good night

Publicerad 2012-12-20 23:32:47 i

Nu tänkte jag slaaaagggaaaaaa. god natt på er. hälsningar tjejen som för första gången på två år har fått åka pulka. lyckan är obeskrivlig. imorgon blir det att handla dom sista julkapparna och sedan myskväll med my. Imorgon kommer matilda hem också, eller faktikt idag. nu ska ja krypa ner bredvid min man och sova.

känslor

Publicerad 2012-12-19 23:18:20 i

Godkväll.
idag har allt kännt piss. så antar att jag måste skriva av mig litegranna för att må bättre för en stund.
Jag har just nu allt jag vill ha här i livet. En pojkvän som är så underbar att jag varje dag får nypa mig i armen för att kolla om jag faktiskt drömmer, jag har hur många fina vänner och arbetskollegor som helst som alltid gör mig glad och positiv, min familj stöttar mig alltid och det är sällan vi är arga på varandra, jag har ett jobb, visserligen trivs jag väl sådär just nu men jag har det i alla fall och jag har hur många grejer som helst att se fram emot. Typ dada life i februari, davids och min flytt, peace and love, sommar och bla bla bla. Men ändå. ändå så är jag så ledsen. Jag tror detta beror på att jag går och tror att jag inte förtjänar det här. Att allting bara helt plötsligt kommer visa sig vara en bluff, alla jag bryr mig kommer att lämna mig och allt jag har jobbat för kommer vara förgäves. Jag måste helt enkelt lära mig att förstå att jag är värd saker och ting. För en gång i tiden var det en person i mitt liv som fick mig att tro att jag inte var värd något alls. Det sitter kvar, och kommer upp när jag har dagar som den här. hej.

still here

Publicerad 2012-12-17 11:00:06 i

hejhej.
sitter just nu hemma hos david helt själv. känns lite halvkul. Dagens planer är lite spridda just nu, tänkte egentligen åka iväg och träna, men det betyder att jag måste åka hela vägen hem till stureby för att byta om och sedan åka till högdalen för att träna, sen åka hem och duscha och fixa mig och sedan åka hem till my vilket jag ska göra senare. Alltså träffa henne. Så tror det får bli träning imorgon istället. Sen kanske jag träffar david också, eller det måste jag nog för jag har hans nyklar. aja. haha intressant.com. Idag kommer nog mitt paket med posten. Mina kläder från hm. wiiiihooo. Ska åka och hämta lite paket idag också för har beställt lite julklappar från internet. Men nu ska jag kolla på greys anatomy för har fan inte sett det på typ en hel jävla säsong. puss puss.
 

love story

Publicerad 2012-12-10 20:10:06 i

Hejhej. alltsååååååå.
mitt rum är så himla mysigt. vill aldrig gå härifrån. hihi. har en massa tända ljus och helt mysigt.
har jobbat idag, jag längtar till julen. även fast jag jobbar. för det ska bli så himla mysigt. att fira med familj, och mysa med julklappar, glögg och kalle anka. hih. satt precis och planerade lite inför nyår med My. Ser ut som att det kommer att bli awsome. Förhoppningsvis får jag detta nyår vara med alla jag bryr mig om. Förutom matilda då, men hon är ju långt borta just nu. Kvällens planer är väl att gå och lägga mig i hyfsad tid. tänkte väl ladda ner någon film. Saknar min älskade också. jättemycket. men honom får jag träffa imorogn. Vi firar föresten 8 månder idag. Vi har ju setts i över ett år nu men i alla fall. Gud jag skriver som en jävla tonåring, men jag är helt pirrig och julig idag så får väl skylla på det. jaja, hejdååå.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela