it's like i waited my hole life

Publicerad 2011-08-31 10:39:34 i Bilder,

heeej grabbar!
igår jobbade jag. inte alls så roligt faktiskt. men efter jobbet kom my hem till mig och vi dansade en liten stund. försökte lära oss run this world men ah varken jag och my kan ju inte dansa så det gick väl inte så jättebra. Efter det åkte jag in till stan och mötte bästa fanny. Vi satt och fikade och pratade i flera timmar och precis innan dom stängde kom också hennes pojkvän och joinade oss. Idag ska jag träffa fanny, vi ska först till mitt jobb och lämna cv åt henne och sen ska vi ta en tur på stan och söka jobb. nu jävlar grabbar.

what are words

Publicerad 2011-08-29 10:27:11 i Bilder,

wiho. igår var en bra födelsedag bortsätt från att du inte var där. Senare på kvällen fick jag sällskap av my och vi har nu invigt min nya säng som jag fick igår. Vi kollade på bidesmates och skrattade hela natten. idag ska jag ta en sväng förbi arbetsförmedlingen och sen ska jag gå¨på stan. men vi hörs senare. pöööss.

this is our song

Publicerad 2011-08-28 10:56:10 i Bilder,

idag fyller jag år! 19 jävla bast. Och det enda jag kan tänka på är att du ska vara här. jag hatar det här. så fruktansvärt mycket!!

allting jag gör gör jag för dig.

Publicerad 2011-08-25 21:39:10 i Bilder,

Jag vet jag vet. min blogg suger :)
igår var skitkul, var ute med fanny och lyckades bli väldigt borta, smsa väldigt många pinsamma sms och jaa. ni vet sånt som händer. Idag vaknade jag upp hos fannys pojkvän och mådde väl sisådär. Åkte hem och städade lite med mamma och sen träffade jag ylva och åt pizza. Nu måste jag fan verkligen komma igång med träningen annars kommer jag bokstavligt talat vara tvungen att rulla fram. Nästa vecka då jävlar! Men nu hade jag faktiskt tänkt att lägga mig och kolla på film, imorgon ska jag nämligen jobba och sen efter jobbet blir det nog stan med my. På kvällen kanske jag träffar ylva och emma. Annars bio med bror. aja. skriver imorgon! god natt!

with you

Publicerad 2011-08-22 14:12:19 i Bilder,

Jag vet inte vad jag ska ta mig till längre. för allting gör så fruktansvärt ont. du gör ont!
fattar inte hur du kunde. fattar inte hur jag kunde. kommer nog aldrig få tillbaka, den jag saknar. varför ska allting vara så jävla svårt? och varför älskar jag dig, om du bara gör mig ont. just nu gör du bara ont. några magiska ord. så skulle allting vara bra.

the time is just not on my side

Publicerad 2011-08-21 14:59:23 i Bilder,

i helgen fick jag och ylva lite sällskap. wiwi. idag ska vi nog hitta på något skojsigt för ida åker hem idag. vet inte vad jag ska hitta på ikväll, men något skoj blir det kanske. Imorgon ska jag pierca septum kära vänner. fan vad ont! föresten, mitt hår är oranget föresten. snart kommer bilderna upp från spanien. pööss ♥

dra åt helvete.

Publicerad 2011-08-19 01:35:30 i Bilder,

hemma från spanien nu. uppdatering med bilder, filmer (kanske) och andra rackartyg kommer imorogn. för övrigt mår jag för stunden ganska piss. Hur kan man äcklas så mycket av en person. det är sjukt. hah.

me casa es su casa

Publicerad 2011-08-08 02:55:09 i Bilder,

Hej brorsor!
Nu är det såhär att idag om ca fyra timmar ska jag ta och sätta mig på flyget mot spainen med tre av mina närmsta tjekompisar. kommer bli dom bästa tio dagarna i mitt liv. eller det är jag nog nästan säker på. Måste nu bara packa ner det sista och stänga igen resväskan! Men ni får ha det så jävla bra, så hörs vi igen den 18de! PUSS PÅ ER!

mmm bom.

Publicerad 2011-08-07 13:38:06 i Bilder,

bra brudar.
nu har jag precis städat klart i köket. typ 5 rum till bara... hehe. aah. jag och ylva fick sällskap igår av ida som sitter till höger då hon missade sin buss hem till gävle. Jag ska snart städa klart och senare börja packa för spanien. för imorgon åker vi. wiiiiiii

sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead.

Publicerad 2011-08-05 15:06:54 i Bilder,

förlåt! dåligt uppdatering. Men det är pridveckan nu och ja det enda jag gör på dagarna är att sova så har inte så himla mycket tid över. hehe. med mig är det okej. faktiskt. konstigt nog känns allting helt okej.
Idag kommer ylva hit senare och vi ska supa till lite för typ 5de dagen i rad och sen blire tanto ikväll igen. På måndag kära underbara drar jag till spanien med några av mina närmsta vänner. som jag längtar.
förövrigt har det hänt så mycket dessa dagar att jag vet inte vad jag ska ta mig till. Ylva och fanny blev misshandlade av några flator och det var ett jävla liv, jag har klivit i ett jordgetingbo med kära ida och vi blev stuckna typ överallt vilket resulterade i att jag nur är svullen över hela kroppen. jag har hittat 140 kr men också lyckats bli av med mina plånbok. jag har druckit så mycket att jag nu är helt jävla körd i hjärnan och råkar sätta mig på fel buss. ja igår kära vänner skulle jag och ylva möta mikaela i tc och hamnade istället i karlaplan. jag somnade på busshållplatsen och ja. imorse var vi väl hemma typ vid 5-6. aja. lägger nog upp en videoblogg snart och berättar lite mer. ♥

awesome

Publicerad 2011-08-02 16:24:00 i Bilder,

pride är bäst med bästa ylva! snart ska vi börja supa, sen kommer ida och gänget hit. Sen blire tanto!
kunde inte ha varit bättre. wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ♥

anywhere you are i am nere

Publicerad 2011-08-01 11:01:06 i Bilder,

hejhej. igår var my här, vi mös och kollade på how i met your mother, skrattade, peppade för spainen och ja ni vet sånt där kul. Idag börjar pride. helt jävla cp sjukt. aah. kunde typ inte vara gladare över det. Eller jo, om du var här kim. För då skulle allting vara bäst. planen ser väl ut så att försöka få tag på lite alkohol och sen ikväll ta mitt pick och pack in till tanto med ylva och så. Imorogn kommer ida och hennes gävle människor hit. Flatfest på g, mikaela, kajsa, lovisa, my och ylva ska nog också joina. Kommer bli mega najs. FESTIVAL ♥

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela