if you would understand, you wouldn't do this.

Publicerad 2011-05-30 09:17:08 i Bilder,

hejhej.
försov mig som vanligt. förstår faktiskt inte riktigt hur jag lyckas. haha. men när klockan ringer bestämmer jag mig liksom för att inte orka gå upp. förstår inte. jaja. det blir att vara hemma idag igen. ska inte göra mycket idag förutom att försöka plugga lite  musik samt att gå på mammas konsert. men men nu ska jag gå och käka frulleeeee. byebye.
något sånt här vill jag göra efter sommaren.

pretty baby

Publicerad 2011-05-29 18:15:18 i Bilder,

Hej grabbar.
ganska dålig uppdatering. det handlar väl mest om att det faktiskt inte hänt så mycket kul nu i helgen. har bara legat och degat framför tvn med kompisar och kollat film hela tiden typ. visst jättemysigt men nu har jag sån jävla ångest över att jag bara sovit bort en hel helg när jag egentligen har tusen miljoner saker som behöver göras. plugga det sista men även också typ skriva cv och tjossanhejsan. men men. jag känner nästan att jag inte orkar nu. det får jag ta när jag har tagit studenten helt enlekt. hehe. nej men i alla fall. idag är det morsdag. så glad morsdag alla mammor! och ja min familj kommer snart hem och så ska vi äta thaimat. wiiie. aja. nu blire mer film. haha. föresten. jag saknar kim.

Kim här!

Publicerad 2011-05-28 16:04:23 i Bilder,



Jag har sjukt tråkigt och funderade på vad jag skulle göra och så kom jag på att jag aldrig har gäst bloggat i Felicias blogg så nu blev det så. Hon tror att jag skulle läsa henne hemliga blogg, men respekt har jag. Fast det verkar du ju inte tro, haha. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att jag är oerhört tacksam för du finns för mig som du gör och att jag älskar dig otroligt mycket. Jag kan inte mer än tacka dig för allt du gjort för mig, att du tagit hand om mig denna veckan...det går inte att beskriva känslan. När jag är med dig känner jag mig så fri, fri från all ångest och oro.

PUSS!

/K

hej grabbar!

Publicerad 2011-05-28 00:26:59 i Bilder,

tjooooobrroooooh.
sitter just nu och chillar jag i soffeliloffan med matilda lilda. wi. jaja men men vi har i alla fall kollat på black swan som förörvigt typ är en av dom bästa filmerna som jag har sett. så jävla jävla bra. just nu sitter vi och pratar och kollar på I am sam. ska dock få sova helt ensam inatt, vilketfan inte är så kul. hehe.

fina fina du.

Publicerad 2011-05-27 13:34:30 i Bilder,

hejhej!
jag vet att jag inte har skrivit på länge men jag har jätttemycket att göra. och detta blir inget långt inlägg heller för jag måste typ vila efter veckan. haha. mitt hjärta tycker nämligen om att väcka mig sisådär typ 7 på morgonen. heh. jaja veckan har varit fin och men jag har nog varit ganska nervös också. eftersom min baby har legat på sjukhuset. men aah. sista pussen fick jag för ett tag sedan och nu har han åkt. nu ska jag kolla på how i met your mother. skriver sen. ikväll kommer matilda hit! wiii

tack för allt du ger mig.

Publicerad 2011-05-25 21:45:52 i Bilder,

jag vet inte vad jag ska säga. men dagen har varit ett jävla helvete men samtidigt så jävla underbar. jag är så lycklig för din skull älskling. det är dig jag vill dela min framtid med. det är jag säker på. jag älskar dig.

finns bara en sak att säga. jag älskar dig mest.

Publicerad 2011-05-24 10:33:38 i Bilder,

Jag vet inte hur jag ska kunna förklara hur mycket jag älskar dig kim. men alltså. ögonblicket när jag öppnade min studentpresent. jag tror nog aldrig jag blivit så glad över något. någonsin. den 27 november går vi och ser min största idol. melissa horn. tack hjärtat!

when the story is all over you

Publicerad 2011-05-23 18:57:50 i Bilder,

hej hej. sitter här och väntar på att kim ska anlända till stockholm. men snart så. idag råkade jag försova mig till skolan så jag åkte direkt till jobbet. har jobbat i fyra timmar och sen bara varit hemma och pluggat lite granna. ikväll blir det bara att kolla film med kim tror jag. vi ska åka till bromma och sova i deras stuga som dom har hyrt. aja. nu ska jag slå en pling till kim. puss

just a trip to the past

Publicerad 2011-05-22 13:04:58 i Bilder,

jag satt här och tänke. tänkte igenom gamla minnen och gamla händelser. när jag kom och tänka på hur tacksam jag egentligen är för att ha det så bra som jag har det nu. Jag tänkte skriva lite om vad som har hänt i mitt liv faktiskt. om det är någon som är intresserad så here you go.
Jag börjar faktiskt ganska tidigt med nian. helt klart en av de bästa perioderna i hela mitt liv. jag var lycklig. och dagarna gick väl mest ut på att sitta på en gräsplätt med en gitarr och en massa vänner. och jag kommer nog alltid att minnas den tiden som den bästa. kärleken jag hade då var också ett stort plus i mitt liv. och faktiskt det som föräldrade mig till den jag är idag. det vill jag bara tacka för.
Jag började gymnasiet, skaffade nya vänner. men saken var inte alls detsamma. inte samma gamla vänner som jag var så nära. Inte samma genemskap. mer skitsnack och det kändes som att jag var tillbaka i lågstadiet. men jag ska inte klaga. jag har haft jättekul. jag träffade min andra kärlek. vet inte riktigt vart jag ska börja. jag trodde väl antaligen att jag var i ett bra förhållande. men nej. otrohet, lögner och falskhet. och jag är faktiskt tacksam över att jag har sådana vänner som jag har som faktiskt drog ur mig ur den där skiten. där kommer vi till en annan sak. hur mycket jag älskar mina vänner för att ha funnits där för mig. särskilt under den perioden. så ett stort tack till er. ni vet precis vilka ni är. att må så dåligt har jag aldrig gjort och jag skulle aldrig ha klarat mig utan er.
nu går jag sista året på gymnasiet. trodde aldrig att tiden skulle gå så fort men det gjorde den.
mitt liv nu är så bra som det kan bli tror jag. jag har underbar vänner och allt är super. Jag höll ett tag på att falla. jag mådde verkligen skit men efter allt stöd blev allting bra igen. Under den här perioden träffade jag också någon som gjorde allting så mycket lättare. min tredje kärlek. och förhoppningsvis också min sista. han gjorde mig faktiskt till en person med självförtroende. och efter att ha varit med om så mycket skit fick mig att tro på mig själv igen. just nu skulle jag bara vilja skrika ut hur fruktansvärt kär jag är i dig och hur glad jag är att du finns i mitt liv. men jag tror faktiskt redan att du vet om det. och en framtid. det ser jag med dig.
hur som haver. vill jag tacka alla mina vänner och kim för att ni är bäst.
jag älskar er.

just walking around in my shoes

Publicerad 2011-05-22 11:11:49 i Bilder,

Skor. fruktansvärt underbara skor. platåskor är något som jag tänker satsa på i sommar. hur jäkla snyggt men samtidigt så jävla fult som helst. tänker nog köpa dom vita och ha till studenten. vad tycker ni?

kalla mig cp. kalla mig bög.

Publicerad 2011-05-22 01:38:17 i Bilder,

Hejhej!
sitter i soffan och gör inte så mycket. funderar snart på att sussa kudden. men ah har lite för mycket i hjärnan just nu så vet inte om jag kommer att kunna sova. haha. imorogn jobbar jag. verkligen superkul. den här helgen har verkligen typ varit så otroligt tråkig. med plugg och jobb. men ah på måndag kommer älskling hit och stannar till torsdag så ja det är ju bra i alla fall. jag ska nog försöka lägga mig och sova nu. men vi hörs imorogn grabbar. byebye!

baby

Publicerad 2011-05-21 15:37:14 i Bilder,

For you, I would have done whatever
And I just can't believe we're here together
And I wanna play it cool, but I'm losin' you
I'll buy you anything, I'll buy you any ring

And I'm in pieces, baby fix me
And just shake me 'til you wake me from this bad dream
I'm goin' down, down, down, down

i'm not sure if this is the right way

Publicerad 2011-05-21 14:52:55 i Bilder,

hej grabbar. idag är jag inte särskilt glad. faktiskt. gårdagen var trevlig med lite vin och skräckfilm. idag ska jag jobba. men börjar inte fören klockan fem. tänkte bara kolla om det finns någonting ni vill se mer av eller läsa om? Lämna en kommentar då! puss så länge!

I want it all.

Publicerad 2011-05-20 20:39:04 i Bilder,

helt plötsligt blev jag bara så jävla rädd. jag hatar att vara ensam för då börjar jag bara tänka. jag tänker verkligen för mycket. alldeles för mycket. men jag antar att jag borde tänka. jag är bara rädd. rädd. och jag vill inte vara själv här. inte med någon annan heller. bara med dig.

SÄLJES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Publicerad 2011-05-20 18:08:50 i Bilder,

Tänkte försöka sälja lite kläder här på bloggen! så om ni är intresserade skriv en kommentar i rutan. det mesta är aldrig använt eller endast ett fåtal gånger. ♥ och priser kan diskuteras.
parkas från hm. 100 kr storlek 34 men funkar om man har storlek 36 och 38 också.
skjorta 50 kr storlek medium. Fin oversize skjorta. använder bara inte.
kofta från monki. 100 kr. jättemysig att ha på sommaren! använd en gång. storlek small.
linne från monki. 40 kr. jättefint med höga shorts eller byxor. storlek small
väska från lindex. supersöt men har aldrig hunnit blivit en favorit. 60 kr!
väska second hand. 60 kr. favvoväskan förut.
stickat från monki. 100 kr. storlek medium.
långklänning från monki. 70 kr. aldrig använd! storlek small eller medium
jeans från hm. storlek 38. 80 kr! skitsnygga på! ganska höga i midjan
byxdress från weekday. Skitsnygg men passar inte på mig. 150 kr. storlek small. Den är i shortsmodell om det inte syns. väldigt skön på sommaren.
söt kjol från hm. storlek 38. 60 kr.
jacka från zara. skitsnygg och är asnajs men råkade köpa en storlek för stor. tror jag köpte den för 800 eller något. men 250 säljer jag den för här! storlek medium!
linne från monki. supersnyggt! 50 kr. storlek: small!!
sammetskjol från monki. har även en i svart. denna är blå! båda kostar 40 kr st!! SMALL! och medium!
stentvättad jeanskjol från carlings. 100 kr. storlek small/medium. puuussssss

jag har tråkigt

Publicerad 2011-05-20 16:14:28 i Bilder,

Hej och hå!
idag är en sån där dag då jag är så jävla rastlös. vill dra med en kompisgäng och sätta mig i en park och dricka en massa alkohol och spåra som tusan. men nej. jag har inga pengar och alla vänner är ju upptagna så det blir till att ligga hemma och plugga istället. sjukt jävla kul. verkligen. nej inte alls. jaja förövrigt är livet ganska bra faktiskt. helt okej i alla fall. är baraaaaaaaaaaaa sååååååå jävlaaaaaa trött. fast ändå skitpigg om ni fattar vad jag menar? :))
bilder från när emelie och baby var här.

arg. ledsen. irriterad. och ja! wiiiiiiiiiiiiiiii! livet <3

Publicerad 2011-05-19 18:55:47 i Bilder,

Att plugga är det bästa jag vet. skoja. vilken jävla skit dag. verkligen. vill helst bara gräva ner mig i ett jävla hål och inte komma upp igen tills sisådär typ studenten. ah. ska nog fan göra det. behöver dessutom två sovplatser till två vilsna själar den 10-12 juni eftersom mamma inte låter mig och kim sova hemma då. för jag kind of hade en fest. long story liksom. krukan sa pang och ja. nu ska felicia köpa en ny kruka för någon idiot hade sönder den. hmm.. aja. jag ska försöka återgå till mitt pluggande. SÅ OM DET ÄR NÅGON SOM VILL MIG NÅGONTING SÅ GÅR JAG INTE ATT FÅ TAG PÅ. JAG ÄR VÄLDIGT ARG OCH MÅSTE PLUGGA! INGET MER FACEBOOK INGE MER BLOGG! VI HÖRS IMOROGN!!!!! ♥

fan

Publicerad 2011-05-18 18:57:09 i Bilder,

Jag tror jag tar mitt pick och pack och bara drar. jag orkar inte vara kvar här längre. ångest!!

So crazy in this thing we call love

Publicerad 2011-05-17 10:33:32 i Bilder,

Igårkväll hade vi show. det var superkul och det gick väl i alla fall helt okej. nu ligger jag och älskling och kollar på våra bästa år haha. han är helt inne i det. så söt. idag ska vi typ åka in till gamla stan och sätta oss vid vattnet för det är fint väder ute. imorogn åker han. bajskorv. aah. men nu ska jag också kolla. puss.

dom hade mycket att säga men vad var det dom sa

Publicerad 2011-05-15 11:01:09 i Bilder,

hej grabbar!
ligger just nu i soffan med baby och emelie. vi kollar på reprisen av melodifestivalen eftersom vi somnade igår. heh. ah. helgen har i alla fall bjudit på både fest och mys och idag åker emelie hem men kim stannar. ikväll ska vi antagligen träffa my och imorgon har jag konsert. wiiwiwiw. puss ♥

down by the riverside

Publicerad 2011-05-12 22:14:03 i Bilder,

hejhej. ligger just nu i sängen och gör ingenting. bara väntar på att min älskling ska plinga på dörren så att jag kan få pussa på honom. åhh. längtar så fruktansvärt. aah. och just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. borde plugga. verkligen. men neeeej. jag orkar inte. det kommer sluta med att jag får ligga hela nästa vecka och plugga varje dag. men det är okej ändå. hehe. pöözzz ♥

I dont want to read those words

Publicerad 2011-05-12 19:17:29 i Bilder,

Hejhej!
sitter just nu i mitt nystädade rum och bokstavligt talat svettas ihjäl. fattar inte hur det kan vara såhär varmt. aja. idag kommer kim och emelie hit. kommer att bli awsome. är förövrigt helt slut eftersom vi har repat hela dagen. aja. nu ska jag typ lägga mig i ett bad innan jag dör. vi hörs senare. puss ♥

jag vet.

Publicerad 2011-05-11 22:00:55 i Bilder,

hejhej! är sjukt irriterad just nu. kul. aja. idag har jag repat. är inte så jävla rolig nu för tiden men det handlar om att jag har så mycket att göra. men skriver mer så fort jag har tid. imorogn kommer kim och emelie wiii.

big brother

Publicerad 2011-05-09 22:19:32 i Bilder,

har försökt att blogga sen igår. men ah. blogg.se kan ta sig. :)
lite bilder från helgen bara, fest var det som gällde. nu kollar jag på bb med min bror. byeby

för att jag älskar dig. så som du är.

Publicerad 2011-05-08 10:18:33 i Bilder,

Jag är sjukt jävla trött. kvällen igår var väl ganska ovärd. faktiskt. det var väl kul men med tanke på hur jag mår idag känner jag kanske att jag hellre hade stannat hemma. idag ska jag jobba i 8 timmar. känns bra. hehe. sen ska jag bara hem och antagligen bara prata med baby. på torsdag kommer han hit. hihi. nu ska jag käka frulle! pusss

there is nothing left for you to fear.

Publicerad 2011-05-07 09:49:30 i Bilder,

God morogn!
av någon konstig anledning vaknade jag av mig själv klockan nio. idag ska jag i alla fall jobba. fy fan vilket jävla helvete. usch usch. jaja. efter jobbet ska jag iväg på fest. om jag inte har lyckats somna innan dess. haha. igår tränade jag i alla fall och hade bara myskväll. förövrigt saknar jag kim så att det gör ont. fan. jaja nu ska jag hoppa in i duschen. puss på er.

keep holding on

Publicerad 2011-05-06 19:20:38 i Bilder,

hej grabbar. jag ville bara tala om att jag lever, att jag har jätteont i huvudet och att jag saknar kim.

daring I love you

Publicerad 2011-05-05 16:56:03 i Bilder,

igår spelade jag och matilda in en film för en gay-grupp på facebook. ni får gärna tycka till lite om ni har lust att slänga in någon kommentar eller bara skriva hur enormt snygga och roliga vi är. aja. nu ska jag plugga. skriver senare sööööööötisar.

te amo

Publicerad 2011-05-04 23:33:44 i Bilder,

jag vet vem jag är när jag är hos dig. du får mitt hjärta att slå fortfare och långsammare på samma gång. kärlek är inte överskattat. det är bara jättefint.

fuck the blue birds because your not around.

Publicerad 2011-05-01 13:45:04 i Bilder,

jag säger bara fy fan. jag är sliten. ska bara ligga i sängen och dö idag. tack och hej. hoppas att ylva kommer hit sen och gör mig lite sällskap för fy fan jag behöver någon som kan mörda mig. det var kul igår. och imorgon får jag träffa min baby. han kommer till stockholm i någon timme för han mellanlandar här. du är en idiot ibland men satan vad jag älskar dig.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela