My och Felicias PODCAST

Publicerad 2013-02-20 17:09:18 i

hejhejhej. japp. det är sant, jag och my har äntligen dragit igång våran helt egna podcast. Jag hoppas verkligen att ni lyssnar och att ni tycker att den är bra. 
 
Ni får jättegärna skriva en kommentar här om den samt om ni har några önskemål om ämnen ni vill att vi pratar om. Snart kommer den även att finnas på både itunes samt i Podcastappen så att ni kan lyssna på oss när som helt. Dela gärna med er till vänner och bekanta om ni tycker om det ni hör. Puss.
 
 

hejdär.

Publicerad 2013-02-15 20:45:03 i

gud vad roligt för er få som följer min blogg att få läsa så mycket intressant hela tiden. haha.
skulle vara roligt att få veta vilka ni var. ni som varje dag kikar förbi. kul i alla fall!
jag mår bra, faktiskt. har hänt ganska mycket roligt på sistone. jag har bland annat sagt upp mig. Har fått jobb på ica sergel torg och börjar där den 11 mars. skoj skoj! flytten börjar närma sig med stormsteg. typ ett halvår kvar bara. hade världens mysigaste alla hjärtans dag igår med mitt hjärta och ja livet rullar på om man säger så. önskar bara tiden går fort nu så att jag kan få bo med min älskling. även fast vi ses varje dag nästan så vill man ha sitt eget liksom. jaja. ikväll är jag ensam och tänkte kolla på någon mysig film och bara ta det lugnt. imorgon blir det lite jobb. vi hörs. PUSS.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela