas och har spenderats framför teven, mysandes och sexandes. så inte mycket uppdatering blir det. kram så länge.

jag är en vampyr

Publicerad 2009-09-17 19:19:52 i Bilder,

vi pluggade idag. haha. nej men vi låtsades i alla fall.
sen blev jag lite ledsen.
men sen blev det fint väder och då blev jag glad igen.
till och med så glad att jag var tvungen att fotta mig själv.
då blev amanda arg och hoppade på mig. men det var en bra dag tycker jag nog. för det var fint väder och jag hann umgås med min älskling ett tag. då är jag som gladast när jag får vara med dig. jag älskar dig josefin carlsson. kram

fuck forever

Publicerad 2009-09-16 18:32:12 i musik,

hur kan någon så äcklig bli så fruktansvärt cool. har kommit in i en babyshambles period igen. känns som att det var länge sedan. för övrigt så har min dag varit som de flesta andra dar. vakna, skolan, åka hem, plugga. fast jag hann träffa min älsklings flicka en stund. kärlek är inte överskattat. det är bara jättefint. kram.

I'm good I'm gone

Publicerad 2009-09-16 08:15:00 i vardag,

hej.
har lite svårt att släppa taget om min gamla blogg. men det släpper väl om ett tag. idag är det en meningslös dag, vilket vill säga att jag antagligen inte kommer få träffa min älsklings flicka. och sen är det bara skola. så vad finns det för mening?

I am a blueblood I will admit that

Publicerad 2009-09-15 19:46:30 i dagens outfit,

det var skola idag. inte så mycket att skryta med. fryshusets gymnasium soul/sång går jag för er som inte visste. oftast är det kul i skolan, idag var det tvärt emot.
jag bar leoparfärgade strumpbyxor idag. från ginatricot.

stuck inside me

Publicerad 2009-09-15 19:15:20 i vardag,

hej. felicia är mitt namn. futurewoman. flajsa. flaj. you name it. detta är min nya blogg. en bra blogg, en blogg som kommer handla om mitt liv. jag är inte bara en vanlig tonåring.
jag är felicia.
i stora drag kommer ni få läsa om: kärlek, ja kärleken till min bästa flickvän. livet i det stora hela, i stureby en lite förort till stockholm där vi hittar en jävla massa villor, barnfamiljer och pizzerior. mode ska jag försöka slänga in lite då och då också. samt en del musik. en ganska alldaglig blogg helt enkelt. med en inte det minsta alldaglig tjej. kram på er så länge!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela