playing with fire

Publicerad 2010-07-25 07:51:07 i Bilder,

God morgon! dålig uppdatering från mitt håll. men man kan säga att sedan jag kom hem har jag umgåts med världens finaste. hängt lite med erica och matilda och chillat galet. grymt. men i alla fall. sitter just nu hemma hos erica och klockan är liksom 8. för ja om en timme går våran buss mot kalmar. där ska vi spendera ett par dagar för att senare ta vårat pick och pack för att ta oss till emmabodafestivalen. wiiiiii! kommer bli så sjukt najst. när jag kommer hem ska ni få massa smarriga bilder och massa skojsiga berättelser. vi hörs den 2 augusti!!!! pussss

lite smått full kanske. hehe

Publicerad 2010-07-17 03:07:13 i Bilder,

Hej! är hemma nu efter en kväll på stan. trevligt trevligt. den slutade i alla fall sittandes i emmas hammock med några vänner. skulle ha träffat andreas men pojkvasken var alldeles för full för att ta sig någonstans. så hem blev det för mig och nu är jag hemma. har precis käkat nudlar och imorgon drar jag till landet och senare göteborg med matilda och la familla. blir assuper. men nu ska jag försöka sova. ska upp i tid och städa imrogon. puss på er!!!

fixa och trixa

Publicerad 2010-07-16 21:04:02 i Bilder,

Snart blire utgång med Erica, Isabelle, Isabella D och hennes vän Matilda. Kommer blir awsome! för nu tänker jag bara glömma allting. för du du är i det förflutna. puss på er!

pain

Publicerad 2010-07-14 00:22:35 i Bilder,

hejhej. ligger just nu i soffan och chillar galet. efter några nätters partande är det ganska skönt att ta det lugnt. matilda ska kanske komma hit också. men vi får se helt enkelt. idag har jag jobbat och vill dö. för jag jobbar imorgon också. det kan dö. dö dö dö. och du är borta och jag har panik. men det är väl så när man leker med kärleken. haha. ska i alla fall kolla på en film nu tror jag, och hålla matilda sällskap i telefon.

stuck in the middle

Publicerad 2010-07-11 17:44:37 i Bilder,

jag vill ju bara tillbaka. men samtidigt bara långt bort ifrån den staden. för det ger mig minnen. idag har jag jobbat. och jag är nu ledig, tills på tisdag. inget upp klockan tidigt på morgonen utan istället sova hela dagen. ikväll blire party. kul. kul. kanske ska ha något hemma hos mig annars blir det någon annan fest. dom senaste dagarna har spenderats på jobbet och oftast slutat med sovsällskap av jossic. mysigt. men nu ska jag ta och hoppa in i duschen. för så illa jag luktar, det är fan inte okej.
du kysste mig nyss det kommer bara leda till nått ont

little bit of love

Publicerad 2010-07-09 22:12:46 i Bilder,

i ett rum med så många människor men i mina tankar finns bara du. ditt vackra leende, din fina solbrända hud som i solljuset kan lika något så vackert som diamanter, din fina röst som sakta men säkert i mina tankar smeker min trumhinna eller ditt vackra sätt att gå. alla dessa tankar flyger förbi i mitt huvud som att det var igår. som att det var igår dom där sakerna var så nära. men jag inser inte fören nu hur långt borta dom är. långt borta från mitt hjärta och min själ. jag önskar ibland så innerligt att jag börjar tro på mina dagdrömmar. men när jag sakta tittar upp märker jag att jag fortfarande är fast i verkligheten. i det där stora svarta. för svart är allting utan dig. det finns inget ljus i saker när du är borta. jag ser inte ens lycka i musiken längre. utan alla texter som spelas som en melodi är endast sorgsna. kvar i nått jag lämnat, som jag hade dig förut, and it hurts with every heartbeat, till hiva, happy ending, kalla mig, vår sista dans alla dessa låtar som bara påminner mig om dig. alla skriker ditt namn, vart jag än går finns du där. vänner, familj är sånna som alltid kommer betyda allt. men trots det förstår nog ingen, ingen riktigt vad jag går igen. jag kanske verkar tro att jag är speciell, det är jag inte? jag kanske tror att min kärlek är något ingen annan är med om, det tror jag inte? det enda jag är säker på är att tjejen som är mitt hjärta är nu borta. borta för all framtid men samtidigt så enormt nära. i mitt hjärta, i mina tankar. och allting skrämmer mig när hon faktiskt är påväg hit just nu. ska jag skrika, ska jag gråta eller ska jag bara le? jag vet inte, min kärlek för dig har gjort mig blind. men snälla, nu vill jag bara att den ska försvinna. snälla. för orden du sa, dom sitter kvar.

allt och ingenting

Publicerad 2010-07-08 01:14:22 i Bilder,

hejsan.
ligger just nu hemma hos jossic, hon står i duschen och jag har fått en kyckling. idag har jag jobbat. och det sög ju getpung, men vad ska man göra? imorogn blir det tidigt in till stan med matilda och sen jobb. vet ni vad? SEN ÄR JAG ENSAM HEMMA I EN OCH EN HALV VECKA!!!!! WIIIIIII! PARTYYYY!!! längtar som fan. hihihi. aja, nu ska jag försöka få liv i tösen så att vi kanske kan hitta på någonting. jag är rastlös. hejdå!

this is the way you left me

Publicerad 2010-07-07 13:46:33 i Bilder,

jag vill tillbaka. nu nu nu. gårdagen spenderades till mesta dels på jobbet men senare åkte jag hem till jossic för filmkväll. vi såg farsan. fan vad kul den var. jag deckade lagom efter filmen och är nu hemma. ska alldeles om några timmar iväg och jobba igen. bläää. men vad ska man göra?

happy ending

Publicerad 2010-07-05 17:10:59 i Bilder,

hejsan alla.
en galen vecka har jag varit med om ska jag säga. konstant supande och jag har verkligen haft så jävla roligt. så mycket underbara artister och människor så jag vill bara åka tillbaka nu nu nu. men vad ska man göra? aja, veckan gick bra och det blev inte allt för mycket drama. sköönt. jag ska snart bege mig in till stan för att träffa my och sen senare ska jag möta upp jossic. imorgon jobbar jag. död. död. död. men men. tänkte uppdatera lite mer imorgon eller senare för just nu pallar jag inte. svetten bara rinner. men puss på er så länge.

mer imorgon

Publicerad 2010-07-04 22:08:34 i Bilder,

en vecka full med alkohol och galenheter och det enda jag kan tänka på är dig.
you, and you and you and you.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela