bad teacher

Publicerad 2011-09-30 01:50:42 i Bilder,

hejhej.
slutade med att jag blev inringd till jobbet idag. jobbade bara tre timmar och det var ganska okej med tanke på hur tråkigt jag hade hemma. just nu är allting bara väldigt jobbigt för jag fattar inte vad du tänker. aja. imorogn blir det kanske utgång med erica. och på dagen ska jag träffa fanny och ta en fika. men vi hörs imorogn grabbar. nu ska jag kolla klart på bad teacher. puss.

white light moment

Publicerad 2011-09-29 14:49:39 i Bilder,

igår var skojs. dock fick jag väl en liten snefylla och vi drog hem ganska tidigt men förövrigt var väl kvällen helt okej. idag ska jag inte göra ett jävla skit. bara städa lägenheten och sen kanske kanske försöka få hit någon som kan göra mig sällskap ikväll. känner mig lite ensam sådär. tänkte ta mig iväg och hyra någon film och köpa lite mys. men men vi får se. jaja nu ska jag börja städa. kul................. ♥

puss och hej.

Publicerad 2011-09-28 19:37:20 i Bilder,

är på bra humör idag. fastän det känns som att jag har feber. nu ska jag möta fanny. sen blir öl. ♥

weightless

Publicerad 2011-09-28 17:18:17 i Bilder,

heeej grabs.
idag har jag jobbat. hela långa dagen. skönt att äntligen vara hemma. ah igår var det en hektisk dag. först var jag på stan med min älskade lovisa och shoppade lite nya kläder samt underkläder. Efter det åkte jag hem till mormor och morfar och åt middag med dom. Sen mötte mattias mig i stureby och vi vandrade hem till mig. spelade lite piano och pratade typ. ikväll ska jag träffa fanny. wiii. vi ska gå och ta någon öl. eller några öl. och sen kanske möta upp några kompisar. aja. nu blire att hoppa in i duschen! vi höres senarel. pöözzz. ♥

positiva felicia

Publicerad 2011-09-26 11:49:17 i Bilder,

hej grabbar!
gårdagen var väl inte den bästa om man säger så. var jävligt irriterad på en person vilket jag fortfarande är plus att igår bestämde jag mig för att lämna kim. något som jag inte är särskilt glad över. mår verkligen skit och vill bara krypa längre och längre ner i sängen. men ah, jag kan inte vara med någon som inte är kär i mig. igår var det i alla fall spårat. slutade med huvudet i toaletten. en ganska ovärd kväll. nu ska jag laga bakismat och sen ska jag ta ett långt bad. ikväll jobbar jag. men just nu önskar jag faktiskt att jag bara fick ligga i min säng. ensam och inte göra ett jävla skit. hejdå.

your heart

Publicerad 2011-09-23 12:18:33 i Bilder,

Hejhej!
ligger just nu i sängen och lyssnar på musik. det finns nog en chans att detta blir en av de bästa dagarna i mitt liv. 1. jag är ensam hemma. 2. idag fick jag lön. 3. jag ska idag gå på veronica maggio. 4. jag ska ut efteråt. 5. det är meningen att det är en massa folk som ska med hem sen. 6. idag får jag träffa mikaela. 7. och ida också! 8. jag är på fett jävla bra humör. Detta är nog en sådan dag som faktiskt inte kan gå fel. inte alls. och jag vill heller aldrig att den ska ta slut. jag är helt pirrig! TJOHOOOO. ♥
jag har töjt mitt öra föresten! för er som har missat.

I think of you.

Publicerad 2011-09-21 23:15:49 i Bilder,

Man kanske ska gå vidare? kanske vara glad? kanske ta tag i saker som faktiskt är riktigt viktiga.
idag har jag jobbat. hela jävla långa dagen. eller nej. men hela kvällen. och hemskt var det, faktiskt. höll på att somna flera gånger i kassan och mådde allmänt piss eftersom jag har sån jävla pms idag. men när jag kom till jobbet var jag glad, eller jag blev glad. fina människor det finns på mitt jobb ändå. jaja, imorogn ser mina planer ut så att jag ska träffa fanny, vi ska nog ta en fika eller något. sen ska jag fixa alkohol och leka med ylva. på fredag är det veronica maggio på grönan och sen blir det nog efterfest hemma hos mig. kommer bli bääääst. jaja nu ska jag ladda ner någon mysig film, krypa ner i sängen och sen ska jag sova.
men grabbar. vi hörs imorgon! ♥

the girl who cant be moved

Publicerad 2011-09-21 13:57:04 i Bilder,

Going Back to the corner where I first saw you
Gonna camp in my sleeping bag I'm not gonna move
Got some words on cardboard, got your picture in my hand
Saying, "If you see this boy can you tell him where I am?"

Some try to hand me money, they don't understand
I'm not broke I'm just a broken hearted girl
I know it makes no sense but what else can I do
How can I move on when I'm still in love with you

cause if one day you wake up and find that you're missing me
And your heart starts to wonder where on this earth I could be
Thinkin maybe you'll come back here to the place that we'd meet
And you'll see me waiting for you on the corner of the street
So I'm not moving, I'm not moving

Policeman says, "Son you can't stay here"
I said, "There's someone I'm waiting for if it's a day, a month, a year"
Gotta stand my ground even if it rains or snows
If he changes his mind this is the first place he will go

cause If one day you wake up and find that you're missing me
And your heart starts to wonder where on this earth I could be
Thinking maybe you'll come back here to the place that we'd meet
And you'll see me waiting for you on the corner of the street
So I'm not moving, I'm not moving,
I'm not moving, I'm not moving

du är nog den.

Publicerad 2011-09-19 06:54:40 i Bilder,

helgen var underbar. att få känna dina kyssar. att få vara nära din varma kropp. jag kunde inte ha mått bättre. frågan är: vad händer nu?
Klockan är fan tio i sju på morgonen, jag har sovit i tre och en halv timme. om ens det. och jag ska snart börja röra mig mot jobbet. kan faktiskt inte fatta att jag ska jobba i åtta timmar idag. det sög ju verkligen. men hur som haver tror jag nog att dagen kommer gå ganska fort. Imorgon ska jag i alla fall tillbaka till min gamla skola och ta tag i lite plugg jag har kvar sedan gymnasiet. sen måste jag även förbi forex.
nästa vecka blir det nog malmö. förhoppningsvis. ♥

förstörd!!!!

Publicerad 2011-09-11 16:55:12 i Bilder,

Jag saknar så jävla mycket den du var. du är inte ens i närheten av den personen som fan gjorde vad som helst för mig. För nu, nu gör du ingenting. Trött på den här jävla skiten trött på hur du beter dig och trött på allt jävla bråk. ja jag är galet kär i dig. men just nu orkar jag inte ens tänka på dig. för jag får ont i huvudet!!!!!

det här är min tid

Publicerad 2011-09-09 00:35:24 i Bilder,

hejhej!
har precis kommit hem efter att ha varit på bio med jesper, mattias, benji och fanny. det var trevligt det. Snart ska jag krypa ner i sängen och kolla på film. och vet ni? imorogn är det håkan hellström på grönan och jag och min kära fru ska gå och kolla. kommer bli super.

everytime I look at you

Publicerad 2011-09-07 00:24:00 i Bilder,

det var som att allting vände. det var som att idag fattade jag. att vi, vi är menade. det är vi. vi som ska vara med varandra. ett samtal, kan det förändra allt? tydligen, kanske. jag älskar dig kim.

natten vi kysste all skit vi gått igenom

Publicerad 2011-09-02 00:11:49 i Bilder,

önskar jag kunde skriva allt. önskar jag kunde dela med mig av allting som har hänt med dig. men här på bloggen går det väl inte att göra. I stora hela, jag var lyckligast med dig. så jävla kär. så otroligt glad. men du gav mig aldrig det jag ville ha. ett förhållande. du ville inte säga att du var kär i mig, du sa att du inte var det. och ett förhållande skulle du aldrig ha med mig. sorgen, smärtan som drabbade mig var enorm. ens livs kärlek är inte kär i en. vad gör man då? jag vet inte. i mitt fall hanterade jag det väldigt fel. ljög och gjorde dumma saker. vi bråkade du hatade mig och berättade för mig redan när det var försent att du var kär i mig. som jag hade väntat på dom orden. men dom kom försent. sen gör du precis samma sak, du ljuger och gör dumma saker. men fortfarande är det jag som är idioten. jag förstår inte och kommer aldrig förstå. varken varför du så himla lätt kan leva utan mig eller varför kärleke för mig tycktes bara försvinna. jag är förstörd. men jag är så jävla kär i dig. kim. du är allt jag vill ha.
jag är din.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela